Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Σεμινάρια προβοκάτσιας και χθες στο Σύνταγμα!!

Προσφάτως Ιταλοί αντιεξουσιαστές δήλωσαν ότι έλαβαν μαθήματα από Ελληνες του χώρου για το πώς να συμπεριφέρονται στις διαδηλώσεις, πώς να τα κάνουν δηλαδή μπάχαλο, να προκαλούν επεισόδια και να αμαυρώνουν και να χαλάνε τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες.
Σεμινάρια προβοκάτσιας και χθες στο Σύνταγμα
Γράφει ο Σωτήρης Τριανταφύλλου.
Τέτοια σεμινάρια φανταζόμαστε ότι θα έλαβαν οι Ιταλοί αντιεξουσιαστές και τέτοια σεμινάρια παραδόθηκαν και χθες στο Σύνταγμα, με τραγική δυστυχώς κατάληξη, με έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του.
Αυτό που έγινε χθες το μεσημέρι στο Σύνταγμα ήταν σεμινάριο προβοκάτσιας και σεμινάριο του πώς να διαλύσεις μια παλλαϊκή συγκέντρωση, από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών. Οι γνωστοί κουκουλοφόροι ή μπαχαλάκηδες, χαφιέδες, πράκτορες ξένων κέντρων προσκείμενα στη Βασιλίσσης Σοφίας και «σύντροφοί» τους από την ακροδεξιά και την ακροαριστερά σε μια περίεργη αλλά απολύτως κατανοητή συμμαχία κατάφεραν και διέλυσαν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση των πολιτών, τα έκαναν άνω κάτω και έδιωξαν τον κόσμο από το Σύνταγμα, χωρίς να χρειαστεί η αστυνομία να παρέμβει και να κάνει το παραμικρό και χωρίς να χρειαστεί οι κατασταλτικές δυνάμεις να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους. Οταν επενέβησαν, ήταν αργά και μάλλον επενέβησαν εσκεμμένα αργά.
Ολα αυτά έχουν συμβεί και άλλες φορές, με τους γνωστούς αγνώστους να προσφέρουν τις υπηρεσίες στο εκάστοτε σύστημα και τις κατασταλτικές αρχές και να προβοκάρουν τους λαϊκούς αγώνες. Θυμίζουμε πως πρόσφατα το περιοδικό «Επίκαιρα» είχε αποκαλύψει έγγραφα των μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τα οποία όλοι αυτοί οι τύποι με τις κουκούλες που τα κάνουν μπάχαλο στις διαδηλώσεις και τις διαλύουν, για να αποτρέπουν τη λαϊκή αντίσταση, είναι κατά κύριο λόγο παρακρατικοί και πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι και χθες τα κατάφεραν μια χαρά.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: