Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Πάρ' το αλλιώς, Μπόλονι!!

Πάει άκλαυτος και ο Λίνο. Έπεσε κι αυτός θύμα των συνεχόμενων τραυματισμών στον ΠΑΟΚ. Θυμόσαστε τι έγραφε ο σκύλος πριν ένα μήνα περίπου;
Πάρ' το αλλιώς, Μπόλονι!
Ότι ο Μπόλονι έχει πάρει πάνω του τα πάντα στις προπονήσεις. Και πως τα τιμ δεν έχουν γενικά μεγάλη συμμετοχή. Έχει την δική του μέθοδο και δεν ακούει τίποτα.
Για ένα διάστημα, όπως λέγαμε και τότε, είχε κοπάσει αυτό το θέμα με τους τραυματισμούς. Μέχρι, άλλωστε, τις 24 Σεπτεμβρίου ο δικέφαλος μετρούσε 13 θλάσεις! Πάμπολλες!
Τις τελευταίες μέρες, όμως, γίνεται και πάλι χαμός στον ΠΑΟΚ. Έχει πέσει …περονόσπορος τραυματισμών και ο ένας παίκτης μετά τον άλλον εγκαταλείπουν. Είναι ξεθεωμένοι από τις προπονήσεις; Δεν γίνεται σωστή διαχείριση υλικού; Φταίει κάτι άλλο; Όπως και να έχει, το πρόβλημα μοιάζει τεράστιο.
Είδατε, λοιπόν, τι δήλωσε χθες ο Μπόλονι; "Εγώ δεν δουλεύω όπως δούλευαν οι προηγούμενοι προπονητές και χρειάζεται να εξοικειωθούν οι παίκτες". Πάνω του πήρε το θέμα των προπονήσεων. Δεν τα έριξε στα τιμ, ούτε σε κανέναν άλλον.
Αποδεικνύοντας ότι αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό στην εκγύμναση των ποδοσφαιριστών. Κάτι που σημαίνει ότι θα εισπράττει τα καλά, αλλά θα τα ακούει στα άσχημα (όπως στις θλάσεις). Απόλυτη επιβεβαίωση του σκύλου, λοιπόν, ότι αυτός τα κανονίζει όλα στις προπονήσεις.
Ο Λίνο, που είχε περάσει πέρυσι μια δύσκολη σεζόν από τον τραυματισμό του, φέτος ξεκίνησε πολύ δυνατά. Και ήταν από τους λίγους που είχαν γλιτώσει ως τώρα, έχοντας αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του δικεφάλου. Να, όμως, που μπήκε κι αυτός στην λίστα των τραυματιών στο ματς με τους Σάμροκ Ρόβερς, με συνέπεια να χάνει το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη.
Θέλετε να θυμηθούμε ποιοι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έχουν τραυματιστεί από τότε που ανέλαβε ο Μπόλονι;
Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Μπαλάφας, Λάζαρ, Αρίας, Γεωργιάδης, Βιερίνια, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπάζογλου, Γκαρσία, Φωτάκης, Τσουκαλάς. Και Λίνο, βέβαια. Συνολικά 17 ποδοσφαιριστές. Σχεδόν όλο το ρόστερ!
Πάρ' το αλλιώς, Μπόλονι, στις προπονήσεις. Στο τέλος θα αναγκαστείς να παίξεις κι εσύ για να συμπληρωθεί εντεκάδα…

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: