Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Οι εγγυήσεις που ζητά ο Πολέμης

Ο Αδαμάντιος Πολέμης μέχρι χθες έβλεπε με καλό μάτι την υπόθεση προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι επαφές που είχε με τον Νικόλα Πατέρα και τον Ανδρέα Βγενόπουλο και κυρίως η διάθεσή του να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα ήταν οι δυο βασικοί λόγοι που τον έκαναν να είναι «ζεστός» σ’ αυτό το ενδεχόμενο.

Οι αμφιβολίες, όμως, υπάρχουν στο μυαλό του, γι’ αυτό και δεν έχει απαντήσει ακόμη οριστικά στην πρόταση που του έχει γίνει. Η κυριότερη έχει να κάνει με το θέμα της ενότητας, κάτι που με εξαίρεση τους πρώτους μήνες, δεν υπήρχε ποτέ στον πολυμετοχικό. Βασική προϋπόθεση, λοιπόν, για τον Πολέμη είναι η ομόνοια και η… ειρήνη στην ΠΑΕ.

Ο μέτοχος του «τριφυλλιού» θέλει να βάλει στο ίδιο τραπέζι τους Βαρδινογιάννη, Πατέρα, Βγενόπουλο και Γιαννακόπουλο. Θεωρεί ότι μόνο έτσι θα βαδίσουν τα πράγματα στην σωστή κατεύθυνση και δεν θα υπάρξουν ξανά οι… τρικυμίες των δυο τελευταίων ετών.  Θέλει να «ενώσει» τους τέσσερις άνδρες. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα πει «όχι» στην πρόταση.  Γι’ αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει επαφές και θα ακολουθήσει κι’ αυτή με τον Γιαννακόπουλο.

Πρέπει να σημειώσουμε, επίσης, ότι μια προϋπόθεση, σημαντική κι’ αυτή, είναι να βάλουν όλοι οι μέτοχοι χρήματα, για να καλυφθούν οι ανάγκες της ΠΑΕ. Είναι κάτι που έχει ζητήσει και θα συνεχίσει να το ζητά. Κι’ εδώ που τα λέμε, δίκιο έχει ο άνθρωπος.  Θέλει να μπει μπροστά σε μια δύσκολη περίοδο, αλλά με τον όρο να έχει τη βοήθεια όλων. Ο Πολέμης λέει το πολύ απλό: «Εγώ θέλω και είμαι διαθέσιμος. Εσείς; Αν, ναι, δείξτε το έμπρακτα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: