Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

«Εξωγήινος» Κάρι, ηγέτης Ντουράντ!! (vids)


«Εξωγήινος» Κάρι, ηγέτης Ντουράντ (vids)

Μίλησαν τα πρώτα… βιολιά. Με τον εξωπραγματικό Κάρι να σταματάει στους 51 πόντους και τον Ντουράντ να πετυχαίνει buzzer beater, Γουόριορς και Θάντερ νίκησαν Γουίζαρντς και Μάτζικ. Κακός ο Κουφός.

Ακόμη μια παράσταση από τον Στεφ Κάρι. Ο γκαρντ των Γουόριορς πέτυχε 51 πόντους στην εκτός έδρας νίκη με 134-121 επί των Γουίζαρντς. Τους 25 από αυτούς τους έβαλε στο πρώτο δωδεκάλεπτο, ενώ συνολικά είχε 11/16 τρίποντα και 8/12 δίποντα και 2/2 βολές. Επίσης μάζεψε 7 ριμπάουντ και έδωσε 2 ασίστ και έκανε 3 κλεψίματα.






Το πήρε πάνω του ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος με τρίποντο στην μισό δευτερόλεπτο πριν το φινάλε οδήγησε τους Θάντερ σε νίκη με 117-114 επί των Μάτζικ στην Οκλαχόμα και ενώ συνολικά είχε 37 πόντους.



Την πάτησαν από τους Χόρνετς οι Καβαλίερς, καθώς υπέστησαν ήττα με 106-97 με τον Λιν να «πληγώνει» αρκετά την ομάδα του Κλίβελαντ με τους 24 πόντους που σημείωσε.

Εντός έδρας ήττα για τους Σακραμέντο Κινγκς με 107-102 από τους Σικάγο Μπουλς. Ο Ρόουζ έβαλε 21 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ και ο Μουρ είχε 24. Δεν έφθασαν οι 30 τους Κάζινς για την ομάδα του Κώστα Κουφού που σε 15:20 δεν σημείωσε πόντο, αλλά είχε πέντε ριμπάουντ και μια ασίστ.

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, οι Σπερς επικράτησαν 110-97 των Πέλικανς, «καθαρίζοντας» το ματς στην τελευταία περίοδο. Ο Άλντριτζ με 36 πόντους ξεχώρισε για τους νικητές.

Με τον Μπος να είναι κορυφαίος με 20 πόντους, τον Γουέιντ να σημειώνει τον τελευταίο πόντο με βολή στα 15,5 πριν το τέλος, οι Χιτ νίκησαν με 93-90 τους Μάβερικς.

Οι Τίμπεργουλβς έκαναν την έκπληξη και επικράτησαν 108-102 των Κλίπερς στο Λος Άντζελες, όντας πιο ουσιαστικοί στην τελευταία περίοδο. Ο Ουίγκινς με 31 πόντους ηγήθηκε για την ομάδα του Μέμφις.

Εύκολη νίκη για τους Χοκς επί των Σίξερς με 124-86 και αρκετοί τους ξεμπούκωσαν παίζοντας κόντρα στο… πτώμα των γηπεδούχων.

Οι Μπόστον Σέλτικς έφθασαν σε νίκη με 102-95 επί των Πίστονς στη Βοστώνη με τον Τόμας να είναι κορυφαίος, έχοντας 17 πόντους.

Με τη νίκη έφυγαν από το Μπρούκλιν οι Πέισερς επικρατώντας 114-100 των Νετς. Οι 27 πόντους του Μάιλς δεν αποδείχθηκαν αρκετοί, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν Λόπες με 21 και Τζόνσον με 20.

Όντας ανώτεροι στο κρίσιμο και τελευταίο δωδεκάλεπτο οι Τζαζ νίκησαν με 85-81 των Νάγκετς. Ο Χέιγουαρντ με δύο βολές στο τέλος «καθάρισε» την ομάδα του Ντένβερ.

Αναλυτικά

Σίξερς-Χοκς 86-124
inner
inner


Χόρνετς-Καβαλίερς 106-97
inner
inner

Σέλτικς-Πίστονς 102-95
inner
inner

Νετς-Πέισερς 100-114
inner
inner

Γουίζαρντς-Γουόριορς 121-134
inner
inner

Θάντερ-Μάτζικ 117-114
inner
inner

Σπερς-Πέλικανς 110-97
inner
inner

Μάβερικς-Χιτ 90-93
inner
inner

Τζαζ-Νάγκετς 85-81
inner
inner

Κινγκς-Μπουλς 102-107
inner
inner

Κλίπερς-Τίμπεργουλβς 102-108
inner
inner*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτά κάνει ο Ζλάταν όταν βαριέται!! (video)


Αυτά κάνει ο Ζλάταν όταν βαριέται (video)

Όρεξη για πλακίτσες είχε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο χθεσινό ματς της Παρί με τη Λοριάν (3-1) και πείραζε τους συμπαίκτες του στον πάγκο. Δείτε λοιπόν τι σκαρώνει ο Ζλάταν όταν βαριέται.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι συμβουλές στον Ζιντάν από τον Λε Γκρετ!!


Οι συμβουλές στον Ζιντάν από τον Λε Γκρετ

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αποκάλυψε πως είχε συμβουλέψει τον Ζιντάν να μην ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα από τα… ψηλά.

«Πριν από 3-4 χρόνια είχα πει στον Ζιντάν πως θα ήταν καλό να ξεκινήσει από την Μπορντό ώστε να αποκτήσει μια εμπειρία αποδυτηρίων από έναν μικρότερο σύλλογο», δήλωσε στο περιοδικό ο Νοέλ Λε Γκρετ.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Γαλλίας, σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό, εξήρε το ρίσκο που αποφάσισε να πάρει ο Αλγερινός τεχνικός καθώς όπως τόνισε: «το να προπονείς την Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι και η πιο εύκολη επιλογή».

Ωστόσο, παρότι ο Ζιντάν δεν άκουσε την συμβουλή του, τελικά δικαιώθηκε αφού: «Ένιωθε (ο Ζινεντίν) πως θα υπήρχε μια ευκαιρία για εκείνον στην Ρεάλ κάποια μέρα. Τελικά είχε δίκιο που περίμενε και δεν πήγε στην Μπορντό. Είναι πολύ ευτυχισμένος στην Μαδρίτη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Σουηδία ο Μπεργκ!!


Στη Σουηδία ο Μπεργκ

Μετά από άδεια του Παναθηναϊκού ο Μάρκους Μπεργκ βρέθηκε στη χώρα του για να τον εξετάσει ο ιατρός της εθνικής ομάδας της Σουηδίας.

Στη Σουηδία βρέθηκε ο Μάρκους Μπεργκ μετά από σχετική άδεια του Παναθηναϊκού. Ο επιθετικός του τριφυλλιού αισθάνεται έντονη ανησυχία για τους τραυματισμούς που έχει στο δικέφαλο στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, αλλά και για τις ενοχλήσεις που έχει και πάλι.

Έτσι ο Σουηδός ζήτησε να εξετασθεί από τον ιατρό της εθνικής ομάδας της χώρας του για να λάβει άλλη μια ενημέρωση για τα προβλήματα που έχει στο σημείο αυτό.

Ο Μπεργκ θα απουσιάζει από το παιχνίδι με την Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο και θα «τρέξει» για να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το Κύπελλο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτά έλεγε ο Νέβιλ για τις ομάδες που τρώνε «επτάρες» από τη Μπάρτσα!!


Αυτά έλεγε ο Νέβιλ για τις ομάδες που τρώνε «επτάρες» από τη Μπάρτσα

«Τα γραπτά μένουν» έλεγαν οι Λατίνοι, όπως και οι δηλώσεις στην κάμερα. Διαβάστε τι έλεγε λοιπόν ο Γκάρι Νέβιλ πριν γίνει προπονητής της Βαλένθια, για τις ομάδες που τρώνε «επτάρες» από τη Μπάρτσα.

Μια από τις πιο ταπεινωτικές ήττες στην ιστορία της γνώρισε η Βαλένθια από τη Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Copa del Rey, αλλά παρ’ όλα αυτά ο Γκάρι Νέβιλ δήλωσε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τον πάγκο της ομάδας.

Ωστόσο οι Λατίνοι έλεγαν ότι «τα γραπτά μένουν» και φυσικά οι δηλώσεις στην κάμερα.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, ο νυν τεχνικός της Βαλένθια, ως σχολιαστής τότε του Sky Sports, είχε εκφράσει την άποψη του για τις ομάδες που δέχονται, πέντε, έξι και επτά γκολ στο «Καμπ Νου».

Στις 15 Απριλίου του 2015 λοιπόν, ο Νέβιλ δήλωνε: «Βλέπεις ομάδες που δέχονται πέντε, έξι και επτά γκολ στο Καμπ Νου. Αν ήμουν εγώ προπονητής σε μια ομάδα και δεχόμουν επτά γκολ, δεν θα είχα τα μούτρα να κοιτάξω στα μάτια την οικογένεια μου».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Συνέντευξη: Το αντίο του Στέφανο Ναπολεόνι στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο!!


Συνέντευξη: Το αντίο του Στέφανο Ναπολεόνι στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο

Πριν ταξιδέψει για Τουρκία, ο Στέφανο Ναπολεόνι μίλησε αποκλειστικά στο sport-fm.gr, αποχαιρετώντας την Ελλάδα και τον Ατρόμητο.Τι είπε για τον κόσμο, τον Ούμπιντες και την οικογένεια που αφήνει πίσω

Συνέντευξη του Στέφανο Ναπολεόνι στον Παύλο Κουστέρη

Οι φίλοι του Ατρόμητου έχουν συνηθίσει να βλέπουν παίκτες-σύμβολα και ηγέτες της ομάδας να αποχωρούν για πιο ισχυρούς συλλόγους, με μεγαλύτερα μπάτζετ και θεωρητικά υψηλότερους στόχους.

Για αυτό τον λόγο πολύ δύσκολα μπορεί να υπάρξει το δέσιμο που συνηθίζεται ανάμεσα σε εξέδρα και ποδοσφαιριστή. Όταν, όμως, συμβεί κάτι τέτοιο, τότε έχουμε να κάνουμε με κάτι πραγματικά ανεπανάληπτο.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Στέφανο Ναπολεόνι με τον Ατρόμητο, που πρόλαβε με τη μαχητικότητα, το ταλέντο και την αξία του να γίνει μέσα σε τρία χρόνια ο πλέον δημοφιλής παίκτης στο κόσμο της ομάδας, ένα είδωλο που έλειπε τις προηγούμενες σεζόν. Τις τελευταίες μέρες που έγινε γνωστή και η μετακίνησή του στην Τουρκία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικράτησε ένας μικρός χαμός, με τον ίδιο να γίνεται δέκτης λατρείας, όχι μόνο από φίλους του «αστεριού», αλλά γενικότερα από θαυμαστές του.

inner

Από σήμερα (4/2) ο Στέφανο Ναπολεόνι γίνεται μόνιμος κάτοικος Τουρκίας και συγκεκριμένα παίκτης της Μπασακσεχίρ, ωστόσο πριν πάρει το αεροπλάνο για το νέο του προορισμό, πήγε μέχρι το προπονητικό κέντρο της πρώην πλέον ομάδας του για να αποχαιρετήσει την «οικογένειά» του, όπως ίδιος χαρακτήρισε όσους σχετίζονται με τον Ατρόμητο.

Το sport-fm.gr ήταν εκεί και τον εντόπισε. Αφού, λοιπόν, δέχθηκε δώρο ένα κασκόλ από την αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών, «FENTAGIN», που περίμενε καρτερικά να τον συναντήσει, ήρθε η δύσκολη στιγμή. Ο αποχαιρετισμός με τον «αδερφό» του, τον Χαβιέ Ούμπιντες.

«Όχι, δεν γίνεται να στεναχωριέμαι, αυτά είναι καλά νέα», αποκρίθηκε ο «Ούμπι» στην προφανή ερώτησή μου αν στεναχωριέται τώρα που ο «Νάπο» φεύγει για την Τουρκία. Αφού, οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει λόγος για λύπες, ανανέωσαν το ραντεβού τους στην πρώτη ευκαιρία. Παρά τη δεδομένη συναισθηματική φόρτιση, ο Ναπολεόνι ερχόμενος προς το μέρος μου, είπε: «Δεν μπορώ να μην σου μιλήσω, ξέρω ότι περιμένεις αρκετή ώρα».

Αυτός είναι ο Στέφανο Ναπολεόνι... Ένας χαμογελαστός σούπερ-σταρ που απολαμβάνει όσα του έχει προσφέρει η ζωή και όσα μέσω των θυσιών που έχει πραγματοποιήσει του επιβραβεύονται καθημερινά.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανο Ναπολεόνι στο sport-fm.gr:

Νάπο, έπειτα από μια νίκη ή μια ήττα τα συναισθήματα είναι προφανή. Σήμερα που ήρθες για τελευταία φορά στο προπονητικό του Ατρόμητου πώς αισθάνεσαι;

«Αισθάνομαι πάρα πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα. Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα που κάνω στην καριέρα μου. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ, για το οποίο δούλεψα να το πετύχω. Από την άλλη, αισθάνομαι μεγάλη λύπη για αυτό που αφήνω εδώ. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια εδώ. Δεν αφήνω μόνο μια ομάδα. Αφήνω τους φίλους μου, αφήνω τον κόσμο που τον αγαπώ και που με αγαπούσε. Αφήνω μια οικογένεια. Πέρα από το ποδοσφαιρικό κομμάτι είναι πολύ περισσότερο. Ειλικρινά έχω μια οικογένεια εδώ. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και έτσι είναι η ζωή. Πρέπει να προχωράμε και συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά».

inner

Δεν μπορώ να θυμηθώ να αποχωρεί ένας παίκτης από τον Ατρόμητο και να έρχεται κόσμος για να τον αποχαιρετήσει, όπως έγινε πριν από λίγο με σένα. Πώς αντιλαμβάνεσαι όλη αυτή την αναγνώριση προς το πρόσωπό σου;

«Δεν το περίμενα. Αλήθεια. Όλες αυτές τις μέρες μου έρχονται πάρα πολλά μηνύματα. Δεν το φανταζόμουν. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι πολύ ωραίο ο κόσμος να δείχνει την αγάπη που έχει για μένα και τον ευχαριστώ θερμά για άλλη μια φορά και για αυτό που έκανε σήμερα (σ.σ. χθες). Ευχαριστώ όλο τον σύνδεσμο. Ένιωθα ένας από αυτούς και θα συνεχίσω να είμαι. Μπορεί να μην μένω εδώ πλέον, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Εγώ πάντα θα ακολουθώ τον Ατρόμητο και θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

inner

Στη δήλωση της αποχώρησής σου, σημείωσες ότι αισθάνεσαι ότι θα ξαναγυρίσεις...

«Ναι! Γιατί όταν νιώθεις καλά και πρόκειται για την οικογένειά σου, σίγουρα κάποια στιγμή θες να ξαναγυρίσεις. Οπότε, κι εγώ, όχι μόνο ελπίζω, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή εδώ θα είμαι πάλι. Ποτέ μην λες ποτέ».


Η φετινή σεζόν δεν έχει καμία σχέση με την πορεία των προηγούμενων ετών. Ποιο είναι το μήνυμα που έχεις να στείλεις στον κόσμο για το υπόλοιπο της χρονιάς;

«Όπως είπα και σήμερα στα παιδιά που ήρθαν από τον σύνδεσμο για να μου δώσουν το κασκόλ, πρέπει να συνεχίσουν δυνατά και να φωνάζουν για τα παιδιά και να τα στηρίζουν. Φέτος δεν μας βγήκε καλά μέχρι τώρα, αλλά η ομάδα αυτό χρειάζεται. Μπορεί να νομίζει κάποιος ότι η στήριξη δεν είναι κάτι το σημαντικό για τους παίκτες, αλλά στα δύσκολα είναι εκεί που χρειάζεται ακόμα περισσότερη. Θέλω να τους πω να είναι ακόμα περισσότερο δίπλα στην ομάδα, να χαίρονται μαζί τους για τις νίκες, αλλά να είναι ακόμα πιο κοντά όταν είναι δύσκολες οι στιγμές».

inner

Εσύ, πλέον, Νάπο βλέποντας την κατάσταση από πιο μακριά είσαι αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν;

«Εγώ είμαι σίγουρος για την ομάδα! Είμαστε καλύτερα, δείχνουμε καλύτερα και θα τα καταφέρουμε. Σήμερα (σ.σ. χθες) μίλησα με τα παιδια και τον προπονητή και τους είπα ότι σίγουρα θα πάνε καλύτερα τα πράγματα και ήδη έχουν αρχίσει να είναι καλύτερα. Πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Βλέπεις ακόμα χρησιμοποιώ α' πληθυντικό (σ.σ. γέλια)».
inner

Όπως είπες αφήνεις πίσω μια οικογένεια, αλλά ένα μέλος της ίσως είναι πιο στεναχωρημένο από τα υπόλοιπα και μιλάω για τον Ούμπιντες που η σχέση σας είναι διαφορετική...

«Με τον Ούμπι είναι κάτι άλλο. Δεν είναι απλά συμπαίκτης ή φίλος μου. Είναι κάτι παραπάνω. Είναι αδερφός μου. Θα είναι δύσκολα, γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί. Από τότε που ήρθε, είμαστε συνέχεια μαζί. Κάναμε πολλά πράγματα και έξω και μέσα στο γήπεδο. Τα όσα έγιναν μέσα στο γήπεδο, τα είδαν όλοι. Σίγουρα θα μου λείψει πολύ, αλλά έτσι είναι. Όπως του είπα και χθες που είχαμε βγει οικογενειακά, δεν τελειώνει κάτι εδώ. Η φιλία είναι τόσο δυνατή που και μακριά που θα είμαι, θα είναι σαν να είμαι εδώ. Όταν αγαπάς κάποιον και είναι μακριά, περιμένεις πώς και πώς για να έρθει η στιγμή να τον δεις. Είναι το ίδιο σαν να είστε μαζί».

inner

Ποια στιγμή ξεχωρίζεις σε αυτά τα τρία χρόνια;

«Μία εικόνα; Δύσκολο. Τι να σου πω τώρα; Είναι πολλές. Μία που μου έρχεται είναι φέτος που περάσαμε την ΑΪΚ Στοκχόλμης, στο εντός έδρας ματς. Μετά το παιχνίδι γιορτάσαμε όλοι μαζί με τον κόσμο και ήμασταν όλοι χαρούμενοι για αυτή τη μεγάλη πρόκριση».





Είναι το γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης το καλύτερο που έχεις πετύχει;

«(σ.σ.γέλια) Καλύτερο δεν ξέρω, το πιο περίεργο σίγουρα. Θα μείνει πάντα στο μυαλό μου, όπως και άλλα γκολ, αλλά αυτό το ξεχωρίζω, γιατί ήταν διαφορετικό».

Σε ευχαριστώ πολύ, Νάπο και καλή τύχη στη νέα σου ομάδα.

«Εγώ σας ευχαριστώ όλους και να είστε καλά».





 
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Σπάει πλάκα» και… ρεκόρ η Παρί!! (photos)


«Σπάει πλάκα» και… ρεκόρ η Παρί! (photos)

Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει εξωπραγματική χρονιά και παίζει χωρίς αντίπαλο στη Γαλλία. Εκτός από την διαφαινόμενη κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, επιδίδεται και στο… σπάσιμο ρεκόρ!

Η τρέχουσα δεκαετία στη Γαλλία ανήκει αποκλειστικά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, όπως φαίνεται και από τα τρία πρωταθλήματα στα ισάριθμα προηγούμενα χρόνια. Και όχι μόνο, αφού έχει επίσης ένα κύπελλο, δύο λιγκ καπ και τρία σούπερ καπ. Το φινάλε του έργου, τουλάχιστον στο πρωτάθλημα, θα είναι ίδιο και φέτος, αλλά η διαφορά έγκειται στη διάρκεια, αφού από το ξεκίνημα της σεζόν, η ομάδα της πρωτεύουσας παίζει χωρίς αντίπαλο.

Του Τάσου Νικολόπουλου

Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει εξωπραγματική χρονιά και στο χθεσινό (03/02) νικηφόρο παιχνίδι με τη Λοριάν (3-1), «έσπασε» το ρεκόρ του αήττητου σερί αγώνων της Ναντ, που κρατούσε από τη σεζόν 1994-95. Έφτασε τα 33 παιχνίδια χωρίς ήττα, έχοντας απολογισμό 30 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ τα «καναρίνια» μέτρησαν 32 ματς με 19 νίκες και 13 ισοπαλίες. Η διαφορά είναι ότι η Ναντ πέτυχε το ρεκόρ στη διάρκεια μιας αγωνιστικής χρονιάς, ενώ οι Παριζιάνοι «κουβαλούν» και 9 παιχνίδια από την προηγούμενη σεζόν.

inner

Έτσι όπως το πάει η Παρί Σεν Ζερμέν, είναι δεδομένο ότι θα κάνει κι άλλα ρεκόρ στο τέλος της σεζόν. Το πρώτο ρεκόρ που πιθανότατα θα σπάσει, είναι αυτό των εκτός έδρας νικών. Από δύο φορές η ίδια, η Λιόν και η Μαρσέιγ και μια η Σεντ Ετιέν, έχουν πετύχει από 12. Ήδη μετράει 11 και έχει άλλα 6 παιχνίδια μακριά από το Παρίσι. Από την άλλη, δεν γίνεται να σπάσει το εντός έδρας 19άρι της Σεντ Ετιέν, αφού έχει 10 νίκες σε 11 ματς και απομένουν άλλα 8.

Ένα άλλο ρεκόρ που κυνηγάει είναι της καλύτερης αμυντικής επίδοσης. Η Παρί έχει δεχθεί μόλις 11 γκολ σε 24 αγωνιστικές, (σχεδόν ένα ανά δύο παιχνίδια) και η επίδοση που θέλει να σπάσει είναι τα 21 γκολ της Μονακό από τη σεζόν 1991-92. Πολύ πιθανό να βελτιώσει και την καλύτερη αμυντική επίδοση εκτός έδρας, που κατέχει η ίδια με 11 γκολ παθητικό από το 1997-98. Φέτος, σε 13 παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις 3 και έχει ακόμη 6 εξόδους.

inner

Σχεδόν βέβαιο είναι ότι θα γίνει και ρεκόρ νικών συνολικά στη σεζόν, το οποίο κατέχει η Παρί Σεν Ζερμέν από τη σεζόν 2013-14 με 27. Μετά από 24 αγωνιστικές έχει 21 και απομένουν άλλες 14. Την ίδια χρονιά έκανε και ρεκόρ συγκομιδής βαθμών με 89, αλλά κι αυτό έχει αρχίσει να… κουνιέται. Η ομάδα της πρωτεύουσας έχει στο σακούλι της 66 και έχει να διεκδικήσει άλλους 42.

Η τελευταία και εξίσου μεγάλη πρόκληση είναι να πάρει το πρωτάθλημα αήττητη, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία. Η Ναντ που μνημονεύεται μέχρι σήμερα για την σούπερ σεζόν του 1994-95, είχε πάρει τον τίτλο, γνωρίζοντας μια και μοναδική ήττα. Αυτό είναι και το τελευταίο… οχυρό, που καλείται να «καταλάβει». Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο για την φετινή Παρί Σεν Ζερμέν!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ντιέγκο Κόστα: Ένας «τσαμπουκάς» που δεν τρώει ΠΟΤΕ κόκκινη!! (pics/video)


Ντιέγκο Κόστα: Ένας «τσαμπουκάς» που δεν τρώει ΠΟΤΕ κόκκινη (pics/video)

Αν ρωτήσουμε κάποιον πότε έφαγε τελευταία φορά κόκκινη ο Ντιέγκο Κόστα θα απαντούσε «χθες». Λάθος... Το sportfm.gr παρουσιάζει έναν παίκτη «τσαμπουκά» που έχει να δει κόκκινη, εδώ και έξι χρόνια.

Στην Αγγλία τον αποκαλούν «τραμπούκο» και «τσαμπουκά», ενώ εμείς θα μπορούσαμε να του αποδώσουμε με επιείκεια τον τίτλο, του ποδοσφαιρικού «αλήτη».

Όμως αν δει κανείς αποκλειστικά και μόνο τα στατιστικά και κυρίως τις κόκκινες κάρτες που έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια ο Ντιέγκο Κόστα και όχι τις επίμαχες φάσεις, θα νομίζει πως πρόκειται για μια ποδοσφαιρική... παναγία.

Του Γιώργου Σπανομανώλη

Χθες απέναντι στη Γουότφορντ, ο Ντιέγκο Κόστα έκανε πάλι τα δικά του. «Θύμα» του αυτή τη φορά ο Χουάν Κάρλος Παρέδες με τον οποίο ο Ισπανός επιθετικός των «μπλε», πιάστηκε στα χέρια.





Ας κάνουμε ένα πείραμα τώρα... Ας προσπαθήσουμε να ανασύρουμε από τη μνήμη μας, πότε ήταν η τελευταία φορά που θυμόμαστε να έχει δεχθεί κόκκινη κάρτα ο Ντιέγκο Κόστα.

Καλά μην προβληματιστείτε από την ικανότητα της μνήμης σας αν δεν το θυμάστε, γιατί έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε. Περίπου έξι.

Για να είμαστε ακριβείς, η τελευταία φορά – ιστορική σίγουρα – που διαιτητής απέβαλε τον Ντιέγκο Κόστα, ήταν στις 24 Μαρτίου του 2010 (!), όταν ως παίκτης της Βαγιαδολίδ τότε, είχε αποβληθεί σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Εσπανιόλ.

inner

Με σεβασμό στις ποδοσφαιρικές ικανότητες του, παρουσιάζουμε 10 στιγμές που υπήρξε πραγματικά... «βρώμικος».

Σαν τα κοκόρια με τον Σερζ Οριέ



Σαφώς θυμάστε το περιστατικό με τον Νταβίντ Λουίζ. Βέβαια μετά από καιρό ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως θα τον ήθελε συμπαίκτη στην Παρί.

inner

Παλιές καλές στιγμές με Σισοκό...



Τον Ντιέγκο Κόστα ΔΕΝ θα τον μαρκάρεις... Τον ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ.

Και σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε ο Γκάμπριελ.

inner

Στο ψαχνό του Εμρέ Τσαν.

inner

Εδώ παίζει απλά τυφλόμυγα με τον Κοσιελνί...

inner

Τα βάζει ακόμα και με σκληρούς...

inner*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρώτη… τζούρα από Ζουκουλίνι στην ΑΕΚ!


Πρώτη… τζούρα από Ζουκουλίνι στην ΑΕΚ

Ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ θα κάνει στο «Καυτανζόγλειο» ο Μπρούνο Ζουκουλίνι. Ο Αργεντινός μέσος θα πάρει τη θέση του Γιάκομπ Γιόχανσον στον επαναληπτικό με τον Ηρακλή. Δείτε την ενδεκάδα.

Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστή η ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου στο «Καυτανζόγλειο» κόντρα στον Ηρακλή (4-1).

Ο Γκουστάβο Πογέτ έδωσε φανέλα βασικού στον Μπρούνο Ζουκουλίνι, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα κιτρινόμαυρα παίρνοντας τη θέση του Γιόχανσον.

Αναλυτικά:
Μπαρόχα, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σιμόες, Μάνταλος, Ζουκουλίνι, Πλατέλλας, Μπουονανότε, Τζεμπούρ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Και ο Γιαννακόπουλος στο Ζάγκρεμπ!!!


Και ο Γιαννακόπουλος στο Ζάγκρεμπ!

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού, για το δύσκολο ματς με την Τσεντεβίτα, στο Ζάγκρεμπ θα είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης (4/2) έφτασε στην πρωτεύουσα της Κροατίας.

Στο Ζάγκρεμπ βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να παρακολουθήσει τη δύσκολη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τσεντεβίτα, για την έκτη αγωνιστική του Top16 της Ευρωλίγκας.

Ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης (4/2) στην πρωτεύουσα της Κροατίας και έτσι θα δει από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς για το «διπλό» που θα τους διατηρήσει σε τροχιά προημιτελικών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με Σιμόες κόντρα στον Ηρακλή!!


Με Σιμόες κόντρα στον Ηρακλή

Στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηρακλή τέθηκε ο Αντρέ Σιμόες, καθώς επέστρεψε από την πατρίδα του.


Μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση (19:30) με τον Ηρακλή για τα προημιτελικά του Κυπέλλου είναι πλέον ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος της Ένωσης ήταν στην πατρίδα του λόγω προσωπικού ζητήματος, αλλά το πρωί της Πέμπτης ενσωματώθηκε στην ομάδα του και ενώ είχε ενημερώσει από χθες σε επικοινωνία που είχε με ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» θα καταφέρει να επιστρέψει σήμερα.

Έτσι, είναι στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ για το ματς που διεξαχθεί στο «Καυτανζόγλειο», αν και δεν σκοπεύει ο Ουρουγουανός τεχνικός να τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα, καθώς η πρόκριση έχει ουσιαστικά κριθεί μετά το 4-1 του ΟΑΚΑ και έχει τη δυνατότητα ο 48χρονος τεχνικός να φρεσκάρει την ομάδα του.

Δεν αποκλείεται πάντως του δώσει χρόνο κατά τη διάρκεια του ματς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καλός ο Όγκαστ, νίκες για Μαραγκό και Δημακόπουλο!


Καλός ο Όγκαστ, νίκες για Μαραγκό και Δημακόπουλο

Ο Ζακ Όγκαστ δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για το Wake Forest, ενώ Πάρης Μαραγκός και Γιάννης Δημακόπουλος σημείωσαν νίκες στο NCAA.

Στο ισχυρό Μαϊάμι (17-4) δεν τα κατάφερε το Notre Dame (15-7), παρά τις προσπάθειες του Ζακ Όγκαστ. Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ είχε 12 πόντους (0/2 βολές, 6/13 δίποντα), 9 ριμπάουντ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 24 λεπτά.

Σε ανοδική πορεία το American (7-15), επιβλήθηκε του Bucknell (12-10) 69-55 με τον Πάρη Μαραγκό να έχει 11 πόντους (4/4 βολές, 2/4 δίποντα, 1/1 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 15 λεπτά.

Νίκη και για το UC Irvine (18-6) επί του Cal Poly (8-13) με 78-72 και με τον Γιάννη Δημακόπουλο να έχει 4 πόντους (2/4 δίποντα), 3 ριμπάουντ και 1 τάπα σε 11 λεπτά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ακόμη μια επιλογή για τα εισιτήρια του Ηρακλής – ΑΕΚ!!


Ακόμη μια επιλογή για τα εισιτήρια του Ηρακλής – ΑΕΚ

Μια επιπλέον επιλογή έχουν από σήμερα οι φίλοι του Ηρακλή ώστε να προμηθευτούν εισιτήριο για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, στη ρεβάνς του 4-1 του ΟΑΚΑ.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια της σημερινής αναμέτρησης (19:30) με την ΑΕΚ για τους "8" του Κυπέλλου εξέδωσε ο Ηρακλής. Από την Τετάρτη ο κόσμος του Γηραιού μπορεί να τα προμηθεύεται από τα γραφεία του “ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ” καθώς και το ΒΟΧ και ανήμερα της αναμέτρησης από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή :

“Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώνει όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αυριανό επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ (Πέμπτη 04/02, 19:30), ότι από τις 2 το μεσημέρι θα ανοίξουν τα γραφεία του “ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ” καθώς και το ΒΟΧ (σπιτάκι έξω από τη θύρα 5), ώστε να εξυπηρετούν όσους επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριο του αγώνα.

Για την αγορά του εισιτηρίου, ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να έχει τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Επίσης, σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας, θα μπορούν αύριο να προμηθευτούν το εισιτήριό τους και από τα γραφεία της ΠΑΕ, στη Μίκρα, από τις 10 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι”.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για Παναθηναϊκό!!


Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για Παναθηναϊκό!

Μεγάλη δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό στην Κροατία. Οι πράσινοι αναζητούν απέναντι στην Τσεντεβίτα την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη για να αυξήσουν τις ελπίδες που έχουν για πρόκριση.

Μεγάλη δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό στη σάλα «Ντράζεν Πέτροβιτς». Οι πράσινοι αναζητούν απέναντι στην Τσεντεβίτα την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη για να αυξήσουν τις ελπίδες που έχουν για πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση της Ευρωλίγκας.

Την προσπάθειά αυτή ο «εξάστερος» όμως θα πρέπει να την καταβάλει έχοντας απέναντί του και μεγάλα προβλήματα. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι στην αποστολή της ομάδας αλλά δεν είναι και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες.

Αντίθετα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν ταξίδεψε για το Ζάγκρεμπ καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στους κοιλιακούς.

«Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά ο καθένας πρέπει να κάνει το καλύτερο που μπορεί αψηφώντας τους πόνους. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη», ήταν τα λόγια του Σάσα Τζόρτζεβιτς,

Ο Αντώνης Φώτσης από την πλευρά του παραδέχθηκε ότι είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι , ίσως το σημαντικότερο της χρονιάς όπως είπε και πρόσθεσε...

«Παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Τσεντεβίτα. Θα πάμε εκεί και θα παλέψουμε για τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις. Χρειαζόμαστε πολύ το θετικό αποτέλεσμα καθώς αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια της διοργάνωσης», ανέφερε.

Ωστόσο προβλήματα έχει και η Τσεντεβίτα. Ο Λούκα Μπάμπιτς θα απουσιάζει καθώς έχει έναν τραυματισμό στο πόδι. Ο Γκόρντιτς ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση τις τελευταίες ημέρες αλλά εκτιμάται ότι θα μπορέσει να έχει χρόνο συμμετοχής.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*