Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Όλα για τον Μπίλιτς

Σε ναυάγιο οδηγούνται όλες οι περιπτώσεις για τον Άρη, πλην το ανοικτό ενδεχόμενο απόκτησης του Νέρι Καστίγιο. Έτσι λοιπόν οι «κίτρινοι» πατάνε… γκάζι για την περίπτωση Μπίλιτς.Ο Αρης δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον Εντού και πλέον τα «δίνει όλα» για τον Μπίλιτς. Η Θέλτα επιμένει ότι δεν παραχωρεί τον Βραζιλιάνο άσο με δανεισμό, παρά μόνο με πώληση για την οποία αξιώνει το ποσό των 400.000 ευρώ.
Επομένως, με αυτά τα δεδομένα οι «κίτρινοι» στρέφονται στην περίπτωση του Κροάτη της Σπόρτινκ Χιχόν, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αξιώνει 150-200 χιλιάδες ευρώ για την παραχώρηση του 31χρονου επιθετικού.
Η συμφωνία είναι για δανεισμό του ποδοσφαιριστής έως το καλοκαίρι. Ο ίδιος ο Μπίλιτς δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.
Σε αυτή τη φάση, όλες οι υπόλοιπες περιπτώσεις δείχνουν να οδηγούνται σε ναυάγιο, επομένως αυτή είναι η περίπτωση που προκρίνεται, αφού ο Αρης χρειάζεται τον παίκτη και εκείνος από την πλευρά του έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα της ομάδας του. Αν τελικά κλείσει και το θέμα Καστίγιο θετικά για τον οποίο ο Κούπερ εμφάνιζε αρχικά τις επιφυλάξεις του και για την περίπτωσή του τότε ο Αρηςθα κλείσει τις χειμερινές του προσθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: