Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

«Πρόκριση» με την… πρώτη!!


«Πρόκριση» με την… πρώτη

Ευρύ προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου πήραν ΑΕΚ Λάρνακας και Ομόνοια, που επιβλήθηκαν 3-0 της Ανόρθωσης και 4-0 της Πάφου αντίστοιχα, στα πρώτα ματς των προημιτελικών

Ξέσπασαν ΑΕΚ Λάρνακας και Ομόνοια στα πρώτα ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου και βρίσκονται μια ανάσα μακριά απ’ την πρόκριση.

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε 3-0 της Ανόρθωσης στη Λάρνακα, με σκόρερ τους Τόμας (30’), Μπόλιεβιτς (45+2’) και Μυτίδη (51’), κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τα ημιτελικά.

Την έδρα της εκμεταλλεύτηκε και η Ομόνοια που διέλυσε με σκορ 4-0 την Πάφο και σκέφτεται ήδη την τετράδα. Σκέμπρι (26’) και Μπαντιμπαγκά (29’) έκαναν το 2-0 μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ ο τελευταίος αύξησε το δείκτη του σκορ και στο 64’. Σ’ αυτό βοήθησε και η αποβολή του Αλαμπί για την Πάφο στο 46’, που άφησε το περιθώριο στους πράσινους να πάρουν αποτέλεσμα που δύσκολα θα ανατραπεί. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Χριστοφής στο 79’.

Οι επαναληπτικοί αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη 17/2.

Όσο για τα άλλα δύο ζευγάρια που διεκδικούν την πρόκριση στους «4» είναι ΑΠΟΕΛ- Άρης Λεμεσού και ΑΕΛ-Απόλλων Λεμεσού, που θα δώσουν το πρώτο ματς των προημιτελικών την ερχόμενη Τετάρτη (10/2).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: