Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ο Ατρόμητος νίκησε 4-2 την Κέρκυρα

Σε ένα ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ ματς στο Περιστέρι με 6 γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες κι ένα δοκάρι, ο Ατρόμητος νίκησε 4-2 την Κέρκυρα, στην καλύτερη φετινή εμφάνιση των Περιστεριωτών.
Ατρόμητος… όνομα και πράμα! (LIVE, ΒΙΝΤΕΟ)
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20` με τον Αναστασάκο αλλά στο επόμενο λεπτό ο Καλαντζής ισοφάρισε! Πάλι ο Αναστασάκος στο 29` έδωσε το προβάδισμα στους Περιστεριώτες, προσωρινά…
Στο 47` ο Σφακιανάκης έχασε το άχαστο (!) και στο 53` ο Τσίγκας με πλασέ έκανε το 2-2! Μάλιστα, στο 56` ο Ολιβέιρα πάνω στη γραμμή έδιωξε το πλασέ του Επστάιν κρατώντας το 2-2!
Τελικά, στο 59` ο Καμαρά με βολέ έκανε το 3-2, ενώ οι Περιστεριώτες καθάρισαν το ματς στο 68` με τον Σαρμιέντο. Στο 87` πάντως η Κέρκυρα είχε δοκάρι με τον Φλαβίνιο!
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (46΄Σαμπού), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Καμαρά (80' Φαβάλι), Σαγκανόφσκι
Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Μακρής, Γιάντσης (64` Ιωάννου Ηλ.), Ιωάννου Δημ., Μαϊστόροβιτς, Στολτίδης, Καλαντζής (73΄Λαμπρόπουλος), Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Τσίγκας (78` Φλαβίνιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: