Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

"Είναι σαν να βλέπεις τη Βραζιλία!"

Το ΑΠΟΕΛ έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην Ευρώπη με τις εμφανίσεις του στο Champions League. Αποθεωτικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Guardian" στην κυπριακή ομάδα, που την χαρακτηρίζει μία... μικρή Εθνική Βραζιλίας!
"Είναι σαν να βλέπεις τη Βραζιλία!"
"Είναι σαν να βλέπεις τη Βραζιλία! Με πέντε Βραζιλιάνους παίκτες και δύο Πορτογάλους στο ρόστερ μοιάζει λογικό που οι παίκτες έπαιξαν με τέτοια άνεση στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας, το Οπόρτο και πήραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα", αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και προσθέτει:
"Πρόκειται για το ΑΠΟΕΛ, την κυπριακή ομάδα από τη Λευκωσία, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στου δρόμου τα μισά, κόντρα σε ομάδες όπως η Πόρτο, η Σαχτάρ και η Ζενίτ".
"Η νοοτροπία τους να έχουν πολλούς λατίνους στην ομάδα του έχει βγει σε καλό μια και οι παίκτες αν και δεν είναι αρκετά καλοί για να στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες της χώρας τους, αποδεικνύουν ότι μπορούν να κάνουν σπουδαία καριέρα με τους ευρωπαϊκούς συλλόγους", είναι το τελικό σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: