Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

«Να κρατήσουμε Πάρντο...»

Υπέρ της παραμονής του Ούρκο Πάρντο στην ομάδα τάχθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του Βελγοϊσπανού τερματοφύλακα στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Την εμπιστοσύνη του στον Ούρκο Πάρντο εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του Βελγοϊσπανού τερματοφύλακα προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Βάσκος προπονητής έχει δείξει ότι εμπιστεύεται πλέον τον πρώην άσο του Ηρακλή και της Ραπίντ Βουκουρεστίου και πλέον η αγορά του Βελγοϊσπανού από τους Ρουμάνους, φαντάζει δεδομένη.

Όπως προκύπτει λοιπόν από το περιβάλλον του Πάρντο, ο «Τσινγκούρι» ανέφερε στον Βαγγέλη Μαρινάκη στην πρόσφατη συνάντησή τους, το πόσο ικανοποιημένος είναι με τον 27χρονο τερματοφύλακα αλλά και το ότι αυτή ακριβώς η εμπιστοσύνη που του δείχνει θα ήθελε να «σφραγιστεί» με την παραμονή του Βελγοϊσπανού στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ρήτρα που έχει οριστεί είναι στις 400.000 ευρώ, ωστόσο στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η τιμή θα «πέσει» κι άλλο, αφού η Ραπίντ Βουκουρεστίου θέλει να απαλλαγεί από τα 300.000 που εισπράττει ο Πάρντο κάθε χρόνο.
Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα πάντως, αναμένονται εντός της εβδομάδας, αφού ο μάνατζερ του 27χρονου τερματοφύλακα θα έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει τις λεπτομέρειες με τους «ερυθρόλευκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: