Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Μισός με ΑΕΚ ο Ηρακλής!!


Μισός με ΑΕΚ ο Ηρακλής

Πάρα πολλές οι απουσίες στον Ηρακλή ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, όπου ουσιαστικά ο Γηραιός δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες να ανατρέψει το 4-1 του πρώτου αγώνα.

Λαβωμένος θα υποδεχθεί την ΑΕΚ ο Ηρακλής, στον επαναληπτικό της ήττας του με 4-1 στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει σε οκτώ παίκτες του για το αυριανό παιχνίδι!

Πιο συγκεκριμένα, νοκ-άουτ είναι οι... γνωστοί τραυματίες, Λάζαρ, Ρομάνο, Περόνε και Στάμου, ο ανέτοιμος Κάσσος, ο νεαρός Ζαμπάζης που κλήθηκε στην Εθνική Νέων, ενώ το τελευταίο «κρούσμα» ήρθε από τον Μπαρτολίνι, ο οποίος προτιμήθηκε (λόγω και του ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές ελπίδες ανατροπής του σκορ) να προφυλαχθεί για τη συνέχεια, αφού προέρχεται από τραυματισμό.

Στα θετικά, συγκαταλέγεται η «παρθενική» συμμετοχή στην αποστολή του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Βασίλη Καραγκούνη, ενώ αντιθέτως έξω είναι ο εξίσου νεοαποκτηθείς, Χόρχε Μοντέιρο.

Η αποστολή του Ηρακλή: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Περνίς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Αβραμίδης, Καραγκούνης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Λουκίνας, Πασάς, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος, Καλφούντζος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: