Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Χάβος: «Μεγάλος αντίπαλος ο Βόλος»

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στο Πανθεσσαλικό επί του Ολυμπιακού Βόλου (με 3-0) εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος, ο οποίος δήλωσε μετά το ματς:

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σημαντική αυτή η νίκη. Παίξαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που μας δυσκόλεψε πολλές φορές. Παραμείναμε μέσα σε όλους τους στόχους μας μετά από αυτή τη νίκη».

Αυτό του έλειπε!

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και το +8, ήρθαν οι δηλώσεις του Σισέ περί επιστροφής του στην Γαλλία να… χαλάσουν και άλλο το βράδυ στον Παναθηναϊκό.
Αυτό του έλειπε!
Συγκεκριμένα, αν και τις τελευταίες ημέρες το «τριφύλλι» διέψευδε κατηγορηματικά πως υπάρχουν σκέψεις για πώληση του Σισέ στην Μπορντό, ο ίδιος ήρθε σήμερα να… ταράξει τα νερά.

Ο Γάλλος μιλώντας στο «Canal + International», άφησε ανοιχτό το παράθυρο επιστροφής του στο Σαμπιονά, αν και ξεκαθάρισε, πως για την ώρα δεν υπάρχει καμία πρόταση.

«Έγινε κάποια συζήτηση μεταξύ του συλλόγου και των μάνατζέρ μου, αλλά δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο. Αν θα με ικανοποιούσε; Γιατί όχι; Απλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Δεν θα ήθελα να μιλήσω άλλο για το θέμα γιατί θα ήταν έλλειψη σεβασμού στον Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν θα ήμουν αρνητικός σε ενδεχόμενη επιστροφή μου στην Γαλλία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποβάλλει αυτούς τους κοπρίτες»

Ο… χείμαρρος Αχιλλέας Μπέος επανήλθε με νέες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καταφερόμενος κατά των οπαδών του «Δικεφάλου»…
«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποβάλλει αυτούς τους κοπρίτες»
"Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας αν θέλουμε να δούμε καλύτερο μέλλον στο ποδόσφαιρο. Η Πολιτεία πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες. Όσον αφορά στη δική μου την ομάδα είναι η πρώτη φορά που δεν λυπήθηκα που χάσαμε. Παίξαμε καλά και δώσαμε θέαμα στον κόσμο. Να περιμένετε ανάλογο θέαμα και στο μέλλον. Αν θεωρείτε ότι ο ΠΑΟΚ με τέτοιους φιλάθλους θα πάει μπροστά, αυτή η ιστορική ομάδα, η μεγάλη ομάδα, γελιέστε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποβάλλει αυτούς τους κοπρίτες.
Όχι δεν μετάνιωσα που δώσαμε εισιτήρια. Αυτή είναι η πολιτική μας. Θα ήταν άδικο αν δεν δίναμε εισιτήρια στον ΠΑΟΚ. Σας είπα και πριν, υπάρχουν κοπρίτες που εισχωρούν στον υγιή κόσμο και κάνουν αυτά που κάνουν. Λάθη γίνονται. Ανθρώπινα είναι. Δεν σχολίασα ποτέ. Ούτε τώρα θα σχολιάσω», είπε ο Μπέος…

Επιστροφή στις νίκες με ''πεντάρα'' ο ΑΠΟΕΛ

Στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις επέστρεψε ο ΑΠΟΕΛ διασύροντας με 5-1 την ΑΕ Πάφου για την 17η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών. Νίκη και για την Ομόνοια 1-0 τον ΑΠΟΠ/Κινύρας έκτος έδρας. Ήττα για την ΑΛΚΗ στην έδρα της από τον Απόλλωνα Λεμεσού 3-2.

Η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Ανόρθωση έβαλε τέλος σε ένα εκπληκτικό σερί του ΑΠΟΕΛ, όμως φαίνεται πως τελικά λειτούργησε θετικά. Η πρωτοπόρος του κυπριακού πρωταθλήματος διέσυρε με 5-1 την ΑΕ Πάφου και διατήρησε την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.

Το εντυπωσιακό ήταν ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα. Το σκορ άνοιξε ο Μαντούκα στο 5ο λεπτό με το πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ιβάνοφ στο 27΄. Ένα λεπτό αργότερα ο Ντέκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και από εκεί και μετά τα πράγματα απλοποιήθηκαν για το ΑΠΟΕΛ. Ο Σολάρι στο 36΄και ο Μαρκίνιο στο 40΄ έφτασαν το δείκτη του σκορ στο 4-1 για να ολοκληρώσει την ευρεία νίκη ο Τρικόφσκι στο 90ο λεπτό.

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου το έχει βάλει σκοπό να κρατήσει ζωντανή την Ομόνοια στην διεκδίκηση του τίτλου. Πετυχαίνοντας το 13ο φετινό του γκολ οδήγησε την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς στη νίκη και σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή.

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα του Σαββάτου, ο Απόλλων Λεμεσού νίκησε με σκορ 3-2 την ΑΛΚΗ στην έδρα της.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 15/01(18:00)

ΑΠΟΕΛ-ΑΕ Πάφου 5-1

ΑΠΟΠ/Κινύρας-Ομόνοια 0-1

ΑΛΚΗ-Απόλλων Λεμεσού 2-3

Κυριακή 16/01 (18:00)

Εθνικός Άχνας-ΑΕΚ Λάρνακας

Ερμής Αραδίππου-Δόξα Κατωκοπιάς

Ολυμπιακός Λευκωσίας- Ανόρθωση

Δευτέρα 17/01

ΑΕ Λεμεσού-Ένωση Νέων Παραλιμνίου

Ανακοίνωσε συμφωνία με Σβέρκος ο Πανιώνιος

Ολα έδειχναν ότι ο Βάσλαβ Σβέρκος θα κατέληγε στον Πανσερραϊκό (τα "λιοντάρια" μάλιστα εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση), ωστόσο ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή της τελευταίας στιγμής και εξασφάλισε τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη από τη Σοσό.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφέρει τα εξής:
Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα, ανακοινώνεται ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ Πανιώνιος και του ποδοσφαιριστή Βάσλαβ Σβέρκος.
Ο διεθνής Τσέχος επιθετικός θα παραχωρηθεί ως δανεικός από την ομάδα της Σοσό για 6 μήνες, με option αγοράς από τον Πανιώνιο.
Tην Κυριακή ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα τεθεί σε ισχύ συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ.

Ολυμπιακός Βόλου- ΠΑΟΚ 0-3

Μετά από ένα ματς που ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω επεισοδίων, ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαίο "διπλό" στον Βόλο επί του Ολυμπιακού με 3-0. Ο Σαλπιγγίδης έχασε πέναλτι για τον "δικέφαλο του βορρά". Καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Ολυμπιακός Βόλου που είχε πολλές ευκαιρίες και δοκάρι με τον Καπετάνο
Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή του, ωστόσο ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στον Βόλο. Ο "δικέφαλος του βορρά" με γκολ των Λίνο, Βιερίνια και Σαλπιγγίδη, επικράτησε με 3-0, Ολυμπιακού Βόλου και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλο ένα γκολ, καθώς ο Σαλπιγγίδης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι. Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου, δικαιούταν κάτι πολύ περισσότερο από το ματς, καθώς ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια είχε και δοκάρι με τον Καπετάνο, αλλά έπεσε και πάνω στον πολύ καλό Κώστα Χαλκιά που κράτησε το μηδέν.
Το παιχνίδι πάντως στιγματίστηκε από τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα και για τον λόγω αυτό το ματς ξεκίνησε με μισή ώρα καθιυστέρηση. Συγκεκριμένα, μία ώρα πριν την προγραμματισμένη (19.30) έναρξη της αναμέτρησης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ  φέρεται να προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια και τότε άρχισαν τα επεισόδια, εκτός γηπέδου με τους Αστυνομικούς.

Στην συνέχεια, οι φίλοι των δύο ομάδων, άρχισαν να ανταλλάσσουν καθίσματα και φωτοβολίδες, με την Αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων με την αναμέτρηση να ήταν στον "αέρα".  Τελικά ένα τέταρτο πριν την προγραμματισμένη έναρξη του ματς, τα πνεύματα ηρέμησαν και εξαλείφθηκε ο κίνδυνος της οριστικής αναβολής του αγώνα.

Όσον αφορά το ματς, το πρώτο ημίχρονο ήταν μαγική εικόνα. Ο Ολυμπιακός Βόλου, ήταν πολύ καλύτερος μέσα στο γήπεδο, αλλά ο ΠΑΟΚ πιο εύστοχος με δύο ενέργειες κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό ήταν το ίδιο. Ο Ολυμπιακός Βόλου πίεσε τον ΠΑΟΚ για να σημειώσει κάποιο γκολ, αλλά ο "δικέφαλος του βορρά" είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Κώστα Χαλκιά ο οποίος κράτησε το μηδέν για την ομάδα του και τις έδωσε μια πολύ μεγάλη νίκη στον Βόλο, η οποία ήταν η πρώτη μετά από τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Είχε προηγηθεί η ήττα στην Κέρκυρα και η ισοπαλία στις Σέρρες.

* Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι Μόνχε και Χαλκιάς τίμησαν με ανθοδέσμες την μνήμη του δημοσιογράφου Γιώργου Πλακίδα που έχασε τη ζωή του πριν από ένα χρόνο, στην Ρόδο σε αποστολή με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής/ Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)/ Πάνου (Αιτ/νίας), Ελευθερίου (Αθηνών)

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ψυχογιός (55' Ακόστα), Μητρόπουλος (46' Σολάκης), Τομάς, Ντολεζάι, Καπετάνος (69' Πλιάγκας), Μάρτιν, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Μόνχε, Μπρέσκα.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Τσουκαλάς (74' Μπαλάφας), Γκαρσία, Κουτσιανικούλης (83' Μουσλίμοβιτς), Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (54' ίβιτς).

Κίτρινες κάρτες: Μητρόπουλος (16', Ολυμπιακός Βόλου), Ντολεζάι (33', Ολυμπιακός Βόλου), Σολάκης (65', Ολυμπιακός Βόλου), Ζαραδούκας (77', Ολυμπιακός Βόλου), Σανκαρέ (85', Ολυμπιακός Βόλου)- Αθανασιάδης (37', ΠΑΟΚ), Σνάουτσερ (49', ΠΑΟΚ), Κουτσιανικούλης (57', ΠΑΟΚ)Σκόρερ: Λίνο (20', ΠΑΟΚ), Βιερίνια (43', ΠΑΟΚ), Σαλπιγγίδης (87', ΠΑΟΚ)

Όσο νικάει ελπίζει…

Η Άρσεναλ επικράτησε 3-0 έκτος έδρας της Γουεστ Χαμ και παρέμεινε κοντά στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.Οι «κανονιέρηδες» δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να πάρουν το τρίποντο, αφού άνοιξαν το σκορ μόλις στο 13’ με τον Φαν Πέρσι, ενώ στο 41’ ο Γουόλκοτ έκανε το 2-0. Το τρίτο και τελευταίο τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε και πάλι ο Φαν Πέρσι στο 77’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Τα αποτελέσματα:

Σάββατο (15/01)

Τσέλσι-Μπλάκμπερν 2-0

(57' Ιβάνοβιτς, 76' Ανελκά)

Μάντσεστερ Σίτι-Γουλβς 4-3
(40' Κ. Τουρέ, 49', 66' Τέβες, 54'. Γ. Τουρέ - 12' Μιλίγιας, 68' πεν. Ντόιλ, Ζούμπαρ 86')

Στόουκ-Μπόλτον 2-0
(37' Χίγκινμπόθαμ, 63' πεν. Εθέρινγκτον)

Γουέστ Μπρομ-Μπλάκπουλ  3-2
(37΄, 87' Οντεμβίνγκι, 52' Μόρισον - 11΄ Βόχαν, 80' Τέιλορ-Φλέτσερ)

Γουίγκαν-Φούλαμ  1-1
(57' Ρονταλέγκα - 85 Α.Τζόνσον)

Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ 0-3
(13', 77' πεν. Φαν Πέρσι, 41' Γουόλκοτ)

Κυριακή (16/01)

Μπέρμιγχαμ-Άστον Βίλα
Σάντερλαντ-Νιουκάστλ
Λίβερπουλ-Έβερτον
Τότεναμ-Μάντσεστερ Γ.

Μοίρασαν τεσσάρες!

Την ένατη νίκη σε δέκα εντός έδρας ματς πέτυχε η Βιγιαρεάλ, 4-2 επί της Οσασούνα, ενώ σαρωτική ήταν η Σοσιεδάδ, που διέσυρε με 4-0 τη Χετάφε στη Μαδρίτη! «Τρίποντο»-ανάσα για Χιχόν και Σαραγόσα.Δέκα αγώνες μέσα στο «Μαδριγκάλ» συμπλήρωσε φέτος για το πρωτάθλημα η Βιγιαρεάλ και μόνο η Βαλένθια έχει καταφέρει να της «κόψει» βαθμούς! Το «κίτρινο υποβρύχιο» επικράτησε για ένατη φορά στο σπίτι του, κερδίζοντας με 4-2 την Οσασούνα και παραμένοντας σίγουρα τρίτη. Η επικράτηση, πάντως, δεν ήταν και πολύ εύκολη για την ομάδα του Γκαρίδο, η οποία προηγήθηκε στο 22' με τον Ρούμπεν, είδε όμως τον Βαντός να ισοφαρίζει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Η απάντηση ήταν άμεση από τον Κάνι, το γκολ του Καπντεβίλα στο 65' έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους, ωστόσο ο Καλέχα στο 71' μείωσε σε 3-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον. Το γκολ του Ροντρίγκες, όμως, στο 83' έδωσε τέλος στις όποιες ελπίδες της Οσασούνα η οποία με αυτό το 4-2 συμπλήρωσε οκτώ ήττες μακριά από την Παμπλόνα!

Την ίδια ώρα, η Σοσιεδάδ πραγματοποιούσε την καλύτερη εμφάνιση στην φετινή σεζόν. Οι Βάσκοι μετρούσαν τέσσερις σερί ήττες αλλά επέστρεψαν με τον πειστικότερο τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα, διασύροντας με 4-0 την Χετάφε στην Μαδρίτη. Δύο γκολ από Πριέτο και τον Γκρίεζμαν στο πρώτο μέρος έβαλαν τις βάσεις για την επικράτηση της Σοσιεδάδ, ενώ ο Αρανμπούρου σκόραρε άλλες δύο φορές στο τέλος του αγώνα και η βασκική ομάδα πήρε το τρίτο της διπλό για φέτος.

Νίκες-ανάσα για Χιχόν και Σαραγόσα, με την πρώτη να πετυχαίνει νίκη έπειτα από 11 αγωνιστικές επικρατώντας εύκολα 2-0 της Έρκουλες και τη δεύτερη να κερδίζει 1-0 στο ντέρμπι της ουράς τη Λεβάντε.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο (15/01)

Χετάφε-Σοσιεδάδ 0-4 (10' πέν. Πριέτο, 33' Γκρίεζμαν, 87', 89' Αρανμπούρου)
Χιχόν-Ερκουλες 2-0 (1' Μπαράλ, 30' Κάσες)
Βιγιαρεάλ-Οσασούνα 4-2 (22' Ρούμπεν, 50' Κάνι, 65' Καπντεβίλα, 83' Ροντρίγκες - 47΄Βαντός, 71' Καλέχα)
Σαραγόσα-Λεβάντε  1-0 (45' Γκάμπι)

Δίκαια έχασαν έδαφος κι οι δύο

Στο 0-0 έμειναν Νάπολι και Φιορεντίνα σε ματς για την 20ή αγωνιστική της Serie A.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ενώ οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι στο δεύτερο 45λεπτο, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που θα τους επέτρεπε να φτάσουν στη νίκη.

Έτσι, οι «παρτενοπέι» έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την πρωτοπόρο Μίλαν και οι «βιόλα» να ξεκολλήσουν από τη μέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Γκράβα (Αρόνικα), Καναβάρο, Καμπανιάρο, Μάτζο, Πιατσέντσα (Γιεμπντά), Γκαργκάνο, Ντοσένα, Σόζα (Ντουμίτρου), Λαβέτσι, Καβάνι.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μπόρουτς, Ντε Σιλβέστρι, Γκαμπερίνι, Κρόλντρουπ, Πασκουάλ, Μοντολίβο (Μπολάτι), Ντ’ Αγκοστίνο, Ντοναντέλ, Σαντάνα, Τζιλαρντίνο (Μαρκιόνι), Λιάγιτς (Μπαμπακάρ).

Γεωργιάδης: «Μας έμεινε η πίκρα»

Στη διοίκηση του Πανσερραϊκού παρέπεμψε τους ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του, ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, τον οποίο φέρεται να κοιτάζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ κατά κύριο λόγο, πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στην ήττα (4-2) από τους «ερυθρόλευκους», ενώ έμεινε με πικρή γεύση από το αποτέλεσμα.

«Ξέραμε τι θα συναντήσουμε. Τι κλίμα θα αντιμετωπίσουμε και ότι είναι δυνατός ο Ολυμπιακός. Παρόλα αυτά παίξαμε ελεύθερα. Όμως όταν πετυχαίνεις δύο γκολ στο Καραϊσκάκη και δεν παίρνεις κάτι, τότε δεν γίνεται να μην μείνεις με την πίκρα. Ήταν σημαντικό (σ.σ. για την έκβαση του ματς) το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ισοφάρισε αμέσως», είπε σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα στο Καραϊσκάκη και συνέχισε αναφερόμενος στα όσα ακούγονται για το μέλλον του: «Δεν ξέρω τι γράφεται. Έχω πρόεδρο και μάνατζερ, τίποτα παραπάνω».

«Οπαδικό» κίνημα εναντίον των διοδίων

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σήμερα από όλα τα μέρη της Ελλάδος και κυρίως από Θεσσαλονίκη ταξίδευαν με προορισμό το Βόλο καθώς η ομάδα τους σήμερα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Οι οπαδοί από τα διόδια της Λεπτοκαρύας , όπως φαίνεται στο ρεπορτάζ του ALPHA, δεν πλήρωναν το αντίτιμο των διοδίων. Το κίνημα της άρνησης πληρωμής εντείνεται με τις νέες αυξήσεις στα διόδια που θέλουν τους οδηγούς αυτοκινήτων στα διόδια της Λεπτοκαρυάς να πληρώνουν το ποσό των 3,10 ευρώ!

Όχι μόνο τα αυτοκίνητα των φιλάθλων, αλλά και τα πούλμαν που μετέφεραν τους φίλους του δικέφαλου του Βορρά πέρασαν χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμο.

Επεισόδια στο Βόλο!

Σοβαρά επεισόδια στο Πανθεσσαλικό.

Μία ώρα πριν την -προγραμματισμένη για τις 19:30- έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΠΑΟΚ, οπαδοί των φιλοξενούμενων φέρεται να προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια και τότε έγινε… κακός χαμός.

Πολλά τα σπασμένα καθίσματα, εστίες φωτιάς μέσα και έξω από το γήπεδο και ανταλλαγή φωτοβολίδων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, τα όσα θλιβερά συνέβησαν.

Απρόκλητη επίθεση από τις Αρχές καταγγέλλουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, εξαλείφθηκε ο κίνδυνος της αναβολής της αναμέτρησης, καθώς από τις 19:15 ηρέμησαν κάπως τα πράγματα.

Η ατμόσφαιρα, ωστόσο, «μυρίζει μπαρούτι».

Κατά τις 20:00 θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν το ματς.

Οι παίκτες των δύο ομάδων, λόγω των επεισοδίων, καθυστέρησαν να βγουν για ζέσταμα.

Ο Ατρόμητος νίκησε 4-2 την Κέρκυρα

Σε ένα ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ ματς στο Περιστέρι με 6 γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες κι ένα δοκάρι, ο Ατρόμητος νίκησε 4-2 την Κέρκυρα, στην καλύτερη φετινή εμφάνιση των Περιστεριωτών.
Ατρόμητος… όνομα και πράμα! (LIVE, ΒΙΝΤΕΟ)
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20` με τον Αναστασάκο αλλά στο επόμενο λεπτό ο Καλαντζής ισοφάρισε! Πάλι ο Αναστασάκος στο 29` έδωσε το προβάδισμα στους Περιστεριώτες, προσωρινά…
Στο 47` ο Σφακιανάκης έχασε το άχαστο (!) και στο 53` ο Τσίγκας με πλασέ έκανε το 2-2! Μάλιστα, στο 56` ο Ολιβέιρα πάνω στη γραμμή έδιωξε το πλασέ του Επστάιν κρατώντας το 2-2!
Τελικά, στο 59` ο Καμαρά με βολέ έκανε το 3-2, ενώ οι Περιστεριώτες καθάρισαν το ματς στο 68` με τον Σαρμιέντο. Στο 87` πάντως η Κέρκυρα είχε δοκάρι με τον Φλαβίνιο!
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (46΄Σαμπού), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Καμαρά (80' Φαβάλι), Σαγκανόφσκι
Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Μακρής, Γιάντσης (64` Ιωάννου Ηλ.), Ιωάννου Δημ., Μαϊστόροβιτς, Στολτίδης, Καλαντζής (73΄Λαμπρόπουλος), Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Τσίγκας (78` Φλαβίνιο)

Στο +8 με ανατροπή ο διπρόσωπος Ολυμπιακός

Η εκτελεστική δεινότητα του Μάρκο Πάντελιτς χάρισε στον Ολυμπιακό τη νίκη με  4-2 και τον γλίτωσε από περιπέτειες και τις πρώτες απώλειες βαθμών μέσα στο Καραϊσκάκη. Ο Σέρβος επιθετικός σκόραρε δυο φορές, ανοίγοντας το σκορ στο 52 και δίνοντας το προβάδισμα με 3-2 στο 85. Δυο γκολ πέτυχε και ο Ριέρα που έκανε καλό παιχνίδι μετά από πολύ καιρό. Εκπληκτική εμφάνιση από το Γεωργιάδη που σημείωσε και τα δυο γκολ του Πανσερραϊκού και απέδειξε ότι δικαιολογημένα γίνεται ο θόρυβος γύρω από το όνομα του. Στο +8 ο Ολυμπιακός που μετέφερε το αγχoς στον Παναθηναϊκό ενόψει Καβάλας
Γήπεδο: Καραϊσκάκη
Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Βοηθοί: Τρύφων (Δράμας), Γεωργαράκος (Αθηνών)
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Γκαλίτσιος, Φετφατζίδης, Μοντέστο, Φουστέρ, Ριέρα, Μιραλάς, Πάντελιτς
Πάγκος: Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Λεάντρο. Γ. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Ζαϊρί.
Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Τριανταφύλλου, Γεωργιάδης, Τάντιτς, Νταλέ, Μαβένε, Ανάκογλου, Αλβαρεζ, Κέρλα.
Πάγκος: Βαλσαμάκης, Βοσκόπουλος, Κοντός, Ασλανίδης, Μουσικάκης, Γιαννόπουλος.

Ανάσα για Τσέλσι

Πρώτη νίκη στο 2011 για την Τσέλσι, που έστω και δύσκολα επικράτησε με 2-0 της Μπλάκμπερν. Ο Ιβάνοβιτς στο 57' και ο Ανελκά στο 76' έδωσαν το τρίποντο στην ομάδα του Αντσελότι που περιμένει στραβοπάτημα της Γιουνάιτεντ στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Τότεναμ προκειμένου να ζωντανέψει τις ελπίδες της για τον τίτλο.

Με το ίδιο σκορ επικράτησε η Στόουκ της Μπόλτον, ενώ μετά από πέντε ήττες η Γουέστ Μπρομ χαμογέλασε και πάλι κερδίζοντας 3-2 την Μπλάκπουλ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Οντεμβίνγκι που σκόραρε δύο φορές.

Τα αποτελέσματα:

Σάββατο (15/01)
Τσέλσι-Μπλάκμπερν 2-0 (57' Ιβάνοβιτς, 76' Ανελκά)
Μάντσεστερ Σίτι-Γουλβς 4-3 (40' Κ. Τουρέ, 49', 66' Τέβες, 54'. Γ. Τουρέ - 12' Μιλίγιας, 68' πεν. Ντόιλ, Ζούμπαρ 86')
Στόουκ-Μπόλτον 2-0 (37' Χίγκινμπόθαμ, 63' πεν. Εθέρινγκτον)
Γουέστ Μπρομ-Μπλάκπουλ  3-2 (37΄, 87' Οντεμβίνγκι, 52' Μόρισον - 11΄ Βόχαν, 80' Τέιλορ-Φλέτσερ)
Γουίγκαν-Φούλαμ  1-1 (57' Ρονταλέγκα - 85 Α.Τζόνσον)
Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ  (19:30)

Κυριακή (16/01)
Μπέρμιγχαμ-Άστον Βίλα 
Σάντερλαντ-Νιούκαστλ
Λίβερπουλ-Έβερτον
Τότεναμ-Μάντσεστερ Γ.

Κορυφή με... ιδρώτα!

Παρότι έδωσε ελπίδες στην Γουλβς στο τελευταίο 20λεπτο, εντούτους, η Μάντσεστερ Σίτι σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας επικρατώντας εντός έδρας με το εντυπωσιακό 4-3!Η αντίπαλος του Άρη στους 32 του Europa είδε τον Μιλίγιας να βάζει μπροστά στο σκορ την Γουλβς από το 12' λεπτό, όμως τα αδέρφια Τουρέ και ο Τέβες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους! Ο Κόλο ισοφάρισε στο 40' και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αργεντινός έγραψε το 2-1 ενώ στο 54' ο Γιάγια Τουρέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «πολίτες». Ολα έδειχναν πως τελείωσαν στο 66', όταν και ο Τέβες έκανε το 4-1 όμως οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν το ματς. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ντόιλ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και στο 86' ο Ζούμπαρ μείωσε σε 4-3 κάνοντας το ματς ντέρμπι! Η Γουλβς πίεσε για την ισοφάριση, όμως η Σίτι-με την οποία ξεκίνησε ο Τζέκο-κράτησε το τρίποντο και ανέβηκε στην κορυφή έστω και με τρία παιχνίδια περισσότερα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παίζει την Κυριακή!

Μάντσεστερ Σίτι-Γουλβς 4-3 (40' Κ. Τουρέ, 49', 66' Τέβες, 54'. Γ. Τουρέ - 12' Μιλίγιας, 68' πεν. Ντόιλ, Ζούμπαρ 86')

Η σύνθεση της Σιτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Κ. Τουρέ (51' Λέσκοτ), Κολάροφ, Τζόνσον (84' Σίλβα), Μπάρι, Ντε Γιόνγκ, Γ. Τουρέ, Τζέκο, Τέβες (81' Μίλνερ)

Ολυμπιακος-Ηρακλης 88-58

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αήττητος παρέμεινε ο Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου, μετά την άνετη νίκη επί του Ηρακλή, 88-58, για την 13η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά τις απουσίες (Τεόντοσιτς, Κέσελ, Νεστέροβιτς) δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, κάνοντας επίδειξη δύναμης ανά διαστήματα και δηλώνοντας έτοιμοι για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Φενέρμπαχτσε για την πρεμιέρα του Top 16 της Euroleague. Εξαιρετικό ματς από τον Χαλπερίν. Σε όλους τους παίκτες της ομάδας έδωσε χρόνο συμμετοχής ο «Ντούντα». Δεν υπήρχε και πολλά να κάνει ο «Γηραιός». Ο Τζάζβιν πρώτος σκόρερ με 12 πόντους. Τα δεκάλεπτα: 28-14, 44-26, 61-39, 88-58

Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 6 (6 ασίστ), Σπανούλης 15 (5 ασίστ), Βασιλόπουλος, Μπουρούσης 4, Πελεκάνος 11 (3), Μαυροκεφαλίδης 12, Χαλπερίν 17 (5 ασίστ), Γλυνιαδάκης, Νίλσεν 6, Παπανικολάου 6, Έρτσεγκ 11 (1), Κατσίβελης

Ηρακλής(Γιώργος Καλαφατάκης): Πεταλωτής, Μπόουλντιν 9 (1), Δεμερτζής 1, Παπανικολόπουλος 8, Αγγελακόπουλος, Τζάζβιν 12 (2), Πέτροβιτς 7 (1), Κοπρίβιτσα 2, Δέσπος, Ηλιάδης 7, Εϊτουταβίτσιους 2, Λαμπρόπουλος 10 (1)

Διαιτητές: Ψαριανός, Γεωργιάδης, Τσώνος

Γήπεδο: ΣΕΦ

ΠΑΟΚ-Καβάλα 92-55

"Γεμάτος" ΠΑΟΚ σε άδειο γήπεδο
Στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό της Πυλαίας, Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί της Καβάλας και να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στη Ρόδο από τον Κολοσσό. Πάτησε από την αρχή του γκάζι ο Δικέφαλος και δεν το άφησε μέχρι το τέλος.
Ετσι κρίθηκε
Τι και να δεν είχε τη βοήθεια του κόσμου του; Η απόδοση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο σχεδόν άγγιξε το άριστα. Στην άμυνα, η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου κατάφερε να “κλειδώσει” όλα τα ατού της Καβάλας ενώ στην επίθεση βρήκε πολλές λύσεις τόσο από τους ψηλούς (Γκεσέφσκι, Παπαδόπουλος), όσο και από τους περιφερειακούς. Η ψαλίδα της διαφοράς άνοιξε νωρίς (14-5, 18-11) και διευρύνθηκε ακόμη περισσότερο στο δεύτερο δεκάλεπτο όταν έφτασε ακόμη και τους 20 πόντους (41-21).
Εφόσον θα θεμέλια της νίκης είχαν ήδη μπει, ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμία διάθεση για γκρεμίσει ότι έχτισε. Με την ίδια συνέπεια και στις δύο πλευρές του παρκέ, ο Δικέφαλος συντήρησε άνετα το προβάδισμά του (50-32, 64-44) και έφτασε άκοπα στη νίκη αφού η Καβάλα, με μεγάλη αδυναμία στα ριμπάουντ και στο σκοράρισμα, δεν μπόρεσε να αντιδράσει ουσιαστικά ποτέ.
Το αστέρι
Πρώτος μεταξύ ίσως ο Τοντόρ Γκεσέφσκι. Χωρίς να πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής, ο Σκοπιανός φόργουορντ ήταν άκρως αποδοτικός τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο με 15 πόντους και χωρίς να χάσει σουτ. Συνολικά,είχε 18 πόντους. Απογοήτευση
Αλλιώς μας είχε συνηθίσει στο φετινό πρωτάθλημα η Καβάλα του Δημήτρη Πρίφτη. Το μαχητικό πνεύμα όμως και η ομαδικότητα πήγαν περίπατο στον αγώνα της Πυλαίας. Σχόλιo
Στην έδρα του, έστω και χωρίς τον κόσμο του, ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται αξιόπιστος. Σιγά-σιγά η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου βρίσκει χημεία και η λογική λέει ότι σταδιακά θα ανεβάζει και άλλο την απόδοσή του. Η Καβάλα είχε μία κακή παρένθεση. Τα δεκάλεπτα: 22-13, 46-27, 68-49, 92-55

Ίκαρος Καλλιθέας-Άρης 64-62

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη αφού προηγήθηκαν χάρη σε 4 σερί πόντους του Σλούκα στις τελευταίες φάσεις του αγώνα, όμως τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, υποχρεώνοντας τους "κίτρινους" να χάσουν πολύτιμο έδαφος

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ αφού στο πεντάλεπτο το σκορ ήταν 10-10. Σ' εκείνο το σημείο ο Μπράουν κατάφερε με προσωπικές ενέργειες να δώσει προβάδισμα με 14-10 στον Άρη, όμως η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Τόμπσον που πήρε τον Ίκαρο στις πλάτες του και κατάφερε να ισοφαρίσει με 6 συνεχόμενους πόντους. Ο Αμερικάνος ήταν αυτός που έφερε στο +3 τους Καλλιθεάτες, πριν ο Μπορόβνιακ διαμορφώσει το 21-20 του δεκαλέπτου.

Όπως και στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Τόμπσον ήταν αυτός που έπαιρνε όλες τις πρωτοβουλίες για τον Ίκαρο, τον οποίο κράτησε αρχικά κοντά στο σκορ, πριν ο Καλαμπόκης με την ευστοχία του στις βολές φέρει στο +6 την ομάδα του που με τον Πετροδημόπουλο κατάφερε να πάρει προβάδισμα μέχρι και με 7 πόντους (36-29) πριν τελειώσει το ημίχρονο με σκορ 38-34.

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα του Άρη στο Β' μέρος, αφού γρήγορα επέστρεψε από το -6 (40-34 με βολές του Τόμπσον). Οι Ταπούτος και Χατζηβρέττας με τα τρίποντά τους ισοφάρισαν σε 42-42 και ο φουριόζος Μπράουν έδωσε δύο φορές προβάδισμα στην ομάδα του (42-44 και 45-46). Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν παρασύρθηκαν από τον καλό ρυθμό που πήγε να δημιουργήσει ο Άρης. Βελτιώθηκαν αμυντικά και με τους ΜακΆλρνεϊ-Τόμπσον προηγήθηκαν με 55-52 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Οι "κίτρινοι" ανέκαμψαν στην αρχή της τελευταίας περιόδου και κατάφεραν για 4 λεπτά να μην δεχθούν πόντο, κάνοντας ένα μίνι-σερί 0-4 που τους έδωσε προβάδισμα με 56-55. Το παιχνίδι ήταν κλειστό και καλάθια δεν έμπαιναν εύκολα, αλλά ο Ίκαρος βρήκε τρόπο να διασπάσει την άμυνα του Άρη και να κάνει ένα 4-0 με τους Τόμπσον και Φαλέκα που του έδωσε την πρωτοπορία στο σκορ με 59-56 3' πριν το τέλος.

Ο Ίκαρος διατήρησε το προβάδισμα ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ο Ταπούτος όμως μείωσε με βολές σε 59-58, πριν ο Χάρις κάνει το 61-58. Την κατάσταση στα χέρια του πήρε σ' εκείνο το σημείο ο Κώστας Σλούκας που με 4 συνεχόμενους πόντους έδωσε προβάδισμα με 62-61 στον Άρη 30'' πριν τη λήξη. Ο ΜακΆλαρνεϊ όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με 15'' για τη λήξη σημείωσε τρίποντο που έκανε το 64-62. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, αφού στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων ο Σλούκας δεν κατάφερε να ευστοχήσει, με αποτέλεσμα ο Ίκαρος να πάρει τη σπουδαία νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 38-34, 55-52, 64-62

Ίκαρος (Λυκογιάννης): Χάρις 8, Αγαδάκος 2, Φαλέκας 2, Καράμπουλας, Πολυτάρχου 2, Τόμπσον 21, Καλαμπόκης 12, ΜακΆλαρνεϊ 14 (4), Κερασοβίτης, Κατούφας, Πετροδημόπουλος 2, Κράσιτς 1

Άρης (Ντρούκερ): Μπράουν 10, Ντάνστον 8, Ταπούτος 9 (1), Τάκερ 8, Τσαϊρέλης, Χατζηβρέττας 4 (1), Χαραλαμπίδης 6, Σκορδίλης, Κουμπούρας, Μπορόβνιακ 11, Χρυσικόπουλος, Σλούκας 6

Η Μίλαν μαθαίνει… κρητικά!

Οι «μεγάλες» ελληνικές ομάδες δεν ξέρουμε πόσες ποδοσφαιρικές ακαδημίες έχουν στην επαρχία, αλλά η Μίλαν ετοιμάζει τη δική της στο Ηράκλειο της Κρήτης σε συνεργασία με τον δήμο…
Ποδοσφαιρικό σχολείο υπό την αιγίδα της Μίλαν σχεδιάζει να ιδρύσει στο Ηράκλειο λοιπόν ο Δήμος της πόλης, επιχειρώντας ένα σημαντικό βήμα στην προώθηση του λεγόμενου αθλητικού τουρισμού.
Εκπρόσωποι των "ροσονέρι" επισκέφτηκαν το Σάββατο την Κρητική πρωτεύουσα και ξεναγήθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο αλλά και σε άλλες αθλητικές υποδομές του Δήμου από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη. Κοινός στόχος είναι να προχωρήσουν το καλοκαίρι στη λειτουργία ενός πρότυπου Μεσογειακού summer camp, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ταλέντων της Μεσογείου.

Νέο σοκ με σοβαρό τραυματισμό του Ριμπερί

Η ισοπαλία της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (1-1) ψαλλίδισε τις ελπίδες των Βαυαρών για τίτλο, αλλά δυστυχώς για την ομάδα του Φαν Χάαλ, δεν ήταν ότι χειρότερο συνέβη για αυτούς στη «Φολκσβάγκεν Αρένα».

Την ημέρα της επανεμφάνισης του Αριέν Ρόμπεν, τραυματίστηκε σοβαρά ο Φρανκ Ριμπερί και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μεγάλη ζημιά στον αστράγαλο.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής χτύπησε σε μονομαχία του με τον Ζοσουέ μόλις στο 25’ με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Βέλη Τζιόλη κατά Παναθηναϊκού και... φαβορί ο Ολυμπιακός

Για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν λόγω των αποδοκιμασιών των οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά και τα παράπονά του από τη διοίκηση του «τριφυλλιού» μίλησε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που δεν δίστασε να στέψει φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί στην ομάδα του Λιμανιού, την οποία θεωρεί αυτή τη στιγμή την καλύτερη στην Ελλάδα.

Αναλυτικά μερικά από τα αποσπάσματα της συνέντευξης του Τζιόλη στην εφημερίδα «Εξέδρα»:

Για τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Ένιωθα πιο πιεσμένος ψυχολογικά. Δεν ευχαριστιόμουν το ποδόσφαιρο. Δεν ευχαριστιόμουν που ήμουν στην ομάδα και αυτό είναι το χειρότερο, να μην χαίρεσαι αυτό που κάνεις. Τώρα είμαι εκτός αγωνιστικών χώρων, αλλά βρίσκομαι σε διαδικασία επανένταξης και νιώθω καλά».

Για τους λόγους που τον αποδοκίμαζαν: «Ένα καλοκαίρι που υπήρχε πρόταση από την Αταλάντα κι εγώ, για τους λόγους μου, δεν ήθελα να πάω. Η ομάδα, για τους δικούς της λόγους, έβγαζε προς τα έξω ότι εγώ δεν φέρνω λεφτά και άλλα τέτοια. Διοχετεύτηκε αυτό. Επίσης, έχω καταλάβει ότι είχαν ενοχλήσει τους φιλάθλους κάποιες δηλώσεις μου, όταν είχα πει ότι δεν θέλω να γυρίσω.

» Είναι ευκαιρία να το ξεκαθαρίσω. Όταν είχα πάει δανεικός στη Βέρντερ με είχαν ρωτήσει ποιος ήταν ο στόχος μου, να γυρίσω στον Παναθηναϊκό ή να μείνω στο εξωτερικό. Για μένα ήταν απολύτως λογικό να δηλώσω ότι στόχος μου είναι να μη γυρίσω, να συνεχίσω να παίζω στο εξωτερικό.

» Μπορεί αυτό να ενόχλησε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, αλλά για εμένα ήταν πολύ σημαντικό. Ήταν υγεία να παίζω στο εξωτερικό και σε μια ομάδα όπως η Βέρντερ. Είναι άλλο το επίπεδο. Το έβλεπα ότι προοδεύω. Δεν νομίζω ότι ήταν κακό».

Για τη συμπεριφορά της διοίκησης του Παναθηναϊκού: «Η απάντηση στο ερώτημα δίνεται από το πώς έχουν αντιμετωπιστεί οι παίκτες τα προηγούμενα χρόνια από τη διοίκηση. Δεν μου αρέσει να εκφράζω παράπονα. Είναι περιττό να πω αν η διοίκηση του Παναθηναϊκού φέρεται σωστά στους παίκτες της».

Για το αν θα σκεφτόταν μία μεταγραφή στον Ολυμπιακό: «Ίσως. Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί είναι υποθετικό. Είναι και θέμα στιγμής».

Για το φαβορί του φετινού πρωταθλήματος: «Ο Ολυμπιακός. Είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή, καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, και πιστεύω ότι θα το πάρει».

Για τη σύγκριση Ρεχάγκελ - Σάντος: «Μια χαρακτηριστική διαφορά είναι στον τρόπο παιχνιδιού. Ο νέος προπονητής θέλει να παίζουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Αυτό είναι το σκεπτικό του. Θέλει η ομάδα να έχει την μπάλα στην κατοχή της. Και αυτό δίνει στον ποδοσφαιριστή αυτοπεποίθηση. Όταν λες στον παίκτη 'εσύ πρέπει να οργανώσεις, εσύ πρέπει να είσαι ο κυρίαρχος μέσα στο παιχνίδι' του δίνεις μια αίσθηση κυριαρχίας. Και η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική».

Για την καλύτερη χρονιά της καριέρας του: «Σίγουρα οι έξι μήνες στη Βέρντερ Βρέμης ήταν πολύ καλοί. Έπαιξα πολύ, αγωνίστηκα σε έναν τελικό Κυπέλλου UEFA, αντιμετώπισα πολύ μεγάλους παίκτες, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τίτλο».

Ένα γκολ του Μοσχάκη έδωσε τη νίκη στη Δόξα Δράμας

Ένα γκολ του Μοσχάκη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έδωσε τη νίκη με σκορ 1-0 στη Δόξα Δράμας μέσα στο «Ελ Πάσο» επί της Καλλιθέας.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, οι «μαυραετοί» έφτασαν στην επικράτηση που τους διατηρεί σε τροχιά πλέι-οφ, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν στην τελευταία θέση της Football League μετά από 18 αγωνιστικές και βλέπουν τις ελπίδες τους για παραμονή να λιγοστεύουν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλλιθέα (Γιώργος Βλαστός): Μανιάτης, Κισκαμπάνης, Ζουμπουλάκης, Ηρακλής (75' Ντακόλ), Καραδήμος, Πλατέλλας, Μαρουκάκης, Πινδώνης (37' Κατσαρός), Χάλαρης, Καλτσάς (87' λ.τ Θ.Πινδώνης), Τζωρμπατζάκης.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Γκονζάλες, Μαρκόφσκι, Μαραγκός (65' Μοσχάκης), Λίμα, Καρακώστας, Βέρτζος, Χατζηπαντελίδης (85' Τσιμπλίδης), Καπέλ (46' Χλωρός).

Ροσέλ: «Τον Ιούνιο. Σεσκ»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να κινηθεί η Μπαρτσελονα για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Σάντρο Ροσέλ. Ο πρόεδρος των Καταλανών εμφανίστηκε αινιγματικός σχετικά με τον διεθνή Ισπανό μέσο της Άρσεναλ, ο οποίος βρέθηκε κοντά στην επιστροφή στην Καταλονία και στις αρχές της σεζόν.
Η πίεση που ασκούν οι «μπλαουγκράνα» στον έμπειρο μέσο είναι ασφυκτική και ήδη στις τάξεις των «κανονιέρηδων» του Λονδίνου υπάρχει δυσαρέσκεια για την στάση ορισμένων παραγόντων της ισπανικής ομάδας. Ο Ροσέλ τόνισε χαρακτηριστικά, σε σχετική ερώτηση για το αν θα γίνει πρόταση απόκτησης του Φάμπρεγας: «Αν θα πάρουμε το καλοκαίρι τον Σεσκ ε; Θα σας πω τον Ιούνη.».

«Αντε γεια» Μουνιόθ σε Τέρεκ Γκρόζνι!

Μόλις έναν μήνα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τέρεκ Γκρόζνι, ο Βίκτορ Μουνιόθ τα βρόντηξε και έφυγε. Ο Ισπανός, έχασε την υπομονή του και επιστρέφει στην πατρίδα του. Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της As, ο 53χρονος, πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού είχε δεχθεί να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου της Τσετσενίας τον Δεκέμβριο και να κάνει την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, η οποία ξεκινάει τον Μάρτιο. Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει για συμβόλαιο στις 5 Ιανουαρίου, όμως μέχρι και δέκα μέρες μετά, οι διοικούντες την ομάδας δεν είχαν καλέσει τον Ισπανό για να υπογράψουν, γεγονός που τον οδήγησε να τα βροντήξει και να φύγει πριν καν κάνει το ντεμπούτο του.

«Βαρούσε προσοχή ο Κόντης!»

Τύπος και υπογραμμός ήταν μέχρι πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης Κόντης, όποτε έπαιζε στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ολυμπιακός. Δείτε ποιος το είπε.Ο λόγος για τον Σάββα Θεοδωρίδη, που παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Άποψη», στην οποία σχολίασε μεταξύ άλλων: «Τι να πούμε γι’ αυτό το θέμα; Δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Εγώ όταν ανέβαινα στη Θεσσαλονίκη, στο “Κλ. Βικελίδης”, ο Κόντης καθόταν προσοχή μπροστά μου. Ξαφνικά του ήρθε να επιτεθεί στον Ολυμπιακό; Πιστεύω ότι ο Μαρινάκης έδωσε την απάντηση που έπρεπε.»

Εύγε το κορίτσι!

Νέα «καυτή» φωτογράφιση από την σύντροφο του Κριστάνο Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ!
Η Ιρίνα έκανε ακόμη μία αποκαλυπτική φωτογράφιση για τις ανάγκες του περιοδικού Sports Illustrated.  

Με Σέρρες, όχι με Μπάρτσα

Ρε παιδιά, θα μας τρελάνουνε οι εφημερίδες του Ολυμπιακού. Γράφουν σήμερα ότι μόνο εύκολο δεν είναι το ματς, ότι θα παίξει τρίο φωτιά και ότι θα πρέπει να αυξηθεί η διαφορά.Με τον νεοφώτιστο κι αδύναμο Πανσερραϊκό στο Καραϊσκάκη παίζει ο Ολυμπιακός, όχι με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.
Είναι πρώτος στην βαθμολογία, είναι το ακλόνητο φαβορί και το φυσιολογικό θα είναι να κερδίσει. Έτσι απλά. Μην το κάνουμε και θεματάρα χωρίς λόγο, λες και δίνει κάποιο ντέρμπι ζωής ή θανάτου.

Με Κατσαμπή στη Λάρισα

Να αφήσουν πίσω τους, τον αποκλεισμό από το Κύπελλο θέλουν στον Ηρακλή, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Λάρισα. Από την πρωινή προπόνηση, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία, δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Μαζί με την ομάδα θα ταξιδέψει και ο Κατσαμπής.

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Ηλίας Μέλκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο και θα ακολουθήσει θεραπεία, απέχοντας από τις προπονήσεις.

Στην αποστολή για το ματς κόντρα στους «βυσσινοί» συμπεριλήφθηκε και ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Κατσαμπής, ο οποίος επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του.

Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Αραμπατζής, Κανακούδης, Λίμα, Ντάνι, Καρλίνιος, Γκαρσία, Ηλιάδης, Μάρα, Βουτσιάς, Παπαστεριανός, Στάμου, Σίσιτς, Σολτάνι, Βέλλιος, είναι οι 20 «εκλεκτοί» του Ουζουνίδη.

Στον Πανσερραϊκό ο Σβέρκος

Σε συμφωνία με τη Σοσό για την απόκτηση του Βάτσλαβ Σβέρκος ήρθε ο Πανσερραϊκός, όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του και πλέον απομένουν μόνο ορισμένες λεπτομέρειες ώστε να αολοκληρωθεί η μεταγραφή του, ως δανεικός, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Τα «λιοντάρια» πρόλαβαν …στην στροφή τον Πανιώνιο, ο οποίος επίσης προσπαθούσε να αποκτήσει τον παίκτης, ενώ για τον Τσέχο επιθετικό είχε ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ομάδας των Σερρών:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι έλαβε τη γραπτή έγκριση της Σοσό για το δανεισμό του Βάτσλαβ Σβέρκος και αναμένει την ολοκλήρωση της συμφωνίας τα επόμενα 24ωρα".

Εκτός και ο Μενδρινός

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Άρη με τον Κώστα Μενδρινό, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Ο Έλληνας μέσος υπέστη θλάση στους προσαγωγούς λίγο πριν το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πλην του 26χρονου χαφ, ο Αργεντινός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Ρονάλντο Γκιάρο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες, προτιμήθηκε να αποκλειστεί από την αποστολή ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα υποτροπής.

Η «εκλεκτοί» του Κούπερ είναι οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Λαζαρίδης, Πορτίγια, Βανγκέλι, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Χαβίτο, Τσεζνάουσκις, Αραβίδης, Τόχα, Κουλουχέρης, Φατί, Τσέζαρεκ, Κατίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Κόκε, Αγτζίδης, Χουάνμα, Ναφτί, Μπουγαίδης, Οικονομόπουλος.

Μετά τον Βόλο ο χαφ

Δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα στρέψει τις επόμενες ημέρες την προσοχή του στη λίστα με τα ονόματα που έχουν προταθεί, με τον Παντελή Κωνσταντινίδη να έχει αναλάβει το έργο της εύρεσης του ποδοσφαιριστή, που θα δώσει λύσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ψάχνει έναν παίκτη, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από μια θέσεις, όπως άλλωστε ίσχυε και με τις περιπτώσεις των Σορλέν και Φερνάντες, οι υποθέσεις των οποίων «ναυάγησαν».
Οι όποιες εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα, με την ελπίδα να έχουν προχωρήσει και ορισμένες υποθέσεις αποδεσμεύσεων. Ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεφορτωθεί κάποια συμβόλαια παικτών, που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία, ενώ υπάρχει αναμονή για το θέμα των Αράβων επενδυτών. Στα αγωνιστικά, μόνο τη νίκη θέλει ο «Δικέφαλος» του Βορρά στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Μάκης Χάβος θα διατηρήσει το 4-2-3-1 το οποίο χρησιμοποίησε και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Χαλκιάς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Τσιρίλο και Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας. Οι Σνάουτσνερ και Λίνο θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Γκαρσία και Τσουκαλάς θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Οι Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια και Ίβιτς θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Αθανασιάδη να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στοιχημα απο τον Redoto_BET

Γεια σας αδερφια.....
Έχουμε να τα πουμε απο την κυριακη καθως κατε εμε δεν ειχε κατι συγκινητικο στοιχηματικα.εχω επιλογες σαββατου και παμε να τα δουμε σιγα σιγα...
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ=1 ΣΤΟ 1,70 ΒΕΤ365
Η κερκυρα ακομα πανηγυριζει και ειναι πτωμα απο κουραση καθως μετα τα 120 λεπτα της τεταρτης εχει και το ταξιδι στην αθηνα και η ταλαιπωρια οπως και να το κανουμε ειναι μεγαλη.ο ατρομητος ειναι πολυ καλη ομαδα και πρεπει να το παρει το ματς για να μην μπλεκει σε περιπετειες.η καλη φορμα και η ποιοτητα των γηπεδουχων εκτιμω θα υπερισχυσει της φιλοτιμης αλλα πολυ κουρασμενης κερκυρας.....ασσος....
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΕΡΡΕΣ=1 ΜΕ ΜΕΙΟΝ 1,5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1,60
Το ματς θα θυμιζει φιεστα γιατι και ο ολυμπιακός στην εδρα του ειναι πυραυλος και τα φιλικα προσκειμενα σερρας στον γαυρο θα παιξουν ανοιχτα και χαλαρα και ναχαμε να λεγαμε...πολλα με λιγα το ματς....
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ=1 ΣΤΟ 1,66
Μετα τις συνεχομενες γκελες το μπιλμπο θελει επιστροφη στις νικες και εκτιμω στο λακκο των λεοντων εχει την ευκαιρια να το κανει απεναντι στην σανταντερ....
Η ΤΡΙΑΔΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΒΕΤ 365 ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔ

ΘΑ πονταρω και στην δυαδα απο πρεμιερ λιγκ τα δυο ματς των ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΚΟΛ.θελουν πολυ την νικη η καθεμια για τους λογους της και εχουν μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας.εντος εδρας αλωστε και οι δυο ειναι πολυ δυνατες παρολο που η τσελσι ειναι τελευταια ντεφορμε ,αλλα βλεπω ξεσπασμα.....
ΤΣΕΛΣΙ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ=1 ΜΕ ΜΕΙΟΝ 1,5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1,75
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΓΟΥΛΒΣ=1 ΜΕ ΜΕΙΟΝ 1,5
ΔΥΑΔΑ ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΒΕΤ365

Υ.Γ  ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΙΣ 2656 ΜΟΝΑΔ ΜΕΙΟΝ ΤΙΣ 100 ΥΠΟΛΟΙΠΟ 2556
χαιρετω μαγκες!

«Φεύγει, αλλά με 25 εκατ.»

Αυτή είναι και η τελευταία του χρονιά με τη φανέλα της Άντερλεχτ για τον Ρομελού Λουκάκου. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Έρμαν φαν Χόλσμπεκ ξεκαθάρισε ότι ο Βέλγος επιθετικός θα αποχωρήσει το καλοκαίρι αλλά μόνο με ένα ποσό της τάξης των 30 εκατομμύριων ευρώ….

Ο τεχνικός διευθυντής της Άντερλεχτ δεν θέλησε να πει ποια ομάδα είναι πιο κοντά στην απόκτηση του 17χρονου επιθετικού, απλώς δήλωσε ότι «τα χρήματα τα οποία ζητάμε για να παραχωρήσουμε τον Λουκάκου, αυτή την εποχή, μόνο 15 ομάδες στην Ευρώπη, μπορούν να τα προσφέρουν», ενώ αποκάλυψε ότι στα χέρια του έχει πρόταση από ομάδα της Πρέμιερς Λιγκ αλλά…

«Προσφέρει δέκα εκατομμύρια τώρα, και άλλα δέκα σε περίπου έναν χρόνο. Φυσικά και θα αρνηθούμε», τόνισε ο Φαν Χόλσμπεκ. Ο τεχνικός διευθυντής της Άντερλεχτ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα αυτή δεν είναι η Τότεναμ…

Αντσελότι: «Το μεγαλύτερο μου επίτευγμα»

Για το μεγαλύτερο επίτευγμα στην καριέρα του προσπαθεί ο Κάρλο Αντσελότι, όπως ίδιος τόνισε. Ο τεχνικός των «μπλε» δεν έχει εύκολο έργο, καθώς προς το παρόν η Τσέλσι διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν. Ωστόσο, ο… καλός καπετάνιος στις φουρτούνες φαίνεται και ο Αντσελότι θέλει να διατηρήσει την ομάδα του στο κυνήγι του τίτλου.

«Θα ήταν φανταστικό, αλλά δεν θα είναι εύκολο πρέπει να προσπαθήσουμε. Πέρυσι χρειαζόμαστε 86 βαθμούς για να πάρουμε το πρωτάθλημα, φέτος θέλουμε λιγότερους. 80 βαθμοί είναι αρκετοί», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι πρέπει να κερδίσουν τουλάχιστον τα 14 από τα 17 εναπομείναντα παιχνίδια στην Premier League αν θέλουν να στεφθούν πρωταθλητές, κάτι που είναι πολύ δύσκολο όπως τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

«Δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα. Δεν θέλω να στοιχηματίσω, δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό, αλλά έχουμε πιθανότητες να είμαστε μέσα στη δεκάδα. Θα ήταν άσχημο αν τερματίσουμε σε θέση που δεν οδηγεί στο Champions League. Στόχος μας είναι η πρώτη τετράδα», ήταν τα λόγια του Αντσελότι.

Ρέντναπ: «Τρεις βαθμούς ή αντίο πρωτάθλημα»

Επιτακτική χαρακτήρισε τη νίκη στον αγώνα της Τότεναμ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χάρι Ρέντναπ. Τα «σπιρούνια» υποδέχονται την Κυριακή την ομάδα του Άλεξ Φέργκιουσον, όντας οκτώ βαθμούς πίσω της.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να πάρουμε τους τρεις πόντους για να μειώσουμε τη διαφορά μας από αυτούς. Αν μας νικήσουν είναι δικό τους το πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να χάσουν τέτοιο προβάδισμα» είπε ο τεχνικός των Λονδρέζων στη “Sun”, για να συμπληρώσει: «Αν η Τότεναμ θέλει να στεφθεί πρωταθλήτρια πρέπει να νικήσουμε τη Γιουνάιτεντ, η οποία δεν έχει πιάσει τα συνήθη στάνταρ απόδοσής της».

Tenorio - Στοίχημα...Ντεμπούτο για το 2011

Την καλησπέρα μου σε όλα τα φιλαράκια


Καί πάλι μαζί μετά από πολύ καιρό, καί η αλήθεια είναι ότι ψιλιχαθήκαμε λιγάκι.Πρώτη φόρα τα λέμε γιά το νέο έτος από εδώ, καί επί της ευκαιρίας, αν καί λιγάκι καθυστερημένα, θα ήθελα να στείλω της θερμότερες ευχές μού γιά υγεία χαρά καί ευτυχία, στον καθένα σας πρωσοπικά καί της οικογενειές σας.

Όσο αφορά στα στοιχηματικά μας τώρα, ας εύχηθούμε αυτή η χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη, πρώτα απ΄ όλα να έχουμε καθαρό μυαλό σωστότερες επιλογές γιά να βάζουμε καί περοσσότερες φορές χέρι στα κέρδη.


Πάμε τώρα να δούμε τι θα παίξει γιά σήμερα η στήλη στο πρώτο κείμενο γιά το 2011,
καί ας ελπίσουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί


Albacete - Taragona   (1)

Τρελά πράμματα κάνει τον τευλευταίο καιρό η Albacete για τα δεδομένα της καί την ανωμαλία πού την δέρνει, είναι μεγάλο επίτευμα οι 3 σερί νίκες.Μάλιστα όπως κοιτώ καί τα κιτάπια, 3 σερί νίκες έχει να κάνει από την περίοδο 2006-2007 !!.

Παρουσιάζεται πολύ σφιχτή στην άμυνα καθώς δεν δέχεται γκόλ γιά 3 σερί αγώνες.Κουτσά στραβά στην επίθεση βάζει ένα γκόλ καί κερδίζει τα μάτς. Εντός έδρας είναι δυνατή καθώς σε 9 αναμετρήσεις μετρά 3 νίκες αλλά καί 5 ισοπαλίες καί 1 ήττα.

Νίκη γιά την Taragona έπειτα από 8 αγώνες χωρίς τρίποντο, κέρδισε με σκόρ 1-0 την ομάδα της Valliadolid.Oi φιλοξενούμενοι διαθέτουν μία από της χειρότερες επιθέσης της κατηγορίας, με 14 γκόλ μόλις σε 19 παιχνίδια.Εκτός έδρας είναι φανερό πως δε τσουλάει η ομάδα αφού σε 9 παιχνίδια έχει πετύχει όλο κι όλο 1 νίκη.

Θα πάω με την φόρμα καί την έδρα της Albacete καί θα ρισκάρω στον άσο σε απόδοση (2,05). Την προτίμησα την περασμένη αγωνιστική στην νίκη της επι της Las Palmas στο παχυλό διπλό πού μας χάρισε, θα την ακολουθήσω καί σήμερα.



Lens - Saint Etienne   (1)

Πρώτα παιχνίδια γιά το νέο έτος στο πρωτάθλημα Γαλλίας μετά την διακοπή των εορτών.Σε καλή βαθμολογική θέση η Saint Etienne ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.Πρίν την διακοπή ήταν σε καλή φόρμα αφού ήταν 8 αγώνες αήττητη.Την περασμένη βδομάδα αν δεν με απατά η μνήμη μου δεν το έχω καί πρόχειρο τώρα, πρέπει να έχασε στο κύπελλο από την Clermon.

Η Lens από την πλευρά της πρίν την διακοπή ήταν για σφαλιάρες, καθώς δεν είχε νίκη γιά 6 σερί αγώνες, ας ελπίσουμε με το καλό να κάνει σήμερα σεφτέ.Ενα παιχνίδι λιγότερο έχει η Lens αυτό με την Caen.Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων μιλάνε γιά τελικό, πλήν της νίκης οπιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι οδυνηρό καθώς θα ξεφύγουν οι από πάνω ομάδες.

Θα ρισκάρω στο μεγαλύτερο κίνητρο της επιβίωσης της Lens καί θα προτιμήσω τον άσο σε απόδοση (2,50)



Jaguares - Club America   (1)

Πάρα πολύ καλή η Jaguares την περασμένη αγωνιστική επιβλήθηκε άνετα με σκόρ 0-2 μέσα στην έδρα της Necaxa .Πολύ σοβαρή σε άμυνα καί επίθεση δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντιπαλό της, μάλιστα αν ήταν καί λίγο πιό προσεκτική θα μπορούσε να πετύχει καί άλλο τέρμα.

Aσχημη εμφάνιση καί ήττα εντός έδρας γιά την America η οποία σε κανένα σημείο τού αγώνα δεν έδειξε ότι μπορει να απηλήσει την Pachuca από την οποία καί έχασε με 0-2.Μετά την ήττα υπήρχαν αποδοκιμασίες καί φωνές για την εμφάνιση καί το κακό αποτέλεσμα.Μάλιστα φίλοι της ομάδας ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση τού προπονητή τους.Γενικώς το κλίμα πού υπάρχει στην América δεν είναι καί το καλύτερο δυνατό την δεδομένη στιγμή.

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η  Jaguares η οπoία έχει καί καλή παράδοση στα έντός έδρας με την América. Θα ρισκάρω στον άσο της Jaguares σε απόδοση (2,35)



Στη σούμα λοιπόν έχουμε καί λέμε : Albacete - Lens - Jaguares.

Τώρα όπως νομίζεται εσείς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ..




Καλά να είστε, καλά να περνάτε, τα σέβη μού ...

Συμπαίκτης του Μαρέσκα ο Μπουανανότε

Θυμάστε τον Ντιέγκο Μπουανανότε της Ρίβερ Πλέιτ; Τα Μέσα στην Αργεντινή ανέφεραν πριν έναν μήνα ότι είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Τώρα πάει Μάλαγα…Ο κοντούλης αριστεροπόδαρος χαφ αναμένεται, μάλιστα, να γίνει συμπαίκτης ενός πρώην «ερυθρόλευκου», του Έντσο Μαρέσκα, καθώς η Ρίβερ Πλέιτ δέχτηκε στην προσφορά των 4,5 εκ. ευρώ που έκανε η Μάλαγα, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο Ζουέλα θέλει... Ρεάλ Νέας Σμύρνης

Tην ψάχνει για Αθήνα ο Ζουέλα μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.
Ο Πανιώνιος για τον οποίο έχει ακουστεί τις τελευταίες μέρες ότι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος σταθμός στη καριέρα του Αγκολέζου αμυντικού φαντάζει κάτι σαν τη… Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή στα μάτια του. Ο απόλυτος προορισμός. Και βέβαια ο λόγος δεν είναι άλλος από το… αμόρε.
Η πολύ όμορφη σύντροφος του και πρώην μοντέλο Γωγώ Αποστολέλη.
Το ζευγάρι θέλει να βρίσκεται πιο κοντά γιατί, τόσο η Ρωσία στην οποία τον «σπρώχνει» ο Ντιμίτρι Σέλουκ, όσο και η Θεσσαλονίκη, δυσκόλεψαν κατά πολύ τη συχνότητα των… επαφών τους.

Έτσι ο Ζουέλα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στη πρωτεύουσα και αν καταφέρει να γίνει κάτοικος «πλατείας» θα είναι διπλή η χαρά του.

Τον αρπάζει από το… Σβρέκο(ς)

Ο Μάκης Ψωμιάδης θα κάνει μία ακόμα έκπληξη, σύμφωνα με την «Equipe» και ετοιμάζεται να αρπάξει μέσα από τα χέρια του Πανσερραϊκού και του Πανιωνίου τον Σβέρκος. Όποιος τολμάει, ας του πει όχι…
Σημερινό δημοσίευμα του γαλλικού εντύπου αναφέρει ότι και η Καβάλα είναι μέσα στις ομάδες από Ελλάδα που ενδιαφέρονται για τον Τσέχο επιθετικό.
Και, μάλιστα, θεωρεί δεδομένο ότι ο παίκτης θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν σε έναν από τους τρεις συλλόγους της Σούπερ Λίγκας που ενδιαφέρονται…

Μιλά με Γκουαρντιόλα

Τις επαφές με τον Πεπ Γκουαρντιόλα για την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του άρχισαν στην Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει η AS.

Οι υπεύθυνοι της «Μπάρτσα» ενδιαφέρονται να κλείσουν τον τεχνικό της ομάδας έστω για ακόμη έναν χρόνο, εάν δεν μπορέσουν να δώσουν τα χέρια μαζί του για ένα μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια συμβόλαιο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται περίπου μια ημέρα μετά από δηλώσεις που έκανε ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος κάλεσε τον Γκουαρντιόλα να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα. «Μετά από όσα έχει προσφέρει στην ομάδα, μου είναι δύσκολο να φανταστώ την Μπαρτσελόνα χωρίς αυτόν», ήταν κάποια από τα λόγια του Αργεντινού.

Θέληση των υπευθύνων των πρωταθλητών Ισπανίας είναι όσο το δυνατόν νωρίτερα να έχουν τακτοποιήσει αυτή την εκκρεμότητα.

Και ο Σισέ στη λίστα του Μουρίνιο

Μπορεί ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ να είναι το φαβορί για τη θέση στην επιθετική γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μένει εκεί. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει προσθέσει στη λίστα στόχων του και τον Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η “As”.

Ο τεχνικός των «μερένχες» έχει χάσει λόγω τραυματισμού τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχοντας απομείνει με μοναδικό στράικερ τον Καρίμ Μπενζεμά. Προσφάτως μάλιστα είχε δημοσιευθεί και το όνομα του Φάνη Γκέκα, ως υποψήφιου μεταγραφικού στόχου των Μαδριλένων.

Πέρα του Σισέ στην «βασιλική» λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των: Κάρολ (Νιούκαστλ), Παβλιουτσένκο (Τότεναμ), Σουάρες (Άγιαξ), Ντι Νατάλε (Ουντινέζε), Λουκάκου (Άντερλεχτ), Τοϊβόνεν (Αϊντχόφεν), Κάριου (Άστον Βίλα), Καβάνι (Νάπολι), Καρντόσο (Μπενφίκα), Σόου (Λιλ), Νενέ (Παρί), Μάτρι (Κάλιαρι), Σάρατε (Λάτσιο).

Ανελκά: «Τίτλο όπως το 1998»

Δεν χάνει την αισιοδοξία του για το φετινό τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ ο Νικολά Ανελκά παρόλο που βλέπει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται 9 βαθμούς μπροστά από την Τσέλσι και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Γάλλος επιθετικός όταν ήταν στην Άρσεναλ το 1998 κατέφερε με τους συμπαίκτες του να καλύψει διαφορά 13 βαθμών από τη Γιουνάιτεντ!

Τη χρονιά εκείνη οι «κανονιέρηδες» προσπέρασαν στο τέλος με ένα μαγικό σερί δέκα συνεχόμενων νικών. Αυτός είναι ο λόγος που ο Ανελκά πιστεύει ότι ακόμη και αν νικήσει στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της η Γιουνάιτεντ και φτάσει στους 12 βαθμούς η διαφορά, τίποτα δεν έχει τελειώσει, με επιχείρημά του τη σεζόν 1998.

Ο φορ της Τσέλσι πιάνεται από τις πιθανότητες και συνεχίζει να ελπίζει με προϋπόθεση όμως να συνεχίσουν άμεσα με νίκες ως το τέλος:

«Θα είναι πολύ δύσκολο, όμως όλα είναι πιθανά. Πρέπει να νικήσουμε σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια από εδώ και πέρα. Οπωσδήποτε όμως ακόμη κι αν στραβοπατήσουμε κάπου, πρέπει να φύγουμε νικητές από τα εναπομείναντα ντέρμπι. Το 1998 στην Άρσεναλ ήμασταν αισιόδοξοι γιατί ξέρουμε πως όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Πηγαίναμε από νίκη σε νίκη, βλέπαμε τους άλλους να στραβοπατάνε και τα καταφέραμε».

Πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για Τζεμπούρ

Τον ήθελαν όσο είχε συμβόλαιο με την ΑΕΚ, τώρα που μένει κι ελεύθερος τρέχουν ποιος θα τον πρωτοκλείσει. Ο Ραφίκ Τζεμπούρ αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στο γαλλικό πρωτάθλημα πλέον, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της χώρας.

Όπως αναφέρει το “footlille.com”, η Λιλ αναμένεται να κάνει πρόταση στον Αλγερινό επιθετικό, ο οποίος ταιριάζει στο 4-3-3 που χρησιμοποιεί ο Ρούντι Γκαρσία, αν και θα έχει αρκετούς αντιπάλους στην προσπάθειά της αυτή.

Για τον 27χρονο φορ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα, τόσο η Λανς, όσο και η Τουλούζ από το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά και η Στουτγκάρδη από τη Γερμανία.

Στηρίζει Αρσάβιν ο Βενγκέρ

Φινάλε στις φήμες αναφορικά με πιθανή αποχώρηση του Αντρέι Αρσάβιν από την Άρσεναλ έδωσε ο τεχνικός των Λονδρέζων, Αρσέν Βενγκέρ. Τι είπε για τις εμφανίσεις του Ρώσου άσου.«Δεν έχουμε επαφές με άλλες ομάδες. Όποιος παίκτης δεν παίζει φανταστικά, δέχεται έντονη κριτική, αυτό συμβαίνει πάντα και το ξέρουμε. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με τον Αρσάβιν, πιστεύω πως είναι ένας υπέροχος παίκτης, απλά βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο προς το παρόν. Ωστόσο, δουλεύει πολύ σκληρά, η συμπεριφορά του είναι τέλεια και απεγνωσμένα θέλω να μείνει μαζί μας», είπε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θα επιστρέψει πιο δυνατός επειδή δουλεύει πολύ στις προπονήσεις, είχε δύσκολο πρόγραμμα, έπαιζε σε κάθε παιχνίδι και είχε αγωνιστεί και με την εθνική του».

Καμία ανησυχία για Καϊτά

Ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σάνι Καϊτά είναι ο κυριότερος λόγος που ο παίκτης δεν βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Καμία ανησυχία στις τάξεις του Ηρακλή.
Άγνωστη παραμένει η άφιξη του Σάνι Καϊτά στη Θεσσαλονίκη προκειμένου ο ίδιος να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ηρακλή. Ο Νιγηριανός άσος ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τους «Κυανόλευκους» βρίσκεται στην Αίγυπτο μιας και αντιμετωπίζει ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα που τον... κρατά στην χώρα της Αφρικής.

Ωστόσο από την πλευρά της ΠΑΕ Ηρακλής αλλά και από τον εκπρόσωπο του παίκτη, Ντιμίτρι Σέλουκ δεν υπάρχει ανησυχία επί του θέματος αναφορικά με πιθανό «ναυάγιο» στην έκβαση της υπόθεσης.