Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Αντσελότι: «Το μεγαλύτερο μου επίτευγμα»

Για το μεγαλύτερο επίτευγμα στην καριέρα του προσπαθεί ο Κάρλο Αντσελότι, όπως ίδιος τόνισε. Ο τεχνικός των «μπλε» δεν έχει εύκολο έργο, καθώς προς το παρόν η Τσέλσι διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν. Ωστόσο, ο… καλός καπετάνιος στις φουρτούνες φαίνεται και ο Αντσελότι θέλει να διατηρήσει την ομάδα του στο κυνήγι του τίτλου.

«Θα ήταν φανταστικό, αλλά δεν θα είναι εύκολο πρέπει να προσπαθήσουμε. Πέρυσι χρειαζόμαστε 86 βαθμούς για να πάρουμε το πρωτάθλημα, φέτος θέλουμε λιγότερους. 80 βαθμοί είναι αρκετοί», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι πρέπει να κερδίσουν τουλάχιστον τα 14 από τα 17 εναπομείναντα παιχνίδια στην Premier League αν θέλουν να στεφθούν πρωταθλητές, κάτι που είναι πολύ δύσκολο όπως τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

«Δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα. Δεν θέλω να στοιχηματίσω, δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό, αλλά έχουμε πιθανότητες να είμαστε μέσα στη δεκάδα. Θα ήταν άσχημο αν τερματίσουμε σε θέση που δεν οδηγεί στο Champions League. Στόχος μας είναι η πρώτη τετράδα», ήταν τα λόγια του Αντσελότι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: