Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

"Καλή εικόνα, θέλω και αποτελέσματα"

Ο Νίκος Κωστένογλου εμφανίστηκε σταναχωρημένος από την ήττα στη Μόσχα, αλλά παράλληλα έδειξε ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσπάθεια της ομάδας του.
"Καλή εικόνα, θέλω και αποτελέσματα"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου:

"Είμαστε στενοχωρημένοι για την ήττα επειδή παίξαμε καλά για δεύτερο σερί ματς. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μέσα σε λίγες μέρες η ομάδα ήταν ξανά καλή. Ημασταν πάρα πολύ καλοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό αν έβαζε το γκολ ο Μπέλεκ. Θεωρώ κομβικό σημείο το 1-0 της Λοκομοτίβ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου γιατί για 20 λεπτά χάσαμε τον έλεγχο. Ο αντίπαλος ήταν καλός.
Για τη φάση του πέναλτι δεν ξέρω αν όντως είναι πέναλτι αλλά ξέρω ότι δεν απειλούσαμε σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού. Γενικά, πάντως, η εικόνα μας ήταν καλή στον αγώνα. Είχαμε πλάνο στο γήπεδο, υπήρξαν σημάδια επιθετικής βελτίωσης.
Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών αλλά σύντομα δε θα μου αρκεί αυτό. Σύντομα θα θέλω και αποτελέσματα.
Η Λοκομοτίβ είναι πολύ ποιοτική ομάδα, σαφώς καλύτερη από την Αντερλεχτ.
Είχα ζητήσει από τους παίκτες θάρρος, θράσος και αυτοσυγκέντρωση. Στο πρώτο ημίχρονο τα είχαμε όλα αυτά αλλά θέλουμε δουλειά στην αυτοσυγκέντρωση γιατί τη χάσαμε μετά το 1-0. Υπάρχουν σημάδια, όμως, που δίνουν ελπίδα πλέον.
Μεσολαβεί πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέχρι το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και με προβληματίζει πολύ το πώς θα είναι η εικόνα μας. Θα ψάξουμε για τις κατάλληλες λύσεις ώστε να είμαστε όπως πρέπει. Εχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα και στο θάρρος που έχει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: