Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Έρχεται και αποθεώνεται ο Λέτο!!


Έρχεται και αποθεώνεται ο Λέτο

Ημέρα… Λέτο! Ο Αργεντινός άσος αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης ώστε να επικυρωθεί η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Δεν σταματάει ούτε η απεργία τους φίλους του «τριφυλλιού»!

Ώρα 17:55, ώρα Λέτο. Αντίστροφα για την άφιξη του Σεμπάστιαν Λέτο μετρούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και οι φίλοι της ομάδας που σκοπεύουν να «γκρεμίσουν» το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο 29χρονος άσος θα βρεθεί στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης ώστε να γίνουν τα τυπικά (εξετάσεις και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές) για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του στους «πράσινους» ύστερα από τρία περίπου χρόνια και το πέρασμα του από Κατάνια και Λανούς.

Παρά το γεγονός ότι η ημέρα είναι δύσκολη λόγω της γενικής απεργίας, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πρόκειται να μεταβούν στο αεροδρόμιο ώστε να δείξουν τη χαρά τους που θα ξαναδούν τον «Σέμπα» και να τον αποθεώσουν.

Η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη. Θα αφορά κλειστό συμβόλαιο ενάμιση έτους (κι όχι έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης), ωστόσο η σχέση των δύο πλευρών είναι τόσο καλή που εφόσον κάποια από τις δύο πλευρές δεν μείνει ικανοποιημένη, δεν θα υπάρχει πρόβλημα για το «διαζύγιο». Ο Αργεντινός άσος έχει δεχτεί να εξαρτάται το ύψος των αποδοχών του από τις συμμετοχές του, αλλά το οικονομικό είναι το τελευταίο που τον απασχολεί, όπως έδειξε χαρίζοντας 400.000 ευρώ στην Κατάνια για να κερδίσει την ελευθερία του.

Το τυπικό κομμάτι της απόκτησης του πρόκειται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, καθώς τότε θα περάσει από ιατρικά και θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Μάλιστα, το Σάββατο αναμένεται να δώσει το «παρών» στη Λεωφόρο, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση (07/02, 19:30) με τη Skoda Ξάνθη για την 21η αγωνιστική της Super League.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: