Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

«Υπάρχει πρόταση 190 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ»!


«Υπάρχει πρόταση 190 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ»!

Το μυθικό ποσό των 190 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Νεϊμάρ έχει καταθέσει στην Μπαρτσελόνα άγνωστη, προς το παρόν, ομάδα, όπως φέρεται να αποκάλυψε ο πατέρας του και μάνατζέρ του!

Τ’ αφεντικό τρελάθηκε… μένει, όμως, να μάθουμε και ποιο είναι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca, o πατέρας και εκπρόσωπος του Νεϊμάρ φέρεται να είπε στον δικαστή Χοσέ ντε λα Μάτα όχι μόνο πως υπάρχει πρόταση-μαμούθ για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, αλλά ότι ο γιος-πελάτης του «δεν θα τελειώσει απαραίτητα την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα», αποκαλύπτοντας πως η προσφορά της άγνωστης, προς το παρόν, ομάδας για την απόκτησή του αγγίζει τα 190 εκατομμύρια ευρώ!

Ο πατέρας του Νεϊμάρ, θυμίζουμε, κατέθεσε στο Εθνικό Δικαστήριο για την «υπόθεση DIS», ξεκαθαρίζοντας ότι ο γιος του, ο οποίος, πλέον, κατηγορείται και από την Εισαγγελία στη Βραζιλία για φοροδιαφυγή (όπως και ο πατέρας του, αλλά και οι Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου-Σάντρο Ροσέλ), δεν ευθύνεται για τίποτα, αφού το μόνο που έκανε ήταν να υπογράφει τα συμβόλαια.

Το ενδιαφέρον, βέβαια, μετά τις αποκαλύψεις του… μπαμπά Νεϊμάρ εστιάζεται -και- αλλού: να μάθουμε ποιος σύλλογος… ξηλώνεται για πάρτη του, και αν, τελικά, ο 23χρονος θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης ή θα μετακομίσει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: