Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Τα είπαν για δύο ώρες Σαββίδης-Βεζυρτζής!!


Τα είπαν για δύο ώρες Σαββίδης-Βεζυρτζής

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Νίκος Βεζυρτζής συνομίλησαν για δύο περίπου ώρες ύστερα από την παραίτηση του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ. Αναμένεται δήλωση του μέσω της οποίας θα απευθύνεται στον κόσμο.

Συζήτηση με τον Νίκο Βεζυρτζή (μέσω skype), που το απόγευμα της Τρίτης απέστειλε την παραίτηση του, είχε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης το πρωί της Τετάρτης. Αυτό έγινε ύστερα από επιθυμία του πρώην –πλέον- αντιπροέδρου του συλλόγου. Πάντως, δεν προέκυψε αλλαγή δεδομένων ύστερα από την κουβέντα των δύο ανδρών και θα αποτελέσει παρελθόν ο πρώτος ύστερα από δύο περίπου μήνες στην ΠΑΕ.

Ο Νίκος Βεζυρτζής εξέφρασε την άποψη του, τονίζοντας ότι θεωρεί πως δεν λειτουργεί σωστά ο ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» τον άκουσε προσεκτικά και εξήγησε τους λόγους που πήρε τις πρόσφατες αποφάσεις του. Εντός της ημέρας πρόκειται να κάνει γραπτή δήλωση ο Νίκος Βεζυρτζής μέσω της οποίας θα απευθύνεται στον κόσμο της ομάδας και θα αναφερθεί στην παραίτησή του.

Πάντως, αξίζει να τονιστεί ότι δεν είχε οικονομικά ανταλλάγματα για τις υπηρεσίες που προσέφερε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα της παρουσίας του στην ΠΑΕ.

Πέραν της διαφωνίας στον τρόπο λειτουργίας του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως τον έχει πειράξει και το γεγονός ότι δεν ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου ύστερα από την παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη και ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το χρίσμα στον Λούμπος Μίχελ που πιθανόν να αποτελέσει προσωρινή λύση πάντως. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να τον πείραξε και η παραμονή του Ιγκόρ Τούντορ στο τιμόνι της ομάδας, καθώς εμφανιζόταν αντίθετος στο ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Κροάτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: