Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για Παναθηναϊκό!!


Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για Παναθηναϊκό!

Μεγάλη δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό στην Κροατία. Οι πράσινοι αναζητούν απέναντι στην Τσεντεβίτα την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη για να αυξήσουν τις ελπίδες που έχουν για πρόκριση.

Μεγάλη δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό στη σάλα «Ντράζεν Πέτροβιτς». Οι πράσινοι αναζητούν απέναντι στην Τσεντεβίτα την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη για να αυξήσουν τις ελπίδες που έχουν για πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση της Ευρωλίγκας.

Την προσπάθειά αυτή ο «εξάστερος» όμως θα πρέπει να την καταβάλει έχοντας απέναντί του και μεγάλα προβλήματα. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι στην αποστολή της ομάδας αλλά δεν είναι και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες.

Αντίθετα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν ταξίδεψε για το Ζάγκρεμπ καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στους κοιλιακούς.

«Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά ο καθένας πρέπει να κάνει το καλύτερο που μπορεί αψηφώντας τους πόνους. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη», ήταν τα λόγια του Σάσα Τζόρτζεβιτς,

Ο Αντώνης Φώτσης από την πλευρά του παραδέχθηκε ότι είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι , ίσως το σημαντικότερο της χρονιάς όπως είπε και πρόσθεσε...

«Παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Τσεντεβίτα. Θα πάμε εκεί και θα παλέψουμε για τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις. Χρειαζόμαστε πολύ το θετικό αποτέλεσμα καθώς αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια της διοργάνωσης», ανέφερε.

Ωστόσο προβλήματα έχει και η Τσεντεβίτα. Ο Λούκα Μπάμπιτς θα απουσιάζει καθώς έχει έναν τραυματισμό στο πόδι. Ο Γκόρντιτς ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση τις τελευταίες ημέρες αλλά εκτιμάται ότι θα μπορέσει να έχει χρόνο συμμετοχής.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: