Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Με το... εισιτήριο στο χέρι!!


Με το... εισιτήριο στο χέρι

Έχοντας κάνει τη μισή δουλειά (και παραπάνω) στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή ώστε να σφραγίσει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου. Επιστροφή για Μπαρόχα, πιθανό το ντεμπούτο για Ζουκουλίνι.

Κόντρα που πιο πολύ μοιάζει με τυπική διαδικασία σήμερα (19:30, Otesports 3, www.sport-fm.gr) στο Καυτανζόγλειο. Ο Ηρακλής φιλοξενεί στο Καυτανζόγλειο την ΑΕΚ, έχοντας στην πλάτη του το βαρύ 4-1 από το ΟΑΚΑ, από την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας και η Ένωση κρατάει στα χέρια της το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με αλλαγές λόγω και του γεγονότος ότι ουσιαστικά έχει κριθεί η πρόκριση, αν και αντιμετωπίζουν αμφότερες προβλήματα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν κάτω από τα δοκάρια τον Αλάιν Μπαρόχα μετά από πολύ καιρό, καθώς ο τερματοφύλακας από τη Βενεζουέλα είχε τραυματιστεί στο δάκτυλο στις 18 Δεκεμβρίου και έχει να αγωνιστεί από τις 12 του συγκεκριμένου μήνα. Έπαιξε στο 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και στη συνέχεια τον αντικατέστησε ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος δεν είναι στην αποστολή για το ματς με τον «Γηραιό» και από το ματς με τη Λάρισα και μετά έχει εννέα σερί εμφανίσεις.

Ο Αντρέ Σιμόες αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη. Ο Πορτογάλος είναι στην πατρίδα του λόγω ενός προσωπικού ζητήματος και χθες είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας του ώστε να τους ενημερώσει για την ώρα άφιξης του.

Δεν αποκλείεται ο Μπρούνο Ζουκουλίνι να κάνει το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ, παίζοντας μάλιστα από την αρχή. Ένα πιθανό σχήμα για την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ είναι: Μπαρόχα, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης Κορδέρο, Γιοχανσον, Μάνταλος (ή και Ζουκουλίνι), Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ.

Από την άλλη η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου θα αγωνιστεί με περισσότερες αλλαγές αναγκαστικά, καθώς είναι «λαβωμένος». Πέραν των αναμενόμενων απουσιών των Λάζαρ, Ρομάνο, Περόνε και Στάμου… προφυλάχθηκε ο Μπαρτολίνι και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Κάσσος είναι ανέτοιμος και ο Ζαμπάζης κλήθηκε στην Εθνική Νέων.

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού είναι ο Βασίλης Καραγκούνης που αποκτήθηκε πρόσφατα. Όχι όμως και ο Μοντέρι που κουβαλάει τιμωρία από την Κύπρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: