Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

"Πρόταση για να βολευτούν διάφοροι υμέτεροι"

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη σχολίασε την πρόταση για αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας σε 18 ως "πρόταση για να βολευτούν διάφοροι υμέτεροι".
"Πρόταση για να βολευτούν διάφοροι υμέτεροι"
Αναλυτικά:
«Σήμερα στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκα, με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η γενικότερη πρόταση από τους φορείς (ΕΠΟ, ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ κ.λ.π.), δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν άλλοι, ήταν το εξής απίθανο: να είναι για δύο χρόνια 18 οι ομάδες και μετά πάλι 16.
Η SKODA ΞΑΝΘΗ, από την αρχή είχε κάνει την πρόταση οι ομάδες να είναι 18, αλλάζοντας έτσι το χάρτη και μεγαλώνοντας την περιφέρεια, και να γίνει έτσι μια καινούργια αρχή στο Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο, αναλαμβάνοντας όλοι τις ευθύνες μας.
Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι με την πρόταση "18 σήμερα και αύριο 16", είναι μια πρόταση για να βολευτούν διάφοροι υμέτεροι.
Η SKODA ΞΑΝΘΗ δεν μπαίνει στη διαδικασία αυτού του παιχνιδιού, και επιπλέον προτείνει οι ομάδες να παραμείνουν 14, έτσι ώστε η δικαιοσύνη να έχει ένα χρόνο μπροστά της, προκειμένου να εξυγιάνει πλήρως αυτά τα οποία έχουν συμβεί στο Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο.
Τελικά, είναι αυτό το οποίο οφείλει η Πολιτεία, η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα, απέναντι στο φίλαθλο κοινό.
Αυτό και μόνο τελικά πρέπει να είναι υποχρέωση όλων μας.

Υπάρχουν κάποιοι που διαφωνούν να εξυγιανθεί πλήρως πλέον αυτό το μπάχαλο; Ονομαστικά πλέον ας τοποθετηθεί ο καθένας. Η SKODA ΞΑΝΘΗ αποχώρησε από τη Γενική Συνέλευση και από τη διαδικασία αυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: