Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Στον πάγκο ο Καστίγιο;

Σχήμα χωρίς τον Νέρι Καστίγιο στους βασικούς δοκίμασε στο φιλικό με την Κ-20 ο Σάκης Τσιώλης που προβληματίζεται ακόμη για το αν θα βάλει από την αρχή τον Ιάκομπ.
Στον πάγκο ο Καστίγιο;
Ο Νέρι Καστίγιο μπορεί να εξέτισε την ποινή του και να επιστρέφει, δεν είναι όμως το ίδιο σίγουρο ότι θα επιστρέψει και στην ενδεκάδα του ΑΡΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Σάκης Τσιώλης χρησιμοποίησε τον μεξικανό με τους αναπληρωματικούς στις δοκιμές που έκανε στο χθεσινό (20/10) φιλικό με την Κ-20 ένδειξη ότι μάλλον προσανατολίζεται να τον αφήσει στον πάγκο.
Ο Καστίγιο έχασε πολλές προπονήσεις στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής και έχει χάσει έδαφος ενώ δεν αποκλείεται η απόφαση του προπονητή του ΑΡΗ να έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα και ακόμη ψάχνει μια καλή εμφάνιση αλλά και το ηγετικό του ρόλο μέσα στην ομάδα. Βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι χθες ο Μεξικάνος ήταν ιδιαίτερα κεφάτος, προσπάθησε πολύ, πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε ένα ακόμα (για τον Πορτίγια) και σίγουρα "προβλημάτισε" με την καλή έννοια τον τεχνικό του ΑΡΗ που προσανατολίζονταν στις λύσεις... Κρήτης.
Συν τοις άλλοις ο έλληνας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση στην Κρήτη και είναι πολύ πιθανό να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα, αλλάζοντας απλά ρόλους σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Για παράδειγμα αν δεν παίξει ο Ιάκομπ από την αρχή, ο Φατί θα παίξει στην κορυφή και θα πάει ο Ουμπίντες δεξιά με τον Καπετάνο αριστερά. Τις τελικές του αποφάσεις ο Τσιώλης θα τις πάρει σήμερα και θα ξεκαθαρίσει αν συμπεριλαμβάνει τον Καστίγιο στα βασικά του πλάνα ή όχι.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: