Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Παπαστεριανός η Καζναφέρης;

Δυο επιλογές έχει στο μυαλό του ο Σάκης Τσιώλης για τον παίκτη που θα αναλάβει το μαρκάρισμα του Βιεϊρίνια.
Παπαστεριανός η Καζναφέρης;
Αυτή την ειδική αποστολή ποιος θα την αναλάβει; Μανόλης Παπαστεριανός ή Κώστας Καζναφέρης; Ο Σάκης Τσιώλης σκέφτεται να αναθέσει την εξουδετέρωση του πιο επικίνδυνου παίκτη του ΠΑΟΚ, του Αντελίνιο Βιεϊρίνια σε ένα από τους δυο ποδοσφαιριστές.

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι αμφότεροι είναι οι ιδανικοί για να τους ανατεθεί ο ρόλος αυτός αφού και ταχύτητα διαθέτουν και το αντίστοιχο χαμηλό κέντρο βάρους σε σχέση με τον Παπαζαχαρία για παράδειγμα που δεν ενδείκνυται για την αντιμετώπισή του πορτογάλου αφού διαθέτει άλλα χαρακτηριστικά.
Τις εξετάσεις του ο Παπαστεριανός τις πέρασε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη όπου για πρώτη φορά στη σεζόν αγωνίστηκε στη θέση του δεξιού μπακ που δεν είναι και η φυσική του, επιλογή που δεν έγινε τυχαία αφού στο βάθος του μυαλού του ο Τσιώλης είχε και τον Βιεϊρίνια.
Όσο για τον Καζναφέρη, η πρόθεση του έλληνα τεχνικού να τον χρησιμοποιήσει φέτος στο ρόλο του δεξιού μπακ είχε φανεί από τα περσινά φιλικά αλλά και την προετοιμασία, ενώ φέτος αγωνίστηκε δεξί μπακ στον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: