Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η Αθήνα μετράει τις πληγές της...

Είδος προς εξαφάνιση αποτελούν πλέον τα μάρμαρα από την πλατεία Συντάγματος, από τις εισόδους των παρακείμενων ξενοδοχείων και από τα μεγάλα πολυκαταστήματα που βρίσκονται στη περιοχή. Σπασμένα με βαριοπούλες από ομάδες κουκουλοφόρων, τις δύο προηγούμενες ημέρες χρησιμοποιήθηκαν κατά εκατοντάδες ως πολεμοφόδια.
Πηγή φωτογραφίας: tovima.gr
Ειδικά χθες, η επιχείρηση έγινε με... πρόγραμμα, την ώρα ακριβώς των επεισοδίων. Οι κουκουλοφόροι είχαν χωριστεί σε τρεις ομάδες. Η πρώτη, εφοδιασμένη με σφυριά και βαριοπούλες, είχε αναλάβει να σπάει μάρμαρα από όπου τα έβρισκε: στα σκαλιά της πλατείας και στις εισόδους του King George και της Μεγάλης Βρετανίας.
Τα κομμάτια τα έπαιρνε η δεύτερη ομάδα και τα προωθούσε αμέσως στην «πρώτη γραμμή», η οποία είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας την επίθεση στο μπλοκ των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ μπροστά στη Βουλή.
Συνεργεία του Δήμου Αθηναίων έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Παρασκευής, για μια ακόμη φορά, εργασίες επιχειρώντας να αποκαταστήσουν τις ζημιές στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος και να «επουλώσουν», έστω και με πρόχειρα μπαλώματα, τις πληγές που προκλήθηκαν κατά τα επεισόδια της Τετάρτης και της Πέμπτης.
Μιλώντας την Παρασκευή στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Καμίνης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος «ουσιαστικά θα επιδιορθώσει όχι τα μαγαζιά αυτών των ανθρώπων που υπέστησαν ζημιές αλλά όλους τους δημόσιους χώρους οι οποίοι έχουν καταστραφεί. Εχω ήδη με βάση τα γεγονότα του περασμένου Ιουνίου και Ιουλίου απευθύνει έγγραφο στην κυβέρνηση που ζητάω αποζημίωση από το κράτος 800 περίπου χιλιάδων ευρώ γιατί έτσι αποτιμήσαμε τις ζημιές που έχουν γίνει στην πόλη. Μέχρι σήμερα περιμένω απάντηση. Τώρα θα πρέπει να αποτιμήσουμε και τις καινούργιες ζημιές».
Επεσήμανε ακόμη ότι «οι άνθρωποι που έχουν καταστραφεί τα μαγαζιά τους μπορούν να ζητήσουν και με αστικές αγωγές προς την Πολιτεία αποζημίωση γιατί δεν προστατεύτηκαν όπως έπρεπε οι περιουσίες τους».
Πρόσθεσε, τέλος, ότι ο Δήμος θα εξετάσει αν μπορεί να μειώσει τα δημοτικά τέλη σε όσους επιχειρηματίες επλήγησαν για να τους βοηθήσουν οικονομικά.
Πηγή: tovima.gr

«Eίναι φόρμα, με λάθος επωνυμία»

Ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν έδωσε στη δημοσιότητα το κείμενο των εγγυητικών που θα παρουσιάσει... κάποια στιγμή στο μέλλον ο Αλ Σαούντ και όχι τις ίδιες τις εγγυητικές. Επί της ουσίας, τα αρχεία... word που μοιράστηκαν δεν λένε απολύτως τίποτα!
«Eίναι φόρμα, με λάθος επωνυμία»
Ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν έδωσε στη δημοσιότητα το κείμενο των εγγυητικών που θα παρουσιάσει... κάποια στιγμή στο μέλλον ο Αλ Σαούντ και όχι τις ίδιες τις εγγυητικές. Επί της ουσίας, τα αρχεία... word που μοιράστηκαν δεν λένε απολύτως τίποτα!
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τραπεζικά στελέχη στην Αγγλία, καθώς και με το γραφείο Τύπου της HSBC στο Λονδίνο, προκειμένου να εξετάσει όσο το δυνατόν καλύτερα το ζήτημα. Το κείμενο της επιστολής είναι σωστό, αποτελεί δηλαδή μία φόρμα που συνηθίζεται να δίνεται από τις τράπεζες προκειμένου να πιστοποιηθεί η οικονομική επιφάνεια ενός πελάτη, είτε η τράπεζα αυτή είναι η HSBC, είτε η Barclays είτε κάποια άλλη. Από εκεί και πέρα ωστόσο, το κείμενο δεν αποδεικνύει τίποτα άλλο. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει υπογραφή -και όχι τόσο σφραγίδα, γιατί στην Αγγλία οι σφραγίδες δεν συνηθίζονται- και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πουθενά το λογότυπο της τράπεζας, δεν έχει καμία απολύτως ισχύ.
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr
 

Πήγε Σπάτα ο Γκούντγιονσεν!!

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ πήγε την Παρασκευή ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και την εγχείρηση που υποβλήθηκε.
Πήγε Σπάτα ο Γκούντγιονσεν
Ο Ισλανδός επιθετικός είδε τους συμπαίκτες του για πρώτη φορά μετά την επίσκεψή τους στο Ιατρικό κέντρο και είχε συνομιλία μαζί τους, ευχαριστώντας του για τη συμπαράσταση που του παρείχαν!
Μάλιστα ο Iceman είδε για λίγο την προπόνηση μαζί με τον Αρναρ Γκρέταρσον. Φαίνεται ότι δεν κρατιέται να επιστρέψει ο Γκούντγιονσεν! Από τις πρώτες μέρες του τραυματισμού, του έλειψε η μπάλα και πήγε στα Σπάτα να μυρίσει έστω για λίγο το άρωμα του χορταριού!

«Ταβάνι το πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΚ»

Μισοάδειο είδε το… ποτήρι της εμφάνισης της ΑΕΚ με τη Λοκομοτίβ ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος.
«Ταβάνι το πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΚ»
Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο αγαπημένος των οπαδών της «Ένωσης» παραδέχθηκε ότι εκείνη είχε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Τόνισε, ωστόσο, πως οι απαιτήσεις που έχει απ’ την ΑΕΚ δεν του επιτρέπουν να χαίρεται μόνο μ’ αυτό ή να αλλάξει την άποψή του ότι έχει χαμηλό «ταβάνι» ως ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Καραγκιοζόπουλος:
Για το πώς «εισέπραξε» την εικόνα της ΑΕΚ στη Ρωσία: «Επειδή έχω πολλές απαιτήσεις από την ΑΕΚ, δεν είμαι ικανοποιημένος απ’ την εικόνα της στη Ρωσία. Δεν πείθει η ΑΕΚ, κακά τα ψέματα. Το μόνο που μπορούμε να ελπίσουμε είναι αυτή η βελτίωση που δείχνει με την αλλαγή προπονητή, να τη βοηθήσει τουλάχιστον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα πρέπει, όμως, να έχει και συνέχεια. Θα δούμε τι θα πετύχει και ο νέος προπονητής, αλλά νομίζω ότι έτσι όπως είναι δομημένη η ΑΕΚ, δεν μπορεί να περιμένει πολλά πράγματα παραπάνω».
Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να παίξει καλύτερα: «Κοντά σ’ αυτό που είδαμε στο α’ ημίχρονο είναι το επίπεδο της ΑΕΚ, έχει ταβάνι. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τον Δέλλα και τον Λυμπερόπουλο 25 χρονών. Ίσως και κάποιοι από τους παίκτες να μην ξέρουν ποια φανέλα φορούν, αλλά ο Κωστένογλου έδειξε στην προηγούμενη θητεία του ότι μπορεί να τους κάνει να συναισθανθούν την κατάσταση και το πού βρίσκονται.
Υπάρχουν παίκτες που όντως, σε άλλες εποχές πιο εύρωστες, η ΑΕΚ δεν θα τους είχε στο δυναμικό της, αλλά -έτσι όπως έχουν τα πράγματα- καλοί είναι. Το βλέπουμε με τον Λεονάρντο που ήθελαν να τον διώξουν το καλοκαίρι. Είναι καλός, προσφέρει, αλλά η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει από ‘κείνον το κάτι παραπάνω».
Για το rotation του Κωστένογλου: «Χθες απέδειξε ο Κωστένογλου ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του -ανεξάρτητα απ’ το αν πρόκειται για παιχνίδι σε Ελλάδα ή Ευρώπη. Έτσι νομίζω ότι θα χειριστεί το ρόστερ όλη τη χρονιά, απ’ τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν έχει βλέψεις πλέον στο Europa League».
Για τη Σούπερ Λίγκα γενικότερα: «Τι να λέμε τώρα. Δεν είναι πρωτάθλημα αυτό -που δεν ξέρεις με ποιες ομάδες θα ξεκινήσει, με ποιες θα τελειώσει και ποιες θα μπουν ενδιάμεσα. Νομίζω ότι δεν έχει πολλά αξιόλογα πράγματα να σταθούμε και αντικατοπτρίζει γενικά την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα».
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

"Η Ελλάδα έγινε μπουρδέλο. Μόνο που ο οίκος έχει aircondition!"

Ο Αχιλλέας Ασλανίδης είναι κόλαφος στο gazzetta.gr! Έκλεισε τα δύο μαγαζιά με πατσά, αλλά… ψιλοκόβει τον ΠΑΟΚ κι ας τον χαρακτηρίζει «Μπάρτσα»!
"Η Ελλάδα έγινε μπουρδέλο. Μόνο που ο οίκος έχει aircondition!"
Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μας έπαιξε… μονότερμα, όταν τον πήραμε τηλέφωνο. Με τη δυναμική που τον χαρακτήριζε και ως ποδοσφαιριστή, την ικανότητα που λίγοι έχουν να τα λέει έξω από τα δόντια, μας έκλεισε στα… καρέ μας. Εκτός από τη συνέντευξη που θα διαβάσετε, υπήρξαν και κάποια ξεσπάσματα οφ δι ρέκορντ. Με πολιτικά μηνύμα και μη.
Οι ερωτήσεις που είχαμε ετοιμάσει για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετατράπηκαν μετά τα πρώτα 3 λεπτά συνομιλίας σε… παλιόχαρτα. Σε σκουπίδια! Και βλέποντας αυτό τον χείμαρρο να έχει τόσα να… κατεβάσει στο πέρασμά του, παρασυρθήκαμε κι εμείς. Ο Ασλανίδης είναι απόλαυση, μία διαφορετική φωνή από αυτή που ίσως να ήθελαν να ακούσουν οι ΠΑΟΚτζήδες.
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Για το 2012 η πώληση του ΟΠΑΠ!!

Αναβάλλεται για του χρόνου η πώληση του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Kώστα Μητρόπουλο. Ωστόσο, την επόμενη εβδομάδα θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την παραχώρηση των κρατικών λαχείων.
Για το 2012 η πώληση του ΟΠΑΠ!
Τα παραπάνω έκανε γνωστά με συνέντευξή του o διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Kώστας Μητρόπουλος.
«Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε το δημόσιο διαγωνισμό για τα κρατικά λαχεία. Μετά, θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις σε διαστήματα δύο εβδομάδων» ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος στο Reuters.

πηγή: sportdog.gr   

Τιμές "φωτιά", πετρέλαιο για λίγους!!

Εκτοξεύθηκαν οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης, λόγω του ειδικού φόρου κατανάλωσης. Χιλιάδες νοικοκυριά αδυνατούν να το προμηθευθούν. Πόσα θα πληρώσουμε. Αλαλούμ με τις επιχειρήσεις.
Τιμές "φωτιά", πετρέλαιο για λίγους
Έναν από τους πιο δύσκολους χειμώνες των τελευταίων ετών θα ζήσουν χιλιάδες νοικοκυριά, καθώς οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης παρουσιάζουν αύξηση 40% σε σχέση με πέρσι.
Συγκεκριμένα κυμαίνεται από 90 έως 98 λεπτά το λίτρο, όταν το 2010 η τιμή ήταν 60-65 λεπτά το λίτρο.
Η αύξηση φέτος είναι γύρω στα 300 ευρώ ανά 1.000 λίτρα, ενώ από το 2012 θα είναι αρκετά υψηλότερη λόγω της εξίσωσης του φόρου πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης.
Οι τιμές για παραγγελίες χονδρικής (πάνω από 1.000 λίτρα) στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη διαμορφώνονται σήμερα στα 91 - 93 λεπτά το λίτρο, ενώ για μικρότερες παραγγελίες και σε απομακρυσμένες περιοχές οι τιμές φτάνουν μέχρι και το 1 ευρώ περίπου.


Στην Αττική η υψηλότερη τιμή είναι 95 λεπτά, ενώ στη Θεσσαλονίκη στα 98 λεπτά περίπου, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης.
Μέχρι τα 97 λεπτά φθάνει η ανώτατη τιμή στην Άρτα, όπως και σε Πρέβεζα, Χανιά και Δωδεκάνησα, ενώ στα 96 λεπτά είναι σε Σάμο και Ηράκλειο.
Τα φθηνότερα πρατήρια είναι σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα (89,8 λεπτά), Κιλκίς (90 λεπτά) και Ανατολική Αττική (90,9 λεπτά).
Χωρίς πετρέλαιο
Η μεγάλη αύξηση της τιμής οφείλεται και στην αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης από τα 21 ευρώ/1000 λίτρα στα 60ευρώ/1000 λίτρα.
Ο ανεφοδιασμός των πρατηρίων, που είχε καθυστερήσει λόγω της απεργίας των τελωνειακών, άρχισε το μεσημέρι της Παρασκευής και η διάθεση στους καταναλωτές θα γίνει από το πρωί του Σαββάτου.
Ήδη υπάρχουν εκατοντάδες παραγγελίες, ωστόσο ένας εξίσου μεγάλος αριθμός πολιτών θα μείνει χωρίς πετρέλαιο, λόγω των "τσουχτερών" τιμών και της μείωσης των εισοδημάτων τους.
Ιδιαίτερα προβλήματα αναμένονται στη Βόρεια Ελλάδα, όπου ο χειμώνας είναι πιο βαρύς και έχει μεγαλύτερη διάρκεια.
Χάος με τις επιχειρήσεις
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην αγορά, για τη ρύθμιση βάσει τις οποίας χιλιάδες καταστηματάρχες και επαγγελματίες, που έχουν τα καταστήματά τους σε πολυκατοικίες να καταθέτουν υπεύθυνες δηλώσεις στην Εφορία, όπου θα αναγράφουν τις ποσότητες πετρελαίου που κατανάλωσαν, ώστε μετά εκείνη να τους υπολογίζει τους επιπλέον ΕΦΚ και ΦΠΑ που τους αναλογούν.
Σε αυτή την περίπτωση, λόγω του προβλήματος που έχει προκύψει από τη διαφορά στη φορολόγηση του πετρελαίου, θα πρέπει οι καταστηματάρχες να υποβάλλουν δηλώσεις δύο φορές το χρόνο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, επιλέχθηκε η λύση τα νομικά πρόσωπα να παραλαμβάνουν πετρέλαιο με τον μειωμένο ΕΦΚ, όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας, και στη συνέχεια να υποβάλλουν δύο φορές τον χρόνο δηλώσεις στην Εφορία, ώστε εκείνη να τους υπολογίζει τους επιπλέον ΕΦΚ και ΦΠΑ που τους αναλογούν.
Για να διαπιστωθεί αν ο επαγγελματίας λέει την αλήθεια, θα χρησιμοποιούνται τα κοινόχρηστα, μέσω των οποίων θα προκύπτουν τα λίτρα που κατανάλωσε κάθε ένοικος.
ΠΗΓΗ: news247.gr

Τα έκαναν... πάνω τους!!

Η Σούπερ Λίγκα των 18 ομάδων... έπεσε στις 16 και ο σκύλος σας εξηγεί το πώς και το γιατί η διοργανώτρια αρχή έφτασε στη μεγαλοπρεπέστατη αυτή κωλοτούμπα!
Τα έκαναν... πάνω τους!
Ο κατά τ` άλλα συμπαθέστατος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Απόστολος Παπουτσάκης, στις δηλώσεις του μετά το σημερινό Δ.Σ. προσπάθησε να μας πείσει ότι το πλάνο για τις 18 ομάδες ναυάγησε λόγω "διάφορων οικονομικών προβλημάτων, διαφορών με το πρόγραμμα, τη NOVA" κλπ...
Έτσι είναι, αν έτσι... νομίζετε! Η αλήθεια όμως είναι κάπως διαφορετική, διότι δεν γίνεται την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της Λίγκας, Πατρίκ Κομνηνός, μαζί με τους υπόλοιπους εταίρους να τα έχουν βάλει κάτω και να τα έχουν βρει σε όλα (πρόγραμμα, τηλεοπτικά κλπ) και μετά από τρεις μέρες να κάνουν κωλοτούμπα αλά... Μελισσανίδη!
Το πράγμα, λοιπόν, για να τελειώνουμε έχει ως εξής:
Το όλο θέμα με τις 18 ομάδες "σκάλωσε" στην ΕΠΟ, γιατί η Ομοσπονδία τους είπε πως στην επόμενη σεζόν, τη σεζόν 2012-13, θα έπρεπε να υποβιβαστούν πέντε (αρ. 5!) ομάδες από τη Super League, για να επανέλθει το πρωτάθλημα την περίοδο 2013-14 με 16 ομάδες!
Οι μικρομεσαίες ομάδες, λοιπόν, μπροστά σ` αυτό το ενδεχόμενο και βλέποντας... μπροστά, τα "χρειάστηκαν" και έτσι ως διά μαγείας καταλήξαμε στο πρωτάθλημα των 16 ομάδων...
Κι εις ανώτερα...
πηγή: sportdog.gr  
 

"Προχωράμε, αλλά προχώρα και το πληρεξούσιο"!

Η πλευρά Βαρδινογιάννη λέει "ναι" στην πρόταση του πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό, αλλά του υπενθυμίζει να φέρει και το πρωτότυπο πληρεξούσιο. Τι λέει η επιστολή του δικηγόρου του Τζίγγερ...
"Προχωράμε, αλλά προχώρα και το πληρεξούσιο"!
Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του Τζίγγερ, Λεωνίδας Γεωργόπουλος, στην επιστολή του που δόθηκε στη δημοσιότητα, αναφέρει πως ότι ζητείται για να μπουν τα χρήματα θα γίνει, αλλά στο τέλος της απάντησης ζητά την κατάθεση του πρωτότυπου εγγράφου που αποδεικνύει το γνήσιο της υπογραφής του Πρίγκιπα, που ακόμη δεν έχει έρθει στην Αθήνα αν και αναμενόταν σύμφωνα με τον Τσάκα, τις προηγούμενες ημέρες.
Αναλυτικά η επιστολή:
«Αξιότιμε κ. Πετρόπουλε,

Αναφέρομαι στη κατόπιν προφορικού σας αιτήματος σημερινή συνάντηση μας κατά την οποία μου αναπτύξατε τα σχόλια σας επί του μη δεσμευτικού MOU, το οποίο σας παρέδωσα την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου εν σχεδίω και προς συζήτηση . Με το email αυτό σας επιβεβαιώνω τα κάτωθι σχόλια σας και τις απαντήσεις μου σε αυτά.

Το πρώτο σχόλιο αφορά την διενέργεια Νομικού Ελέγχου που επιθυμείτε να διεξαχθεί πριν ο πελάτης σας συμμετάσχει στην αύξηση του κεφαλαίου που θα αποφασιστεί από την μετ’ αναβολή Γενική Συνέλευση της 4ης Νοεμβρίου. Ο ισχυρισμός σας ότι ο χρόνος που έχετε στη διάθεση σας δεν είναι επαρκής, φοβούμαι πως δεν είναι ορθός αφού την τελευταία διετία έχουν διεξαχθεί δύο Νομικοί και Οικονομικοί έλεγχοι λόγω των αντίστοιχων αυξήσεων του κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ( βλέπετε πορίσματα ενημερωτικών δελτίων). Για αυτούς τούς λόγους σας διαβεβαιώνω ότι ο νομικός και οικονομικός έλεγχος θα είναι εξαιρετικά σύντομος.

Το καταστατικό που ζητήσατε και το πρακτικό της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης μπορούν να σας δοθούν οποτεδήποτε.

Η παρατήρηση σας ότι η προθεσμία των δύο ημερών για την καταβολή της αυξήσεως των 15.000.000 Ευρώ μετά την λήψη αποφάσεως της Γενικής Συνελεύσεως, θα έπρεπε να αντικατασταθεί με την προθεσμία 3 εργάσιμων ημερών, νομίζω ότι είναι εύλογη.

Δεν συμμερίζομαι την άποψη σας ότι θα έπρεπε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αντικατασταθούν από μέλη της επιλογής του πελάτη σας πριν από την καταβολή του ποσού της αύξησης. Παρόλα αυτά θα μπορούσε να προγραμματιστεί αλλαγή των μελών του Δ.Σ συγχρόνως με την κατάθεση των 15.000.000 Ευρώ. Εξάλλου με την ανάληψη του συνόλου της αυξήσεως του κεφαλαίου κατά 15.000.000 Ευρώ και την εξαγορά του 54,7% των μετοχών των πελατών μου, θα έχει αποκτηθεί από τον πελάτη σας τέτοια πλειοψηφία που θα του επιτρέψει να προβεί σε ότι αλλαγές θέλει.

Επισημάνατε ότι είναι ιδιαίτερης σημασίας η συνέχιση της χρησιμοποίησης των εγκαταστάσεων της Παιανίας και ότι επιθυμείτε να γνωρίζετε τους όρους υπό τους οποίους θα παραχωρηθεί η χρήση για μια τριετία. Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Η παρατήρηση αυτή θα μεταφερθεί στο πελάτη μου και θα απαντηθεί σε κατάλληλο χρόνο.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσω ότι δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχετε προσκομίσει το πρωτότυπο πληρεξούσιο του πελάτη σας θεωρημένο από αρμόδια αρχή που είναι γνωστή και αποδεκτή από της Ελληνικές αρχές.


Σας ευχαριστώ

Λεωνίδας Κ. Γεωργόπουλος ».

Με αλλαγές στο Γεντί Κουλέ!!

Διαφοροποιήσεις σε σχέση με το παιχνίδι στη Μόσχα ετοιμάζει ο Νίκος Κωστένογλου στο σχήμα της ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ.
Με αλλαγές στο Γεντί Κουλέ
Ο προπονητής της Ένωσης υπολογίζει στους Λυμπερόπουλο-Δέλλα που είχαν αποκλειστεί από την αναμέτρηση στη Ρωσία προκειμένου να ξεκουραστούν, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μάκο και τον τραυματία Γεωργέα (και φυσικά τον Γκούντγιονσεν).
Έτσι, ο Κωστέ προγραμματίζει αλλαγές στην 11αδα του προκειμένου να κάνει την ΑΕΚ πιο επιθετική, με καλύτερη οργάνωση στο «σφιχτό» κέντρο.
Στην άμυνα επιστρέφει δίπλα στον Μανωλά ο Τραϊανός Δέλλας, ενώ στα άκρα παραμένουν ο Κοντοές με τον Καράμπελα, εφόσον οι τραυματισμοί που αποκόμισαν στη Ρωσία δεν τους στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής. Στη μεσαία γραμμή ο Καφές θα παίξει στον άξονα, αναλαμβάνοντας τον οργανωτικό ρόλο, ενώ θα παίρνει βοήθειες από τους Γκέντσογλου και Βάργκας
Όσο για την επιθετική γραμμή, επιστρέφει ο Λυμπερόπουλος στην κορυφή. Εξτρέμ θα αγωνιστούν αριστερά ο Κάρλος και δεξιά ο Σιαλμάς που κέρδισε πόντους μετά το γκολ που πέτυχε στο 88' της αναμέτρησης με τη Λοκομοτίβ.
Όπως καταλαβαίνετε, Μπέλεκ και Μπερνς τρώνε... πάγκο. Το έδειξαν και στη Ρωσία ότι έχουν προβλήματα στα τελειώματα των φάσεων. Στην Κρήτη η ΑΕΚ θέλει να πάρει το διπλό και να αξιοποιήσει όλες της ευκαιρίες.

 

Για κακουργήματα διώκονται 9 συλληφθέντες των χθεσινών επεισοδίων!!

Δίωξη για κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε εννέα από τους δώδεκα συλληφθέντες κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.
Για κακουργήματα διώκονται 9 συλληφθέντες των χθεσινών επεισοδίων
Οι εννέα νεαροί παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε Τακτικό Ανακριτή για τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί δραστών με καλυμμένα πρόσωπα, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών και σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών.
Ένας ακόμη νεαρός παραπέμφθηκε σε δίκη κατηγορούμενος για κλοπή ενώ άλλοι δύο από τους συλληφθέντες είναι ανήλικοι και παραπέμφθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.
Πηγή: newspost.gr

Νταλάρας-Πασχάλης σε συναυλία εθνικής συμφιλίωσης!!

Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για την υποκρισία των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που δήθεν ψήφισαν το Πολυνομοσχέδιο μετά πόνου ψυχής. Επισημαίνει όμως ταυτόχρονα και το αλάνθαστο κριτήριο του ελληνικού λαού. Που θα αντικαταστήσει στις επόμενες εκλογές την Άννα Νταλάρα με την Αλίκη, Πασχάλη Αρβανιτίδη.
Νταλάρας-Πασχάλης σε συναυλία εθνικής συμφιλίωσης
|
Υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο από το ψέμμα. Η υποκρισία. Ψέμματα μικρά ή μεγάλα, έχουμε πει όλοι μας. Αν δεν είσαι επαγγελματίας του είδους σε κάνουν οι συνθήκες να ξεπεράσεις προσωρινά κάποιο πρόβλημα, με ένα ψέμμα.

Η υποκρισία είναι ακόμα χειρότερη. Είναι συνειδητή επιλογή. Είναι σχέδιο εξαπάτησης. Από βίτσιο ίσως αυτές μέρες στεκόμουν στα ζάπινγκ στο κανάλι της Βουλής. Για ν' ακούσω τις ομιλίες των βουλευτών ενόψη της κρίσιμης ψηφοφορίας.
Δεν είχα ψευδαισθήσεις. Ξέρω πολύ καλά ότι πρόκειται για επαγγελματίες. Ο καθ' ένας από δαύτους, έχει αμέτρητες ώρες πτήσης, πολιτικού διαλόγου. Ξέρουν να παίζουν πολύ καλά τους ρόλους τους. Έβλεπες λοιπόν το θράσος των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Ότι δήθεν είχαν να διαλέξουν ανάμεσα στην πατρίδα και στην συνείδηση τους.

Ανάμεσα στο Πολυνομοσχέδιο και στον κόσμο που ήταν έξω και πολιορκούσε τη Βουλή. Ουδέν ψευδέστερον. Τι είναι δηλαδή η πατρίδα και το έθνος που θέλουν να σώσουν, όπως λέει και ξαναλέει ο Ευάγγελος Βενιζέλος; Τα βουνά και τα λαγκάδια; Και οι άνθρωποι αυτής της πατρίδας, τι είναι; Δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή; Είναι εκτός σχεδίου;

Aκόμα και στα ζώα είναι βάρβαρο, να παρέμβεις στον τρόπο ζωής τους. Να περιορίσεις την τροφή τους, τις βόλτες τους και να αλλάξεις βίαια τις καθιερωμένες συνήθειες τους. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ανθρώπους. Που βγαίνοντας στην εργασιακή εφεδρεία χάνουν τον κόσμο κάτω από τα πόδια τους. Έστω πρόκειται για πρασινοφρουρούς που διορίστηκαν στο Δημόσιο με χαρτί της Κλαδικής.

'Εστω και αν τους διώχνουν σήμερα αυτοί που τους είχαν προσλάβει χθες. Βάσω Παπανδρέου και σία δήθεν έχουν πρόβλημα συνείδησης. Αυτή η υποκρισία είναι που ενοχλεί περισσότερο. Ό,τι όπως είπε η Άννα Διαμαντοπούλου Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έχει και μια οδύνη για κάθε άρθρο που ψηφίζει.

Σε λίγο είναι ικανοί να ζητήσουν επίδομα ανθυγιεινής εργασίας, επειδή, ψηφίζουν άρθρα που δεν πιστεύουν και θα πάθουν κατάθλιψη. Ο συνταξιούχος που του κόψανε τον 13ο και τον 14ο μισθό, τι οδύνη έχει; O νέος που του έχουν κόψει το μέλλον, τι οδύνη έχει;

Kαθ' υπερβολή έχει καθιερωθεί ο χαρακτηρισμός του "πολιτικού ζώου". Με την έννοια της προσήλωσης στο καθήκον. Όταν όμως μιλάμε για Έλληνες πολιτικούς, τα πράγματα αλλάζουν. Και δεν είναι μόνο το κόμμα που υπηρετεί την Τρόικα. Ο Καρατζαφέρης θέλει πως και πως να κυβερνήσει και ζητάει Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Να δω Υπουργούς τον Χρυσανθακόπουλο με τα φρουτάκια και τον μελιστάλακτο Βαϊτση-Αποστολάτο με το κομοδινί μαλλί και τι στον κόσμο.

Η Ντόρα κατηγορεί τα δύο κόμματα εξουσίας λες και η ίδια σαν πολιτική αρχηγός προέκυψε από παρθενογέννεσι. Ο Σαμαράς υποδύεται τον εκνευρισμένο και υπόσχεται ότι θα επαναδιαπραγματευθεί το Μνημόνιο. Κι είναι βέβαιο ότι ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές θα εναποθέσει τις ελπίδες για τη σωτηρία στον Τραγάκη, τον Γιακουμάτο, τη Νατάσα Ράγιου, την Αλίκη σύζηγο, Πασχάλη Αρβανιτίδη.

Έτσι πάει. Βαρόμετρο για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, είναι οι σύζηγοι των τραγουδιστών. Όταν πίστεψε ο λαός στα "λεφτά υπάρχουν" έστειλε στην Βουλή, την Άννα Ραγκούση. Τώρα που έχει πειστέί ότι ο Σαμαράς θα σκίσει το Μνημόνιο σαν κωλόχαρτο θα στείλει στη Βουλή την Αλίκη.

Το λαϊκό αισθητήριο είναι αλάνθαστο. Πηγαίνοντας κάθε φορά στις κάλπες όλος ο λαός τραγουδάει και διαφορετικό τραγούδι. Στις προηγούμενες εκλογές σουξέ είχε το "μια βραδυά στο Λεβερκούζεν", ενώ στις επόμενες "όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο". Κι αν κάποια στιγμή η Άννα με την ηλικία καταφέρουν να μονιάσουν τους δύο εντελώς διαφορετικούς καλλιτέχνες Νταλάρα και Πασχάλη σε μια κοινή συναυλία θα έχει επέλθει και η πραγματική εθνική συμφιλίωση. Αυτά.
ΠΗΓΗ: sport24.gr

Τη Δευτέρα τα σπουδαία για τον Ηρακλή...!!

ο βράδυ της Δευτέρας (24/10, 20.00) θα αποφασιστεί ποιον δρόμο θα ακολουθήσει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής.
Τη Δευτέρα τα σπουδαία για τον Ηρακλή...
Ο ΓΣ καλεί ανοιχτή συγκέντρωση για να παρουσιαστούν επίσημα οι προτάσεις που θα κατατεθούν εγγράφως από τους ενδιαφερόμενους και ο κόσμος να λάβει την τελική του απόφαση.
Μέχρι στιγμής, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τους Γιώργο Ξενίδη και Ανδρέα Παντελή. Ο πρώτος στην προοπτική συμμετοχής της ομάδας στην Δ' εθνική, δίνοντας την διαβεβαίωση ότι πολύ σύντομα θα αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία, ενώ ο δεύτερος θέτει ως προϋπόθεση τη συνεργασία με επαγγελματική ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:
Μετά την ενημέρωση και τις επαφές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, καλούμε όλους τους φορείς αλλά και τον απλό φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας σε ανοιχτή συγκέντρωση την Δευτέρα 24/10/2011 και ώρα 20.00 στο Ιβανώφειο γυμναστήριο.
Οι προτάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να κατατεθούν στη γραμματεία του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Αγίου Δημητρίου 159β) έως την Δευτέρα 24/10/2011 και ώρα 14.00 και η παρουσία των ενδιαφερομένων στην συγκέντρωση για την παρουσίαση των προτάσεών τους είναι απαραίτητη.
Πηγή: bluearena.gr

Τον... έδιωξε ο Μπόλονι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενθουσιασμένος ήταν ο Λάζλο Μπόλονι με τη νίκη επί της Σάμροκ, αλλά... οργισμένος όταν ενημερώθηκε από Ρουμάνους δημοσιογράφους πως η Στεάουα διασύρθηκε στη Χάιφα. Η αντίδρασή του προκάλεσε αρκετά σχόλια στην πατρίδα του.
Τον... έδιωξε ο Μπόλονι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο ΠΑΟΚ έκανε βήμα πρόκρισης με τη νίκη επί της Σάμροκ, ο Λάζλο Μπόλονι είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αλλά όλα αυτά μέχρι το άκουσμα της συντριβής της Στεάουα Βουκουρεστίου. Οι Ρουμάνοι γνώρισαν την ήττα 5-0 στη Χάιφα από τη Μακάμπι και ο κόουτς του ΠΑΟΚ... έδιωξε τον τεχνικό της ομάδας, Ίλιε Σταν «Τι; Η Στεάουα έχασε 5-0; 5-0 από τη Χάιφα; Ναι, νομιζώ πως θα φύγει ο προπονητής».
Παρακολουθήστε ΕΔΩ την αντίδραση του Λάζλο Μπόλονι...
Πηγή: gazzetta.gr

"Αναδιάρθρωση; Ποια αναδιάρθρωση;"

Η Super League έβγαλε ανακοίνωση για τις αποφάσεις που δεν... πήρε, για να μας ενημερώσει οτι δεν πάρθηκε καμία απόφαση για αναδιάρθρωση επειδή δεν υπήρχε ομοφωνία...
"Αναδιάρθρωση; Ποια αναδιάρθρωση;"
Αναλυτικά:
"Η Γ.Σ. συζήτησε το μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης περί αναδιάρθρωσης του πρωταθήματος.
Κατά την εν λόγω συζήτηση, προέκυψε ότι η σχετική προϋπόθεση περί ομοφωνίας στο συγκεκριμένο θέμα, η οποία ετέθη από την ΕΠΟ, δεν επετεύχθη.
Ως εκ τούτου, το θέμα δεν ετέθη σε ψηφοφορία."
 

Σισέ... ρετρό!!

Τρομάξαμε λίγο είναι η αλήθεια, αλλά αυτός που βλέπετε στη φωτό είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ σε ηλικία 17 ετών!! Μάλιστα, τη φωτογραφία "ανέβασε" ο ίδιος ο Γάλλος φορ στο λογαριασμό του στο Twitter!
Σισέ... ρετρό!
Πηγή: leoforos.gr

Ο Βιεϊρίνια στον άξονα δημιουργεί νέες τακτικές προοπτικές (ΦΩΤΟ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 των Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα, αλλά όχι όσο άνετα ανέμεναν και ήλπιζαν παίκτες, τεχνική ηγεσία και φίλοι της ομάδας. Ο δικέφαλος παρουσίασε – όπως και με τον ΟΦΗ – προβλήματα απέναντι στην πολύ κλειστή άμυνα των Ρόβερς, με την νίκη να έρχεται κυρίως στο ατομικό ταλέντο συγκεκριμένων παικτών.
Ο Βιεϊρίνια στον άξονα δημιουργεί νέες τακτικές προοπτικές (ΦΩΤΟ
Ο ΠΑΟΚ πλέον καλείται να κυνηγήσει το διπλό στην Ιρλανδία που θα του δώσει και σημαντικότατες ελπίδες πρόκρισης μετά το «βολικό» 1-0 της Τότεναμ επί της Ρούμπιν Καζάν.
Σάμροκ… όπως ΟΦΗ
Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να αγωνιστεί απέναντι σε μία ομάδα σαφέστατα κατωτέρων αγωνιστικών και τακτικών δυνατοτήτων που υιοθέτησε αγωνιστικές τακτικές παρόμοιες με τον ΟΦΗ: παίκτες πίσω από την μπάλα, σκληρά φάουλ, μειωμένο αγωνιστικό πλάτος και παιχνίδι αντεπιθέσεων. Σε σχέση με τον ΟΦΗ οι Ρόβερς είχαν σαφέστατα χειρότερη κίνηση χωρίς την μπάλα, αλλά καλύτερη λειτουργία στα στημένα. Οι Ιρλανδοί επέδειξαν μειωμένες τακτικές αρετές αλλά περίσσια δύναμη και πάθος. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων επιστράτευσε ένα αμυντικογενές 4-1-4-1 με τον Ράις σε ρόλο σκούπας μπροστά από τα στόπερ και 3 ζώνες άμυνας. Το επιθετικό πλάνο των Ιρλανδών στόχευε στην εκμετάλλευση των στημένων – κάτι που έγινε – χωρίς όμως να είναι αρκετό να φέρει το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.
Οι θεωρητικές ποδοσφαιρικές σταθερές επαληθεύονται
Στο παιχνίδι της Κυριακής παρουσιάσαμε τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα παιχνίδια όπου μία εκ των ομάδων επιδίδεται σε άμυνα «Μαζινό» . Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να δει τα μακρινά σουτ των παικτών του να βρουν στόχο, γεγονός που στην ουσία έφερε και την νίκη. Ο Λάζαρ έκανε ένα μεστό παιχνίδι, δοκίμασε τον Τζαμαϊκανό τερματοφύλακα των Ρόβερς και γενικότερα αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο κέντρου-επίθεσης ενσαρκώνοντας εξαιρετικά τον ρόλο του «box to box» μέσου. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε επίσης με σουτ ο Βιειρίνια που έδειξα ξανά την κλάση του με το γκολ του να είναι εξαιρετικής ποιότητας και εκτέλεσης.
Πέραν των μακρινών σουτ ο Μπόλονι χρησιμοποίησε για ακόμα ένα παιχνίδι την επιθετικότητα των μπακ ως κυρίαρχο επιθετικό πλάνο – στοιχείο ιδιαίτερα κρίσιμο απέναντι σε κλειστές άμυνες. Παρά το γεγονός αυτό ο τραυματισμός του Λίνο και η μέτρια εμφάνιση του Έτο δεν δημιούργησαν τα αναμενόμενα ρήγματα. Την ίδια ώρα ο κινητικός Αθανασιάδης κρύφτηκε πάλι ανάμεσα στα στόπερ δείχνοντας ότι υστερεί σαφέστατα (κυρίως σε κίνηση) απέναντι σε πολύ κλειστές άμυνες και σημαντικά περιορισμένους χώρους.
Ο Βιειρίνια στον άξονα
Σαφέστατα το κυριότερο τακτικό χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν η χρησιμοποίηση του Βιειρίνια, σε αρκετά μεγάλο διάστημα του 2ου ημιχρόνου, στον άξονα – είτε ως μεσοεπιθετικός είτε ως στράικερ. Ο Μπόλονι μετά τον τραυματισμό του Αθανασιάδη έδωσε εντολές στον Αντελίνο να κινείται στον άξονα και με οδηγίες να κουβαλά την μπάλα, να επιχειρεί ατομικές προσπάθειες και να κινείται ελεύθερα στον χώρο. Ο Πορτογάλος εναλλάσσονταν σε θέσεις επιθετικού μέσου/φορ με τους Σαλπιγγίδη, Γεωργιάδη και Ίβιτς να αλλάζουν επίσης θέσεις στην επιθετική τετράδα του ΠΑΟΚ. Ο Μπόλονι έκανε ξεκάθαρο ότι περίμενε από τον Βιειρίνια να δημιουργήσει ρήγματα στα αργά στόπερ των Ιρλανδών είτε με ατομικές ενέργειες, είτε με σουτ – όπερ και εγένετο.
Σχόλιο: Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος ανέλαβε κυρίως εκτελεστικό ρόλο και όχι συμμετοχικό/δημιουργικό κατά την διάρκεια της παρουσία του στον άξονα. Παρά ταύτα η κινητικότητα του στον άξονα αποτέλεσε… μαξιλαράκι για τους Ίβιτς, Γεωργιάδη, Σάλπι οι οποίοι απέκτησαν περισσότερο χρόνο και χώρο στο γήπεδο εντείνοντας την κινητικότητα του, έστω και χωρίς ιδιαίτερα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Το πρόβλημα της «αεράμυνας» και τα εύκολα φάουλ
Τέλος, ειδική μνεία χρήζει και ο τρόπος επίτευξης του γκολ των Ρόβερς – γκολ που ήρθε να επιβεβαιώσει το δεδομένο πρόβλημα του «κοντού» ΠΑΟΚ στο ψηλό παιχνίδι. Ο Μπόλονι ήταν και σε αυτό το σημείο απόλυτα σαφής και περιγραφικός: «… Cirilo made a mistake but Miro (Σνάουτσνερ) made a stupid mistake, a stupid faoul…» θέλοντας να αναδείξει την σημασία αποφυγής λαθών και φάουλ στις επικίνδυνες αμυντικές ζώνες. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι η μοναδική «κοντή» ομάδα. Απλά πρέπει να μάθει να ζει με αυτή του την αδυναμία. Ο καλύτερος τρόπος είναι η αποφυγή φάουλ στις αμυντικές ζώνες και δει στα πλάγια της άμυνας. Η ορθή χρήση των φάουλ είναι σημαντικότατη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και μπορεί να αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο της αμυντικής λειτουργία μία ομάδας. Ο Τσιρίλο δεν μπορεί να ψηλώσει, ο Μίρο όμως μπορεί να μάθει που, πότε και πως πρέπει να κάνει ένα φάουλ στον αντίπαλο.
Σχόλιο: Όσοι έχουν προσέξει τον τρόπο, χρόνο και χώρο που κάνει φάουλ ο κατά γενική ομολογία «σκληρός» Γκαρσία μπορεί με ευκολία να καταλάβει την αξία του παίκτη αλλά και των δηλώσεων του Μπόλονι.
Συμπέρασμα
Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καλά απέναντι σε μία πολύ σκληρή, παθιασμένη, αλλά άτεχνη ομάδα που αμύνθηκε μαζικά. Η συνήθης ενδεκάδα του Μπόλονι (δεν έχει και επιλογές άλλωστε) υστερεί σαφέστατα σε αυτό το κομμάτι, κάτι που φάνηκε και στην αναμέτρηση με του Ρόβερς. Ατομική ποιότητα και μακρινά σουτ έφεραν την νίκη σε ένα παιχνίδι που, ίσως, αποτελέσει την απαρχή μίας ενδιαφέρουσας τακτικής εφαρμογής με τον Βιειρίνια σε ρόλο κεντρικού μεσοεπιθετικού/κρυφού φόρ.
Υ.Γ Οι τραυματισμοί συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στην ομάδα, κάτι που έφερε και το (έως ενός βαθμού) δικαιολογημένο ξέσπασμα του Μπόλονι κατά του προγραμματισμού των ΕΠΟ/Σούπερ Λίγκα. Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή αξίας… ελπίζω να του δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ τον απαραίτητο χρόνο να δουλέψει.
ΠΗΓΗ: overlap.gr

Κυκλοφόρησαν και γίνονται ανάρπαστα!!

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του ΟΦΗ για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague.
Κυκλοφόρησαν και γίνονται ανάρπαστα!
Τα 4.300 εισιτήρια για τον αγώνα τέθηκαν σήμερα στην κυκλοφορία και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, αφού σύμφωνα με πηγές από την πόλη του Ηρακλείου, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο , καθώς αρκετός κόσμος τηλεφωνούσε στην κρητική ΠΑΕ και ρωτούσε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Ένωση.
Η κυκλοφορία των εισιτηρίων καθυστέρησε μερικές μέρες, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, αφού οι εφορίες ήταν κλειστές με αποτέλεσμα να μην σφραγιστούν τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης.
Τα εισιτηρία σφραγίστηκαν σήμερα το πρωί και από το μεσημέρι βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.
Τέλος να σημειωθεί ότι στις θύρες 1, 4, 5 τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ και στη θύρα 8, 20.

Αύριο αποφασίζουν για τις ομάδες!!

Στο έκτακτο ΔΣ το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, θα αποφασιστεί ποιες δυο ομάδες θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Super League των 16 ομάδων.
Αύριο αποφασίζουν για τις ομάδες
Η απουσία του ΠΑΟΚ από την συνεδρίαση, αλλά και η αποχώρηση της Ξάνθης δεν κατέστησαν δυνατή την απόφαση για τις δυο ομάδες που θα αγωνιστούν στη λίγκα την Παρασκευή.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε το Σάββατο να πραγματοποιηθεί έκτακτο ΔΣ, προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν απόφαση, όσες ομάδες δώσουν το «παρών» στην συνεδρίαση. Η ώρα έναρξη του ΔΣ έχει οριστεί για τις 14:00.

"Θα τις κάνουμε 19 τις ομάδες για να ανέβετε και εσείς!"

Στο σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, ο Πέτρος Θεοδωρίδης, όταν είδε τον πρόεδρο του Διαγόρα, Μιχάλη Σταθόπουλο, να διαμαρτύρεται έντονα για τα δικαιώματα της ομάδας του, του είπε με διάθεση για χιούμορ: «Δεν χρειάζεται να φωνάζεις. Θα τις κάνουμε 19 τις ομάδες για να ανέβετε και εσείς!».
"Θα τις κάνουμε 19 τις ομάδες για να ανέβετε και εσείς!"
Πηγή: gazzetta.gr

OK ο Κοντρέρας, εν αναμονή για Λίνο, Κλάους!!

Ο Πάμπλο Κοντρέρας προπονήθηκε και σήμερα κανονικά δείχνοντας ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι με τον Άρη, ενώ το βράδυ θα γίνουν οι εξετάσεις του Λίνο και του Αθανασιάδη για να φανεί το μέγεθος των προβλημάτων που έχουν.
OK ο Κοντρέρας, εν αναμονή για Λίνο, Κλάους
Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για Κλάους και για Λίνο υπάρχει αγωνία, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δύσκολα θα μπορέσουν να παίξουν στο ματς της Κυριακής με τον Άρη.
Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Αθανασιάδης, ο οποίος δέχθηκε κτύπημα στο αστράγαλο στο παιχνίδι με τη Σάμροκ, αλλά κι αυτός δύσκολα θα είναι έτοιμος. Για τον Λίνο, η συμμετοχή του την Κυριακή είναι ουσιαστικά απίθανη.
Τα θετικά νέα από τη σημερινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία είναι ότι ο Κοντρέρας προπονήθηκε ξανά κανονικά και έτσι ουσιαστικά έδειξε ότι είναι στη διάθεση του Μπόλονι για το ματς της Κυριακής. Βέβαια έχοντας χάσει προπονήσεις δύο εβδομάδων δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά μπορεί πλέον να αγωνιστεί.
Από την άλλη πλευρά ο Σωτήρης Μπαλάφας έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα κάτι το οποίο σημαίνει ότι μόνο κατ’ ανάγκην θα μπορέσει να μπει στην αποστολή για το ματς στο Χαριλάου.
Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τη Σάμροκ έκαναν σήμερα χαλάρωμα και ένα πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς με τον Πρέτο, στον συνεργάτη του Μπόλονι.
Το κλίμα στην προπόνηση ήταν εξαιρετικό, και μάλιστα στο ξεκίνημα του προγράμματος (όσο οι παίκτες έκαναν τρέξιμο…), ο Μπόλονι έκανε μαθήματα στο Γιασέρ πώς να κάνει κοντρόλ!
Πηγή: paok24.gr