Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Δύο συν δύο

Πολύ κοντά στην απόκτηση των Βέλλιου και Γεωργιάδη βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η ΑΕΚ, που αναμένεται να καταθέσει εντός των ημερών προτάσεις σε Ηρακλή και Πανσερραϊκό αντίστοιχα. Προχωράει η υπόθεση του Μίτσελ, θετική η εισήγηση και για τον Φιόλουσον.

Με δύο παίκτες από τον ελληνικό χώρο και άλλους δύο από τον ευρωπαϊκό θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της η ΑΕΚ. Πιο κοντά φαίνεται να βρίσκεται ο Απόστολος Βέλλιος, αφού αν η «Ένωση» ικανοποιήσει τον Ηρακλή, ο παίκτης είναι πρόθυμος να μετακομίσεις στην Αθήνα. Ο Έλληνας επιθετικός μπορεί να συμφωνήσει από τώρα με τους «κιτρινόμαυρους», αλλά έτσι θα αποκτηθεί το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Από την άλλη πλευρά, η περίπτωση του Γιώργου Γεωργιάδη είναι πιο περίπλοκη. Ο «Δικέφαλος» προσφέρει στον Πανσερραϊκό ένα ποσό περίπου 200.000 ευρώ και παίκτες δανεικούς ή ελεύθερους, με τα «λιοντάρια» να κάνουν λόγο για Γιάχιτς και Γκερέιρο. Στο «κόλπο» υπάρχει βέβαια και ο Ολυμπιακός, αλλά στην ΑΕΚ στηρίζονται πολύ στο γεγονός ότι μπορούν να εγγυηθούν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής απ, ό,τι οι «ερυθρόλευκοι».

Εκτός όμως από τους στόχους της Σούπερ Λίγκας, υπάρχουν και οι έξωθεν ενισχύσεις. Ο Μίτσελ παραμένει ο βασικός στόχος για τη μεσαία γραμμή, ωστόσο η επιθυμία του ίδιου να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να βρει κάποια ομάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα, ίσως καθυστερήσει πολύ την περίπτωσή του. Η Μαγιόρκα φαίνεται να είναι πιο κοντά από τις υπόλοιπες στον μέσο της Μπέρμιγχαμ, αλλά η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη. Ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει πολύ τον παίκτη, τον οποίο προορίζει για βασικό, κάτι που γνωρίζει η πλευρά του Ισπανού χαφ. Επίσης τα οικονομικά της Μαγιόρκα δεν είναι και τόσο «ανθηρά», πράγμα που ενισχύει τη θέση της ελληνικής ομάδας.

Η πρώτη μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή, ωστόσο, θα είναι όπως όλα δείχνουν αυτή του Άρναρ Φιόλουσον, ο οποίος κατά τη δοκιμαστική παραμονή του στην Ελλάδα, φαίνεται πως έπεισε για την αξία του τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του. Η «Ένωση» θα δώσει στη Φραμ ένα ποσό γύρω στα 150.000 ευρώ, ενώ ο Ισλανδός αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο με αποδοχές 100.000 ευρώ. Ο 19χρονος μπακ έφυγε για την πατρίδα του και αναμένεται να επιστρέψει εντός της εβδομάδας για ν

Δεν υπάρχουν σχόλια: