Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

«Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Γκαρσία, αποχαιρέτησε ο Ναπολεόνι!!


«Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Γκαρσία, αποχαιρέτησε ο Ναπολεόνι

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό κάνει ο Πίτου Γκαρσία που δεν υπολογίζεται την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Κλίμα συγκίνησης στο προπονητικό ελέω Ναπολεόνι.

Όλοι μέσα, πλην Πίτου Γκαρσία. Η προετοιμασία του Ατρόμητου για την εντός έδρας αναμέτρηση (08/02, 17:15) κόντρα στην ΑΕΚ συνεχίστηκε με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, εκτός από τον Αργεντινό μέσο.

Αρχικά ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Ο 38χρονος τεχνικός γνωρίζει από χθες ότι δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με την Ένωση και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα «παίζεται» το αν θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι για τους «8» του Κυπέλλου, στη ρεβάνς (10/02, 19:30) του 1-1 της Λεωφόρου.

Στο «Μαζαράκη» βρέθηκε ο Στέφανο Ναπολεόνι ο οποίος σε κλίμα συγκίνησης αλλά και χαράς αποχαιρέτησε τους πρώην πια συμπαίκτες του και το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς είναι πλέον παίκτης της Μπασακσεχίρ. Ο Ιταλός είχε τετ-α-τετ με τον Τραϊανό Δέλλα.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: