Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Ακόμη μια επιλογή για τα εισιτήρια του Ηρακλής – ΑΕΚ!!


Ακόμη μια επιλογή για τα εισιτήρια του Ηρακλής – ΑΕΚ

Μια επιπλέον επιλογή έχουν από σήμερα οι φίλοι του Ηρακλή ώστε να προμηθευτούν εισιτήριο για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, στη ρεβάνς του 4-1 του ΟΑΚΑ.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια της σημερινής αναμέτρησης (19:30) με την ΑΕΚ για τους "8" του Κυπέλλου εξέδωσε ο Ηρακλής. Από την Τετάρτη ο κόσμος του Γηραιού μπορεί να τα προμηθεύεται από τα γραφεία του “ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ” καθώς και το ΒΟΧ και ανήμερα της αναμέτρησης από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή :

“Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώνει όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αυριανό επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ (Πέμπτη 04/02, 19:30), ότι από τις 2 το μεσημέρι θα ανοίξουν τα γραφεία του “ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ” καθώς και το ΒΟΧ (σπιτάκι έξω από τη θύρα 5), ώστε να εξυπηρετούν όσους επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριο του αγώνα.

Για την αγορά του εισιτηρίου, ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να έχει τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Επίσης, σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας, θα μπορούν αύριο να προμηθευτούν το εισιτήριό τους και από τα γραφεία της ΠΑΕ, στη Μίκρα, από τις 10 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: