Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

"Πιστεύει σε μένα ο Μπόλονι"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λάζλο Μπόλονι ο Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος συμφωνεί με τον προπονητή του πως το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ είναι κουραστικό.
"Πιστεύει σε μένα ο Μπόλονι"
«Ακόμα και όταν δεχθήκαμε την ισοφάριση δεν αγχωθήκαμε καθόλου. Ήταν ένα παιχνίδι που όλοι ξέραμε ότι θα κερδίσουμε. Πιστεύω ότι είχε πέσει λίγο το ηθικό μας μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Τώρα πάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία στα επόμενα παιχνίδια», είπε αρχικά με δηλώσεις του στο sport103fm.
Για το αν είπε κάτι στον Μπόλονι μετά το γκολ που πέτυχε: «Όχι δεν είπαμε κάτι. Ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη στήριξη και την πίστη που έχει στο πρόσωπό μου”.
Για το αν έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν: «Αυτό εννοώ ότι πιστεύει σε εμένα ο προπονητής, γιατί όταν επέστρεψα από τον τραυματισμό μου πήρα ευκαιρίες. Πλέον πιστεύω ότι είμαι καλά και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».
Για το αν η πρόκριση θα κριθεί με την Ρούμπιν Καζάν: «Σίγουρα το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τη Ρουμπίν, αλλά μέχρι τότε έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όλα να κριθούν στο τελευταίο ματς».
Για το ντέρμπι Αρης - ΠΑΟΚ: «Ξέρω τι σημαίνει ντέρμπι και εκεί που έπαιζα είχαμε τοπικά ντέρμπι. Από τους οπαδούς έχω καταλάβει ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν και ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ έχουν ποιότητα και είμαι σίγουρος ότι όποιος και να παίξει στο παιχνίδι με τον Άρη θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για να φτάσει η ομάδα στη νίκη».
Για τα παράπονα του Μπόλονι σχετικά με τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Δεν ξέρω τι να σας πω ακριβώς. Δεν το αποφασίζω εγώ. Σίγουρα είναι κουραστικό για εμάς, θα μπορούσε να βοηθήσει και η Λίγκα, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας».
Για το γκολ που είναι στα 10 καλύτερα της αγωνιστικής: «Δεν έχει σημασία αυτό. Καλό είναι, αλλά σημασία έχει ότι κερδίσαμε, μπόρεσα και εγώ να βοηθήσω. Ακόμα και το γόνατο να είναι το γκολ δεν έχει σημασία για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: