Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Oχι άλλες …θλάσεις!!

Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει για την κατάρα των τραυματισμών στον ΠΑΟΚ που συνεχίστηκε στο παιχνίδι με τη Σάμροκ!
Oχι άλλες …θλάσεις
Οι τραυματισμοί των Λίνο και Αθανασιάδη, στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες στην Τούμπα, ήρθε να προστεθεί στους πολλούς που έχουν προηγηθεί φέτος και έχουν προβληματίσει και τον πλέον αδαή φίλαθλο του ΠΑΟΚ. Δεν είναι δυνατό σε κάθε παιχνίδι να παθαίνει και κάποιος ποδοσφαιριστής θλάση. Είτε η προπόνηση γίνεται με λανθασμένο - για τα δεδομένα και τις αντοχές των παικτών - τρόπο είτε η ομάδα πέρυσι έκανε… χαβαλέ στις προπονήσεις και με την έλευση του Μπόλονι στην Τούμπα «ζόρισε το πράγμα».
Κάποιος πρέπει να πάρει υπεύθυνη στάση σε αυτό και να λυθεί το ζήτημα άμεσα, μια και ήδη έχει στοιχίσει στον ΠΑΟΚ και στο μέλλον το πρόβλημα (λόγω των λιγοστών λύσεων έμπειρων παικτών στον πάγκο) θα διογκωθεί. Δεν είναι δυνατό ο «Δικέφαλος» να τα βγάλει πέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας τη μισή ομάδα τραυματισμένη. Ούτε με… θαύμα θα μπορέσει έτσι να πετύχει τους στόχους του.
Βέβαια για να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και να δούμε και την αισιόδοξη πτυχή της βραδιάς στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε ξανά τούς Λαζάρ και Βιεϊρίνια. Ο πρώτος είχε… ξεχάσει (και λόγω τραυματισμών) πότε έπαιξε καλά τελευταία φορά και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έκανε τη δική του… κοιλιά. Ομως στο ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς οι δύο σκόρερ της ομάδας ήταν και οι καλύτεροι παίκτες της. Εδειξαν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βασιστεί σε αυτούς, στα ντέρμπι με Άρη και Παναθηναϊκό που ακολουθούν, ιδιαίτερα μετά τις σημαντικότατες απουσίες των Γκαρσία, Φωτάκη, Λίνο και Αθανασιάδη.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: