Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

OK ο Κοντρέρας, εν αναμονή για Λίνο, Κλάους!!

Ο Πάμπλο Κοντρέρας προπονήθηκε και σήμερα κανονικά δείχνοντας ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι με τον Άρη, ενώ το βράδυ θα γίνουν οι εξετάσεις του Λίνο και του Αθανασιάδη για να φανεί το μέγεθος των προβλημάτων που έχουν.
OK ο Κοντρέρας, εν αναμονή για Λίνο, Κλάους
Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για Κλάους και για Λίνο υπάρχει αγωνία, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δύσκολα θα μπορέσουν να παίξουν στο ματς της Κυριακής με τον Άρη.
Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Αθανασιάδης, ο οποίος δέχθηκε κτύπημα στο αστράγαλο στο παιχνίδι με τη Σάμροκ, αλλά κι αυτός δύσκολα θα είναι έτοιμος. Για τον Λίνο, η συμμετοχή του την Κυριακή είναι ουσιαστικά απίθανη.
Τα θετικά νέα από τη σημερινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία είναι ότι ο Κοντρέρας προπονήθηκε ξανά κανονικά και έτσι ουσιαστικά έδειξε ότι είναι στη διάθεση του Μπόλονι για το ματς της Κυριακής. Βέβαια έχοντας χάσει προπονήσεις δύο εβδομάδων δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά μπορεί πλέον να αγωνιστεί.
Από την άλλη πλευρά ο Σωτήρης Μπαλάφας έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα κάτι το οποίο σημαίνει ότι μόνο κατ’ ανάγκην θα μπορέσει να μπει στην αποστολή για το ματς στο Χαριλάου.
Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τη Σάμροκ έκαναν σήμερα χαλάρωμα και ένα πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς με τον Πρέτο, στον συνεργάτη του Μπόλονι.
Το κλίμα στην προπόνηση ήταν εξαιρετικό, και μάλιστα στο ξεκίνημα του προγράμματος (όσο οι παίκτες έκαναν τρέξιμο…), ο Μπόλονι έκανε μαθήματα στο Γιασέρ πώς να κάνει κοντρόλ!
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: