Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Τι βοήθησε τον Βάρντι να βάλει την γκολάρα;


Τι βοήθησε τον Βάρντι να βάλει την γκολάρα;

Στον Σιμόν Μινιολέ απέδωσε τη… μισή γκολάρα με τη Λίβερπουλ ο Τζέιμι Βάρντι. Ο επιθετικός της Λέστερ αποκάλυψε ότι δοκίμασε τόσο μακρινό σουτ επειδή έβλεπε συνέχεια τον γκολκίπερ μακριά από την εστία.

Το μισό γκολ αποδίδεται συνήθως σε παίκτη που έβγαλε την ασίστ. Στην περίπτωση του Τζέιμι Βάρντι ωστόσο, ο «τίτλος» απονεμήθηκε σε έναν παίκτη της ομάδας που το δέχθηκε.

Μιλώντας στο «Sky Sports» για το φοβερό τέρμα που σημείωσε απέναντι στη Λίβερπουλ, ο πρώτος σκόρερ της Premier League δεν μίλησε για κάποια φοβερή έμπνευση. Αλλά παραδέχθηκε ότι δοκίμασε ένα τόσο φιλόδοξο σουτ, εξαιτίας του… Σιμόν Μινιολέ.

«Για να είμαι ειλικρινής, τον κοιτούσα σε όλο το παιχνίδι και έβλεπα ότι έπαιζε πολύ έξω από τη γραμμή του. Οπότε, μόλις ο Μαχρέζ μου έκανε την πάσα, η μπάλα αναπήδησε μπροστά μου και δεν είχα υποστήριξη από συμπαίκτη, απλά δοκίμασα την τύχη μου και ευτυχώς πέρασε από πάνω του», είπε στο Sky Sports.

Ερωτώμενος, δε, για το αν η Λέστερ μπορεί να κάνει το «θαύμα» και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν θα σταματήσουμε να πιστεύουμε. Παραμένουμε προσγειωμένοι, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, τότε γιατί να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πάρουμε; Θα γραφόταν σίγουρα στην ιστορία».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: