Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Με αλλαγές στο Γεντί Κουλέ!!

Διαφοροποιήσεις σε σχέση με το παιχνίδι στη Μόσχα ετοιμάζει ο Νίκος Κωστένογλου στο σχήμα της ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ.
Με αλλαγές στο Γεντί Κουλέ
Ο προπονητής της Ένωσης υπολογίζει στους Λυμπερόπουλο-Δέλλα που είχαν αποκλειστεί από την αναμέτρηση στη Ρωσία προκειμένου να ξεκουραστούν, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μάκο και τον τραυματία Γεωργέα (και φυσικά τον Γκούντγιονσεν).
Έτσι, ο Κωστέ προγραμματίζει αλλαγές στην 11αδα του προκειμένου να κάνει την ΑΕΚ πιο επιθετική, με καλύτερη οργάνωση στο «σφιχτό» κέντρο.
Στην άμυνα επιστρέφει δίπλα στον Μανωλά ο Τραϊανός Δέλλας, ενώ στα άκρα παραμένουν ο Κοντοές με τον Καράμπελα, εφόσον οι τραυματισμοί που αποκόμισαν στη Ρωσία δεν τους στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής. Στη μεσαία γραμμή ο Καφές θα παίξει στον άξονα, αναλαμβάνοντας τον οργανωτικό ρόλο, ενώ θα παίρνει βοήθειες από τους Γκέντσογλου και Βάργκας
Όσο για την επιθετική γραμμή, επιστρέφει ο Λυμπερόπουλος στην κορυφή. Εξτρέμ θα αγωνιστούν αριστερά ο Κάρλος και δεξιά ο Σιαλμάς που κέρδισε πόντους μετά το γκολ που πέτυχε στο 88' της αναμέτρησης με τη Λοκομοτίβ.
Όπως καταλαβαίνετε, Μπέλεκ και Μπερνς τρώνε... πάγκο. Το έδειξαν και στη Ρωσία ότι έχουν προβλήματα στα τελειώματα των φάσεων. Στην Κρήτη η ΑΕΚ θέλει να πάρει το διπλό και να αξιοποιήσει όλες της ευκαιρίες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: