Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Πανευρωπαϊκό το ενδιαφέρον!!

Οπαδοί φίλοι του ποδοσφαίρου από όλη την Ευρώπη θα βρεθούν την Κυριακή στις εξέδρες του "Κλεάνθης Βικελίδης".
Πανευρωπαϊκό το ενδιαφέρον
Μπροστά σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη βρίσκονται τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι του Αρη. Διαπιστώνουν καθημερινά ότι μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και τα δυο ντέρμπι που ακολουθούν με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, το ενδιαφέρον για την παρακολούθησή τους είναι πανευρωπαϊκό.
Η έκπληξη μάλιστα γίνεται μεγαλύτερη όταν διαπιστώνουν ότι δεν πρόκειται για έλληνες φίλους του Αρη που απλά μένουν στον εξωτερικό και θέλουν να δουν το τοπικό ντέρμπι αλλά για ξένους πολίτες από κάθε γωνιά της ευρωπαϊκής ηπείρου. Πρόκειται για 50-60 άτομα από διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπως Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ισραήλ κ.α που έχουν κλείσει το εισιτήριό τους και θα βρίσκονται την Κυριακή στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης.
Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του ΑΡΗ το γεγονός αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πετυχημένη περσινή ευρωπαϊκή παρουσία του ΑΡΗ στο Γιουρόπα Λιγκ και την εικόνα του κατάμεστους Κλεάνθης Βικελίδης που ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη. Εκφράζουν όμως και ένα παράπονο για την απροθυμία της πλατιάς μάζας των οπαδών του ΑΡΗ στην Ελλάδα να πράξουν κάτι ανάλογο παρότι τα πακέτα των τριών αγώνων είναι πιο φθηνά από τα μεμονωμένα.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: