Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΑΕΚ ή Θεσσαλονίκη;

Έχει κάνει ήδη τα... κουμάντα του ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μαζί του και στο Έρμελο.
ΑΕΚ ή Θεσσαλονίκη;
Οι πιθανότητες για να συνεχίσει στον Πειραιά ο πρώην παίκτης της Λάρισας είναι λίγες, στο σημερινό φιλικό δεν έπαιξε λεπτό, και αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις που τον θέλουν να συνεχίζει αλλού την καριέρα του ως ελεύθερος, τότε μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεων,
Ο ίδιος λέει ότι και να φύγει από τον Ολυμπιακό, δεν ανησυχεί. Έχει κάνει τα κουμάντα του για να παίξει σε καλή ομάδα εντός συνόρων.

Σε αποκαλύψεις δεν προβαίνει, αλλά από τη στιγμή που θα φύγει από τον Ολυμπιακό οι δρόμοι είναι τρεις: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ή Άρης...

Και το τέλος; Δράμα…!

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στον ΟΦΗ! Οι Κρητικοί κρατούσαν μέχρι το 90’ τους τρεις πόντους, όμως ο «κεραυνός» του, εντυπωσιακού σε ακόμη ένα παιχνίδι, Νίκου Τσιμπλίδη (πέτυχε 2 γκολ) χάρισε στις καθυστερήσεις το βαθμό της ισοπαλίας στη Δόξα Δράμας (3-3)! Οι «μαυραετοί» παρέμειναν στη 2η θέση των play-off- μαζί με τον Λεβαδειακό- τρεις βαθμούς πίσω από τον ΟΦΗ!
Η Δόξα Δράμας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, σημειώνοντας γκολ με τον Χλωρό, το οποίο δεν μέτρησε, καθώς ο Τρικαλινός επιθετικός χρησιμοποίησε χέρι του στο κοντρόλ του. Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του, χωρίς ωστόσο να κάνει κάτι αξιόλογο. Αντίθετα, στο 14ο λεπτό, ο Χλωρός άνοιξε το σκορ για τους Δραμινούς, αλλά οι Κρητικοί απάντησαν εννιά λεπτά αργότερα (23’), με τον Καμπάνταη, στην πρώτη καλή στιγμή τους στο ματς.

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το 1-1, ο Τσιμπλίδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, για να απαντήσει και πάλι ο Καμπάντης δύο λεπτά αργότερα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο, καθώς οι δύο ομάδες έδειξαν τη διάθεση να φυλάξουν τα νώτα τους, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει αρκετά και να υπάρχουν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Όμως, το τελευταίο δεκάλεπτο χάρισε πολύ έντονες συγκινήσεις. Αρχικά, στο 84ο λεπτό ο Ιβάν Ρούσεφ, ο οποίος μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό, έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ, για να διαμορφώσει, το τελικό 3-3, ο Νίκος Τσιμπλίδης με έναν «κεραυνό» που εξαπέλυσε, μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής.

Στο κόλπο ο Λεβαδειακός!

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Διαγόρα στη Φυλή χάρη σε γκολ του Ζουρούδη και μπήκε για τα καλά στο κόλπο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play off!

Οι Βοιωτοί έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί, αλλά αυτό μάλλον το κατάλαβαν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο ήταν υποτονικοί, φλύαροι και ανούσιοι. Το γκολ του Ζουρούδη στο 54’ έλυσε τα πόδια των παικτών του Γιάννη Παπακώστα και συγχρόνως «τσάκισε» την ψυχολογία των ούτως ή άλλως νεαρών και άπειρων ποδοσφαιριστών του Διαγόρα.

Ο τυπικά φιλοξενούμενος Λεβαδειακός έχασε πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια για να κάνει το 2-0 και να κλειδώσει τη νίκη (κορυφαία αυτή του 78’ όταν η κεφαλιά του Λισγάρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι) και αυτό λίγο έλειψε να το πληρώσει στο 79’. Στη μοναδική καλή του φάση στην επανάληψη, ο Διαγόρας έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Χατζηκοσμάς δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ α τετ τον Στρατηλάτη.
Μετά το… καρδιοχτύπι, ο Λεβαδειακός οργανώθηκε, απέφυγε τα ρίσκα και τελικά κράτησε μέχρι τέλους το 1-0, κατακτώντας τρεις βαθμούς που πλέον τον βάζουν γερά στο παιχνίδι κατάκτησης της πρώτης θέσης.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν τουλάχιστον κακό, αν όχι τραγικό. Οι παίκτες των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε διαγωνισμό λαθών, ενώ δεν έλειψαν και κάποια σκληρά μαρκαρίσματα, τα οποία οφείλονταν περισσότερο στην έλλειψη καθαρού μυαλού και λιγότερο στην ένταση του αγώνα.

Αν και ο Λεβαδειακός καιγόταν για το τρίποντο, οι φορές που κατάφερε να απειλήσει την εστία του αντιπάλου ήταν ελάχιστες. Με εξαίρεση ένα αδύναμο σουτ του Κοιλιάρα στο 12’ και ένα πλασέ του Ντιμπαλά στο 34’ τα οποία εξουδετέρωσε ο Χειμωνέττος, οι Βοιωτοί δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και αρκέστηκαν απλά σε μια ανούσια κατοχή μπάλας. Οι περισσότερες επιθέσεις τους εκδηλώνοντας από τη δεξιά πλευρά με τον Κοιλιάρα να είναι ο πλέον ορεξάτος από τους «πράσινους», αλλά να τα χαλά στην τελική πάσα.

Ο Διαγόρας από την πλευρά του περίμενε τον αντίπαλο και όποτε του δινόταν η δυνατότητα, προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα. Οι Ροδίτες δημιούργησαν επίσης δύο φάσεις. Η πρώτη ήρθε στο 31’, όταν ο Χατζηκοσμάς δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, έχοντας βρει κενό χώρο και ανάγκασε τον Στρατηλάτη σε ωραία επέμβαση. Η δεύτερη σημειώθηκε στο 46’ με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού.

Αν και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, δηλαδή… νωθρά, ο Λεβαδειακός κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ και να απαλλαχθεί από την πίεση. Όχι από κάποια οργανωμένη επίθεση, αλλά αυτό καθόλου δεν πείραξε τον Γιάννη Παπακώστα. Στο 54’, λοιπόν, ο Τριποτσέρης είδε την κίνηση του Ζουρούδη και επιχείρησε τη μακρινή μπαλιά.

Ο επιθετικός του Λεβαδειακού και τέως παίκτης του Διαγόρα έφυγε στην πλάτη της άμυνας και προλαβαίνοντας την έξοδο του Χειμωνέττου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ψύχραιμο πλασέ διατηρώντας για την ομάδα του ζωντανή την ελπίδα. Γι αυτό και οι συμπαίκτες του τον αποθέωσαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ανδρέα Παππά...

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Χειμωνέττος, Σκόνδρας, Πουλόπουλος, Πεταυράκης (30' Χατζηπέτρου), Αυγενικού, Μπαούρης (79' Κενενούνης), Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας (89' Φασάκης), Καρπαθάκης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Σωτήρχος, Αλεξίου, Λισγάρας, Κοτίτσας (46' Τριποτσέρης), Κοιλιάρας, Ταραλίδης, Λουτσιάνο (50' Πόποβιτς), Τάσιτς, Ντιμπαλά (81' Μπεγκόνια), Ζουρούδης

Κασίγιας: «Φτιάχνουμε ομάδα μέλλοντος»

Αισιόδοξα βλέπει το γεγονός ότι ο μέσος όρος ηλικίας της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ιδιαίτερα χαμηλός, ο Ίκερ Κασίγιας σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο αρχηγός των «μερένχες» μετά το τελευταία φιλικό της ομάδας του, τόνισε: «Γιατί το να έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι αρνητικό; Είναι πολύ θετικό, αλλά το μόνο που λείπει είναι η εμπειρία που είναι σημαντικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν παραστάσεις από μεγάλους αγώνες», είπε αρχικά.

«Χτίζουμε μία ομάδα του μέλλοντος που μπορεί από τώρα να παίζει σε μεγάλο επίπεδο. Σε διάστημα τριών ή τεσσάρων χρόνων θα είμαστε οι καλύτεροι», είπε ο Ισπανός τερματοφύλακας.
πηγή: theplayer.gr

Τραυματίστηκε ο Φλαμινί!!

Πολύ άτυχος στάθηκε ο Ματιέ Φλαμινί, καθώς τραυματίστηκε στον προπόνηση της Μίλαν και θα μείνει έξω για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες.

Ο Γάλλος μέσος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα, κάτι που θα του σταερήσει τη συμμετοχή του στα επόμενα τρία φιλικά παιχνίδια της ομάδας του, με τη συμμετοχή του στο ιταλικό σούπερ καπ (6 Αυγούστου στην Κίνα) να κρίνεται εξαιερετικά αμφίβολλη.

Αυτό είναι πρόβλημα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος έχει εισηγηθεί την απόκτηση μέσου και βλέπει ακόμα έναν παίκτη σε αυτή τη θέση να τίθεται νοκ-άουτ... 
πηγή: theplayer.gr

Αποδοκιμάστηκε ο Πιλάβιος!!

Στο Ελ Πάσο και στον αγώνα της Δόξα Δράμας με τον ΟΦΗ βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα για τα play-off ανόδου.

Όταν έγινε αντιληπτός από τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο αποδοκιμάστηκε έντονα από τους εξαγριωμένους από τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φιλάθλους. 
πηγή: theplayer.gr

Με τρίτο τερματοφύλακα κόντρα στη Μίλαν η Ίντερ!!

Αναγκασμένος να χρησιμοποιήσει την τρίτη του επιλογή για την υπεράσπιση της εστίας της Ίντερ είναι ο Τζιανπιέρο Γκασπερίνι, καθώς ο Ζούλιο Σέζαρ έχει άδεια, ενώ ο Εμίλιο Βιβιάνο τραυματίστηκε.

Ίντερ και Μίλαν, κυπελλούχος και πρωταθλήτρια Ιταλίας αντίστοιχα, θα κοντραριστούν στο σούπερ καπ που θα διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου στην Κίνα. Οι «νερατζούρι» έχουν ανακοινώσει πως όσοι πήραν μέρος στο Κόπα Αμέρικα θα έχουν άδεια μέχρι τις 7 του μήνα, κάτι που σημαίνει πως Μαϊκόν, Καμπιάσο, Λούσιο και Ζούλιο Σέζαρ θα είναι απόντες. Η απουσία του σέζαρ αναμενόταν να καλυφθεί από τον Βιβιάνο, ο οποίος όμως υπέστη ρήξη χιαστών και θα απουσιάσει για 6 μήνες!

Αυτό σημαίνει πως ο 37χρονος Λούκα Καστελάτσι θα επιστρετευτεί και αυτό μόνο καλό είναι για τους «ροσονέρι», καθώς πέρυσι που χρειάστηκε να γεμίσει τα παπούτσια του Σέζαρ, σε 15 εμφανίσεις δέχθηκε ισάριθμα τέρματα! 
πηγή: theplayer.gr

Θέλει ακόμα δουλειά...!!


Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεκίνησαν με το... δεξί τις υποχρεώσεις τους στα τέσσερα, συνολικά, φιλικά που θα δώσουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ολλανδία, όχι γιατί αναδείχθηκε ισόπαλος, αλλά επειδή παρουσίασε προβλήματα στην ανάπτυξη, στην κίνηση και στην πίεση. 

Οπωσδήποτε οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο ελαφρυντικά, τα οποία, αν μη τι άλλο, πρέπει να τ’ αναγνωρίσουμε. Το πρώτο είναι ότι διανύει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, ενώ το δεύτερο ότι ο αντίπαλος είναι έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του. Το βελγικό πρωτάθλημα, άλλωστε, ξεκινάει σε μία εβδομάδα και ουσιαστικά για την Ζούλτε το σημερινό ματς αποτέλεσε πρόβα Τζενεράλε. 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Βαλεριάνο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Τοροσίδη ν’ απαρτίζουν την αμυντική γραμμή από τα αριστερά προς τα δεξιά. Μπροστά τους, σε ρόλο αμυντικών χαφ αγωνίστηκαν οι Μοντέστο και Σουμπίνιο. Την αριστερή πλευρά κάλυψε ο Φετφατζίδης, ενώ την αντίστοιχη δεξιά ο Χαβίτο. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Πάντελιτς, ενώ πίσω του, έχοντας περισσότερο ρόλο κρυφού κυνηγού και λιγότερο οργανωτή, έπαιξε ο Μιραλάς. 

Στο 10’ της αναμέτρησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε εντολή στον Βέλγο να περάσει αριστερά, στη θέση του Φετφατζίδη, ο οποίος, με τη σειρά του, κάλυψε τη θέση του οργανωτή, πίσω από τον Πάντελιτς. Ο Μιραλάς δεν κατάφερε να κάνει, σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αισθητή την παρουσία του, καθώς φαινόταν ότι βρισκόταν έξω από τα... νερά του. Θέλετε λόγω θέσης; Θέλετε επειδή δεν ήταν 100% έτοιμος; Ο Μιραλάς, όπως και να έχει, δεν θύμιζε σε τίποτα αυτόν που όλοι ξέρουμε.  
Το ίδιο συνέβη και με αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών, με τον Βαλεριάνο ν’ αποτελεί μοναδική φωτεινή εξαίρεση από τον Ολυμπιακό του πρώτου μέρους. Ανεξάρτητα από το γκολ που δέχθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» στο 24’ (με απευθείας εκτέλεση φάουλ) από τον Βαρεβάλ, ο Ολυμπιακός δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης στο πρώτο 45λεπτο, γεγονός που μόνο δεν ικανοποίησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν ν’ αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και πολύ περισσότερο στην τελική πάσα. Η απουσία του Ιμπαγάσα ήταν εμφανέστατη, όπως σε όλα τα ματς που απουσιάζει, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησε ο Ολυμπιακός σε όλη τη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου σημειώθηκε στο 19’, ωστόσο κι αυτή οφείλεται σε τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των Βέλγων, Μποσού, ο οποίος, όμως, στη συνέχεια το διόρθωσε. 

Ο Ολυμπιακός του δεύτερου μέρους δεν είχε καμία σχέση με τον αντίστοιχο του πρώτου, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε άλλαξε όλη την ενδεκάδα. Τη θέση του Δασκαλάκη πήρε ο Κοστάντσο, ενώ στην άμυνα αγωνίστηκαν από αριστερά προς τα δεξιά οι: Χολέμπας, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Μανιάτης. Σε ρόλο αμυντικού χαφ έπαιξε ο Ουρτάδο, ενώ δίπλα του έχοντας σαφώς περισσότερο δημιουργικό ρόλο, ο Ιμπαγάσα. Τη δεξιά πλευρά κάλυψε Γκρμπιτς, την αντίστοιχη αριστερή ο Ριέρα και ανάμεσα τους και πίσω από τον μοναδικό επιθετικό, Τζεμπούρ, ο Κάται. 

Δυστυχώς, όμως, για τον Ισπανό τεχνικό και σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός φάνηκε ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα. Αν υπήρχε κάτι να επιδείξουν οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο μέρος ήταν η αμυντική τους λειτουργία. Η άμυνα των πρωταθλητών έπαιξε καλά το τεχνικό οφσάιντ και έβγαλε σε αρκετές περιπτώσεις οφσάιντ τους αντίπαλους της. 

Αντίθετα, παρά την είσοδο του «κάνιο», ο Ολυμπιακός παρουσίασε εκ νέου πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, αφού δεν απείλησε, παρά μόνο σε μία περίπτωση, επίσης, από λάθος του τερματοφύλακα των Βέλγων. Παρά το τυχερό γκολ που πέτυχε (85’), ο Τζεμπούρ δεν τροφοδοτήθηκε όπως ο ίδιος θα ήθελε και σίγουρα και αυτός δεν ξεχώρισε. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καλοί επίσης στο κομμάτι της πίεσης, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όπως φάνηκε από το πρώτο μέρος της προετοιμασίας, για τον νέο Ολυμπιακό.  
πηγή: theplayer.gr

Αναζητούν τον νέο Μέσι!!

Τον 19χρονο Σέρχιο Αραούχο γλυκοκοιτάζει η Μπαρτσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα θέλουν να τον εντάξουν στις ακαδημίες, ώστε να ενσωματωθεί στο παιχνίδι της ομάδας, με την Μπόκα Τζούνιορς να ζητά 15 εκατ.
Η Μπόκα Τζούνιορς μπορεί να βρίσκεται στη Βαρκελώνη για το φιλικό με την Εσπανιόλ, αλλά η άλλη ομάδα της πόλης δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει... δουλειές με τη διοίκηση των Ξενέισες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ole της Αργεντινής, η Μπάρτσα αναζητά παίκτες νεαρούς και ανερχόμενους, ώστε να τους εντάξει στο πρόγραμμα της Μασία. Ουσιαστικά δηλαδή αναζητά τον νέο Μέσι.

Εντάξει, ακριβώς τέτοιος δεν είναι ο Σέρχιο Αραούχο, τον οποίο έχει εγκρίνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο 19χρονος επιθετικός αναμένεται στη φετινή Απερτούρα που ξεκινάει σε λίγο καιρό, να πάρει πολλές ευκαιρίες, μια και θεωρείται το μεγάλο ταλέντο της Μπόκα. Η Μπαρτσελόνα λοιπόν συναντήθηκε με τους Αργεντινούς για τον πιτσιρικά. Υπήρξε μια διερευνητική κουβέντα και μια υποθετική πρόταση 10 εκατ. ευρώ, με την Μπόκα να αξιώνει 15. Προς το παρόν το θέμα έμεινε εκεί, μα αν και εφόσον ο Αραούχο κάνει καλή σεζόν, –όπως αναμένεται– η Μπάρτσα θα επιστρέψει, με τη Ρεάλ να τον έχει επίσης στα υπόψη.
πηγή: gazzetta.gr

«50-50 για Λουκάκου»

Η Τσέλσι φερόταν να πλησιάζει στην απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου τις προηγούμενες ημέρες, όμως ο τεχνικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Χέρμαν φαν Χόλσμπεκ, τόνισε ότι οι πιθανότητες να φύγει είναι 50%.
Πριν από λίγες ημέρες οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στο Λονδίνο, όμως συμφωνία δεν επήλθε. Στη συνέχεια, οι Άγγλοι ανέφεραν ότι η Τσέλσι κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ στην Άντερλεχτ για την απόκτηση του Λουκάκου, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν μέχρι στιγμής.
Ο τεχνικός διευθυντής της βελγικής ομάδας έκανε δηλώσεις στις οποίες τόνισε ότι η Άντερλεχτ θα θέσει προθεσμία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, την οποία δεν θα κάνει γνωστή, ενώ τόνισε ότι οι πιθανότητες να φύγει ή να μείνει στις Βρυξέλλες ο 18χρονος επιθετικός είναι 50-50, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.
Το ζήτημα φέρεται να είναι καθαρά οικονομικό, με τους Βέλγους προς το παρόν να μην ικανοποιούνται, και αν η Τσέλσι δεν ανεβάσει την προσφορά της τις επόμενες ημέρες, δύσκολα ο Λουκάκου θα κάνει το ταξίδι για το Λονδίνο φέτος...

«Οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν την τιμή. Από τη στιγμή που αυτό το ποσό δεν έχει τεθεί στις διαπραγματεύσεις, ο Ρομέλου θα μείνει στην Άντερλεχτ. Θα συναντηθούμε σύντομα με τον εκπρόσωπο του Ρομέλου, προκειμένου να θέσουμε μια προθεσμία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Με το πέρας αυτής ο Λουκάκου δεν πρόκειται να φύγει.
Δεν πρόκειται να αποκαλύψω πότε θα φτάσει στο τέλος της η προθεσμία, καθώς έμαθα τις τελευταίες εβδομάδες τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Ρομέλου θέλει να παίζει και να βελτιώνεται. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες να φύγει ή να μείνει είναι 50-50, κάτι που θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα», ήταν οι δηλώσεις του Φαν Χόλσμπεκ.
πηγή: gazzetta.gr

Μακάμπι για Μπόμπι Μπράουν!!

Ο Μπόμπι Μπράουν που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη, φέρεται πως είναι στο στόχαστρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eurobasket.com, ο 26χρονος γκαρντ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με «την ομάδα του λαού». Ο Αμερικανός ξεκίνησε την περασμένη σεζόν στην Πολωνία με την Πρόκομ, ενώ στη συνέχεια ήρθε στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Άρη. Στο Γιούροκαπ μετρούσε 14,2 πόντους και 3,3 ασίστ μέσο όρο ανά παιχνίδι, ενώ στην Ελλάδα 11,3 πόντους και 2,5 ριμπάουντ.
πηγή: gazzetta.gr

Ξύλο και εκεί... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρε παιδιά, ανάδρομο Ερμή έχει και παίζεται ξύλο παντού; Μετά τον αγώνα Αλγερία-Αίγυπτος, βρήκαμε ξύλο μεταξύ οπαδών σε φιλικό της Ρόντα με την Μπρίζ.
Ξύλο και εκεί... (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε το βίντεο: (κλικ στη φώτο)
πηγή: sportdog.gr

Άδεια... Αυγούστου για Ντιόπ!!

Νέα άδεια ζήτησε και εξασφάλισε ο Πάπα Μπούμπα Ντιοπ, ο οποίος θα αργήσει και άλλο να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ.
Άδεια... Αυγούστου για Ντιόπ
Αν και στην ΠΑΕ αισιοδοξούσαν το Σάββατο πως το θέμα θα λήξει οριστικά την Κυριακή και ότι ο παίκτης θα έρθει άμεσα στην Σλοβενία, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Ο Σενεγαλέζος επικονώνησε με τον Σταύρο Αδαμίδη και λόγω του οικογενειακού του προβλήματος ζήτησε την τέταρτη παράταση στην άδεια του. Ο πρόεδρος της Ένωσης του την έδωσε και πλέον είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει προπονήσεις το “Θηριό”.
πηγή: sportdog.gr

Έμεινε Μπακού"ρι" από γκολ!!

Με το στείρο 0-0 έληξε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ στη Σλοβενία, καθώς η Μπακού ήταν σκληρότερο... καρύδι από την Οντράντσι την οποία είχε συντρίψει 5-0.
Έμεινε Μπακού"ρι" από γκολ
Μπακού “ρι” έμεινε η ΑΕΚ όσον αφορά το θέμα γκολ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στη Σλοβενία. Μετά την 5άρα στην Οντράντσι, οι “κιτρινόμαυροι” παραχώρησαν λευκή ισοπαλία στη Μπακού, η οποία δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Ισπανός πάντως δεν εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αφού αυτά τα παιχνίδια πραγματοποιούνται για να δει αν οι παίκτες του έχουν αφομοιώσει αυτά που ζητά στις προπονήσεις.
Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σωρεία ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο, με τον Λυμπερόπουλο, τον Σιαλμά και τον Κάρλος, καμία από αυτές όμως δεν ήταν αρκετές για να ανοίξει το σκορ. Φιλότιμες προσπάθειες έκανε και ο Δημήτρης Σιαλμάς ο οποίος είχε 2-3 καλές στιγμές.
Στην επανάληψη ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε αρκετές αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε περισσότερο ενώ δόθηκε και χώρος στους Αζέρους για κάποιες ευκαιρίες, κάτι που δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν στο πρώτο ημίωρο, λόγω της συμπαγής αμυντικής γραμμής της ΑΕΚ. Ευκαιρίες υπήρξαν αλλά αυτό δεν απέτρεψε αμφότερες τις ομάδες να μείνουν... άσφαιρες.
Εν ολίγοις, η ουσία του συγκεκριμένου φιλικού ήταν ότι ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ έβγαλε περισσότερα συμπεράσματα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος είχε στη σύνθεσή του δύο γνωστά ονόματα από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τους Τσεσνάουσκις και Βερπακόφσκις που είχαν αγωνιστεί με τη φανέλα του Εργοτέλη.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Μάκος, Καφές, Σιαλμάς, Κάρλος, Λαγός, Λυμπερόπουλος.

Μπακού: Α. Μαμάντοφ, Μαχαράμοφ, Σαβίνοφ, Σουίτς, Κάρκμπο, Ε. Μαμάντοφ, Αλίγιεφ, Πάρκις, Βερπακόφσκις, Ιβάνοβς, Τσεσνάουσκις.
πηγή: sportdog.gr

Οκάκα Τσούκα για ΠΑΟ!!

ο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Οκάκα Τσούκα, που αγωνιζόταν στην Ρόμα, αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Η είδηση προέκυψε πάντως... καταλάθος.
Οκάκα Τσούκα για ΠΑΟ!
Το θέμα γράφτηκε στην ιστοσελίδα “padovagoal.it” με αφορμή το “όχι” που είπε ο 21χρονος επιθετικός στην Πάντοβα. «Ο Στέφανο Οκάκα Τσούκα αρνήθηκε πρόταση της Πάντοβα διότι φεύγοντας από τη Ρόμα προτιμάει να παίξει στο εξωτερικό. Εχει προτάσεις από Ελλάδα (Παναθηναϊκό) και Γερμανία», αναφέρουν σχετικά οι Ιταλοί.

Ο Οκάκα είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ιταλίας, έχει καταγωγή από τη Νιγηρία αλλά ιταλική υπηκοότητα. Θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των Ρωμαίων, ωστόσο ποτέ δεν... κόλλησε με την ομάδα.

Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Σπανούλης!!

Νέα τεράστια απώλεια για την Εθνική ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης είναι... off. Έκανε τις εξετάσεις και πάει για χειρουργείο.
Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Σπανούλης!
Οι φόβοι για πιθανή απουσία του Βασίλη Σπανούλη από το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου επιβεβαιώθηκαν, μετά τις εξετάσεις που έκανε ο γκαρντ του Ολυμπιακού. Ο “V-Span” αισθάνθηκε χθες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και για αυτό αποχώρησε εσπευσμένα από το Καρπενήσι, όπου προετοιμάζεται η Εθνική, ώστε να έρθει στην Αθήνα και κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο γιατρός Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης εξέτασε τον διεθνή γκαρντ και του εξήγησε πως αν θέλει να... ξεμπερδεύει οριστικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα στους προσαγωγούς, θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που τελικά θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η νέα αυτή απουσία δημιουργεί έναν επιπλέον... πονοκέφαλο στον Ηλία Ζούρο, ο οποίος δεν έχει στην διάθεσή του επίσης τους Διαμαντίδη, Παπαλουκά, Τσαρτσαρή, Μαυροκεφαλίδη, Περπέρογλου και πιθανόν και τον Νικ Καλάθη, ο οποίος κάνει... αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. 
πηγή: sportdog.gr

Τετραπλή χαρά για Μπόλονι!

Ευχάριστα ήταν τα νέα της σημερινής προπόνησης για τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος τις επιλογές του να αυξάνονται ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Βαλερένγκα.
Τετραπλή χαρά για Μπόλονι!
Με εξαίρεση τους Σαλπιγγίδη, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα θεραπεία, και Μπαλάφα που έκανε ατομικό πρόγραμμα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του “Δικεφάλου” είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Τόσο ο Γιώργος Φωτάκης, όσο και οι Βλάνταν Ίβιτς, Αντρε Βιεϊρίνια και Ετό πήραν μέρος κανονικά στην σημερινή προπόνηση έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τις τελευταίες ημέρες. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό.

Ψυχραιμία λιγούρια! (video)

Χάος παραλίγο να προκαλέσει σε προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης το μοντέλο Άμαλι Γουΐντσμαν.

Η «βασίλισσα» προετοιμάζεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, εκεί όπου η Δανή «καυτή» ξανθιά συχνά-πυκνά εμφανίζεται σε πολλά αθλητικά δρώμενα, με το «Staples Center» και τα ματς των Λέικερς να είναι τοπ φόρτε της. Μόλις την πήρε χαμπάρι το «αρπακτικό» που ακούει στο όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο, κόντεψε να την… φάει με τα μάτια!

Μάλιστα, ο CR7 αφού έβγαλε ραντάρ για να μην χάσει ούτε μία από τις κινήσεις της, μάζεψε και τους συμπαίκτες του, Κοεντράο και Μαρσέλο, με την τριάδα των αστέρων να μετατρέπεται σε… συμμορία εφήβων και να χασκογελάει ανάλογα.
πηγή: sport-fm.gr 


«Έχουμε Βέλλιο, τι να κάνουμε τα 100εκατ.»;

Πως αντιμετωπίζουν στην Αγγλία τις ακαδημίες των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ; Καταλαβαίνετε από τον τίτλο... Ο Απόστολος Βέλλιος έχει εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα στα ρεπορτάζ του Νησιού και σε καθημερινή βάση γίνεται αποδέκτης εγκωμιαστικών σχολίων.

Διαβάστε περισσότερα στο sday.gr

Δυνατά για Παστόρε η Παρί

Μπορεί μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι η Τσέλσι να φαινόταν ότι… έπαιζε μόνη της για τον Παστόρε, ωστόσο ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι έβαλε στο κόλπο και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Άραβες ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας είναι αποφασισμένοι να δαπανήσουν αρκετά χρήματα για να κάνουν τουλάχιστον ένα μεταγραφικό «μπαμ» με τον Χαβιέ Παστόρε να είναι στην κορυφή της λίστας.

«Έχουμε τέσσερις καλές προτάσεις. Θα τις εξετάσουμε όλες και έπειτα θα πάμε για διαπραγματεύσεις. Οι σοβαρές προτάσεις είναι της Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και υπάρχει κάτι και από Ισπανία αν και αυτό εξαρτάται από το ποιόν θα πουλήσει η Ρεάλ. Η ομάδα που θα έρθει σε μας με την καλύτερη πρόταση θα πάρει και τον παίκτη», τόνισε ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου.
πηγή: sport-fm.gr

Το πρόβλημα με Βιεϊρίνια!!

O ΠΑΟΚ έχει ορίσει υψηλότατη τιμή πώλησης για τον Βιεϊρίνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πωλείται. Υπάρχει, όμως, θέμα με τον Πορτογάλο αν παίξει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, αρχής γενομένης από τα ματς κόντρα στη Βαλερένγκα.

Διαβάστε περισσότερα για τον Πορτογάλο, αλλά και για άλλους ''Ελληνες" στο sday.gr

Του ζήτησαν βελτίωση, ζήτησε μεταγραφές!!

Οι Ζαγοράκης - Βρύζας, ανήσυχοι από την εικόνα του ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν για συστάσεις με τον Μπόλονι, ο οποίος όμως ζήτησε δύο μεταγραφές. Για υποψήφιους επενδυτές και.. plan b μίλησαν στους παίκτες.
Του ζήτησαν βελτίωση, ζήτησε μεταγραφές!
Αν και οι περισσότεροι τις Κυριακές ξεκουράζονται, οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας δουλεύουν... υπερωρίες για το καλό του ΠΑΟΚ. Αμφότεροι συναντήθηκαν το μεσημέρι με τον Λάζλο Μπόκονι, ραντεβού στο οποίο παρών ήταν και ο Παντελής Κωνσταντινίδης και συζήτησαν για τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, αλλά και για τις μεταγραφές. Το δίδυμο της διοίκησης ζήτησε από τον Ρουμάνο τεχνικό να μην επηρεάζεται από τα όσα γίνονται στο ιδιοκτησιακό κομμάτι, ενώ εξέφρασαν και την ανησυχία τους για τις εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά.

Από την πλευρά του ο προπονητής του “Δικεφάλου” επανέλαβε την ανάγκη για δύο μεταγραφές, ώστε να μπορέσει η ομάδα να κάνει την διαφορά, ενώ στην συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Βαλερένγκα.

Οι Ζαγοράκης και Βρύζας μετά την συζήτηση επισκέφθηκαν και την Σουρωτή, όπου πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησαν για περίπου δέκα λεπτά στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Και από αυτούς ζήτησαν να μην επηρεάζονται από όσα διαβάζουν για τους υποψήφιους επενδυτές και τους τόνισαν, πως ό,τι και να γίνει δεν υπάρχει κίνδυνος για την ομάδα, αφού έχουν έτοιμο και το εναλλακτικό σχέδιο. “Θέλουμε η ομάδα να διατηρηθεί στα ίσια αγωνιστικά επίπεδα με αυτά των προηγούμενων χρόνων.

Πιστεύουμε στις δυνατότητές σας, όπως πιστεύουμε πως θα πρέπει να κρατήσετε την νοοτροπία του νικητή", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ζαγοράκης και συνέχισε: “Είμαι σίγουρος πως ακούτε και διαβάζετε για τα όσα γίνονται στα διοικητικά. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γιατί όλα είναι ρευστά. Για εκείνο όμως που θα πρέπει να είστε σίγουροι είναι πως η διοίκηση έχει και σχέδιο "B" το οποίο είναι ικανό να οδηγήσει εκ του ασφαλούς χωρίς προβλήματα την ομάδα έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Θέλουμε από εσάς το καλύτερο δυνατό”.
πηγή: sportdog.gr

Φουλάρει για «Λάζο»

Μετά την απόκτηση των Κάιλ Χάινς και Καλίν Λούκας, ο Ολυμπιακός βάζει πλώρη για να γεμίσει μια και καλή τη ρακέτα του με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, στην περίπτωση του οποίου οι εξελίξεις θα τρέξουν εντός της εβδομάδας.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη προσεγγίσει τον Έλληνα σέντερ και πλέον φουλάρουν για να ολοκληρώσουν τις επαφές. Ο Παπαδόπουλος καλύπτει πολλές από τις ανάγκες που έχει αυτήν τη στιγμή ο Ολυμπιακός, τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό κομμάτι.
Ο «Λάζος» εφόσον αποκτηθεί, προορίζεται για να μοιράζεται το χρόνο στο παρκέ με τον Χάινς και τον Γλυνιαδάκη και εφόσον αποδεχθεί τη θεωρητική προσφορά του Ολυμπιακού στις 300 χιλιάδες ευρώ, θα κρατήσει το μπάτζετ στα μέτρα που θέλει τόσο ο Ίβκοβιτς όσο και η διοίκηση.
Πάντως, ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως αν δεχθεί ικανοποιητική πρόταση θα πει το «ναι» και πλέον οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται εντός της εβδομάδας.
πηγή: katimagiko.gr

«Live fast, die young»

Η ατάκα «ζήσε γρήγορα, πέθανε νέος» από την ταινία «Knock On Any Door» του 1949 με πρωταγωνιστή τον Humphrey Bogart είναι ιδιαίτερα... προσφιλής στις τάξεις των σταρς της Rock'n' Roll.

H Amy Winehouse έγινε η έκτη της τραγικής λίστας  μεγάλων μορφών της Rock που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην... καταραμένη ηλικία των 27 ετών!!!

Είχαν προηγηθεί:

Μπράιαν Τζόουνς (1942-1969) 


 Από τα ιδρυτικά στελέχη των Rolling Stones, τρομερός κιθαρίστας και μάνατζερ του θρυλικού  συγκροτήματος τα πρώτα χρόνια της παρουσίας του. Τον Ιούνιο του '69, ο 27χρονος Τζόουνς, ήδη εθισμένος στα βαριά ναρκωτικά και το αλκοόλ  πνίγηκε στη πισίνα του σπιτιού του. 

***Το 2005, προβλήθηκε η ταινία «Stoned» σύμφωνα με την οποία  ο Τζόουνς δολοφονήθηκε από τον  κατασκευαστή του σπιτιού του στον οποίο όφειλε χρήματα.

  
Τζάνις Τζόπλιν (1943-1970)


Στο απώγιο της καριέρας της η βασίλισσα της Rock και της Psychedelic Soul την οποία οι φήμες ήθελαν να ξοδεύει ημερησίως …200 δολάρια για τη δόση της, πλήρωσε με τη ζωή της τον εθισμό της στην ηρωίνη.


Τζίμι Χέντριξ (1942-1970)



Από τους κορυφαίους, αν όχι, Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ κιθαρίστας όλων των εποχών στην ιστορία της Rock με το δικό του, όντως ξεχωριστό στυλ.  Νικήθηκε ή απλά… αφέθηκε στον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Τζίμ Μόρισον (1943-1971)


Ο τραγουδιστής-ποιητής και ηγετική φυσιογνωμία των Doors, βρέθηκε νεκρός επίσης στα  27του στο μπάνιο του διαμερίσματός του στο Παρίσι. Επισήμως η αιτία του θανάτου του ήταν καρδιακή ανεπάρκεια χωρίς ωστόσο να αποκλείονται  η υπερβολική χρήση ναρκωτικών αλλά και τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε καθώς υπέφερε από άσθμα. Βέβαια οι πιστοί οπαδοί του Μόρισον , εξακολουθούν να διατηρούν τον μύθο που τον θέλουν, ακόμη ζωντανό…

Κερτ Κομπέιν (1967-1994)


Ο σπουδαίος τραγουδιστής των Nirvana μπήκε μεταγενέστερα στη λίστα των… καταραμένων 27άρηδων.  Ηρωίνη και κατάθλιψη  συνέθεσαν μια εξαιρετικά ιδιόμορφη προσωπικότητα με τον Κομπέιν να επιλέγει τελικά την αυτοκτονία ως... λύση.
   

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μαϊάμι!!

Τις καλοκαιρινές του βουτιές στο Μαϊάμι απόλαυσε ο επιθετικός της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv

Βαλντέζ: «Να κάνουμε τα πάντα»

Ανυπόμονος για τον τελικό του Κόπα Αμέρικα είναι ο επιθετικός της Παραγουάης, Νέλσον Βαλντέζ.

Ο Νέλσον Βαλντέζ έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής την ομάδα του, με το γκολ απέναντι στην Βραζιλία στην ισοπαλία με 2-2 και χαρακτήρισε οριακό το παιχνίδι του τελικού.

«Είμαστε ανυπόμονοι για το παιχνίδι. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι δεν σκέφτομαι συνέχεια το παιχνίδι. Θα είναι ή όλα ή τίποτα για εμάς. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά και ελπίζουμε ότι εμείς θα είμαστε οι νικητές στο τέλος», είπε ο Παραγουανός επιθετικός της Χέρκουλες. 
πηγή: theplayer.gr

Μαξ. Περέιρα: «Δεν είναι φαβορί η Ουρουγουάη»

Λίγες ώρες πριν παό τον πολύ μεγάλο τελικό για το Copa America μεταξύ της Ουρουγουάης και της Παραγουάης και οι αναλύσεις για τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν.

Ωστόσο ο αμυντικός της «σελέστε» θέλοντας να αποτυνάξει το άγχος από τις πλάτες των συμπαικτών του (οι περισσότεροι βλέπουν κατάκτηση από την Ουρουγουάη) δήλωσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, δεν είναι το φαβορί.

«Πολλοί λένε ότι εμείς είμαστε το φαβορί για τη νίκη, λόγω των τελευταίων μας εμφανίσεων. Ωστόσο, σε έναν τελικό δεν μετράει το παρελθόν. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε το Κόπα Αμέρικα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», είπε ο Μάξι Περέιρα.
πηγή: theplayer.gr

 

Διέσυρε την Ιντεπεντιέντε ο Άγιαξ (video)

πηγή: theplayer.gr

Νίκη μεγάλης έκτασης πήρε ο Άγιαξ κόντρα στην Ιντεπεντιέντε σε φιλική αναμέτρηση. Η ολλανδική ομάδα επικράτησε με το εμφατικό 5-1 των Αργεντινών.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον «Αίαντα» ήταν ο Όζμπιλιτς, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, ενώ από ένα πέτυχαν οι Έρικσεν και Εμπετσίλιο, οι οποίοι άνοιξαν και έκλεισαν το σκορ αντίστοιχα. Για την ιστορία, οι «φοιτητές» μείωσαν με τον Μπενίτεζ σε 4-1...

Δείτε τα γκολ:


Άφησαν το τόπι και άρχισαν το boxing (BINTEO)

Στα χέρια πιάστηκαν στρατιωτικοί-ποδοσφαιριστές Αλγερίας και Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων.
Άφησαν  το τόπι και άρχισαν το boxing (BINTEO)
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στον τελικό με τους συμπατριώτες του Ραφίκ Τζιμπούρ να αναδεικνύονται νικητές με σκορ 1-0. Μετά τη λήξη όμως άφησαν τον τόπι και άρχισαν το ξύλο οι καραβανάδες...
Δείτε το βίντεο:
πηγή: sportdog.gr (κλικ πάνω στη φώτο)

H metal έχει τον... διδάκτορά της!!

Επίτιμος διδάκτoρα ανακηρήχθηκε ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson...
H metal έχει τον... διδάκτορά της!
Ο τραγουδιστής των Maiden, ο οποίος στα νιάτα του είχε χαρακτηριστεί ως air raid siren, ανακηρύχθηκε από το Queen Mary University of London επίτιμος διδάκτωρ μουσικής.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου και ο frontman των Iron Maiden δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την παραδοσιακή τήβεννο.
Ούτε κολλητά παντελόνια και τζιν μπουφάν, ούτε δερμάτινα perfecto και καρφιά...
Το σημαντικό όμως είναι ότι η metal έχει πλέον τον διδάκτορά της...

Το μανιφέστο του μακελάρη!!

Διαβάστε τι είχε αναρτήσει στο ίντερνετ ο άνθρωπος που σκότωσε 93 πολίτες και βύθισε στο πένθος τη Νορβηγία.
Το μανιφέστο του μακελάρη
Η νορβηγική αστυνομία επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο φερόμενος ως δράστης των επιθέσεων της Παρασκευής Άντερς Μπέχρινγκ Μπρέιβικ δημοσίευσε αντιισλαμικό μανιφέστο 1.500 σελίδων λίγες ώρες πριν πραγματοποιήσει τις επιθέσεις.
Στο βιβλίο αυτό στο ίντερνετ περιγράφεται ο σχεδιασμός, η παρασκευή των εκρηκτικών και η βίαιη φιλοσοφία που οδήγησαν στη βομβιστική επίθεση στο κέντρο του Όσλο και στην επίθεση με όπλο σε κατασκήνωση της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος στο νησί Οτόγια.
"Το μανιφέστο αυτό δημοσιεύτηκε την ημέρα που έγιναν τα γεγονότα", δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας του Όσλο Σβέινουνγκ Σπόνχαϊμ σε συνέντευξη Τύπου.
Οι φόνοι θα προσελκύσουν την προσοχή στο μανιφέστο, το οποίο ονομάζεται "2083-Μια Ευρωπαϊκή Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας", γράφει ο Μπρέιβικ.
"Όταν αποφασίσεις να χτυπήσεις, είναι καλύτερο να σκοτώσεις πολύ περισσότερους από αρκετούς, ειδάλλως διατρέχεις τον κίνδυνο να μειώσεις τον επιθυμητό ιδεολογικό αντίκτυπο του πλήγματος", σημειώνει.
Ο μακελάρης στο μανιφέστο αυτό επιτίθεται επίσης στην "ισλαμική αποικιοκρατία και τον εξισλαμισμό της δυτικής Ευρώπης" και στην "άνοδο του πολιτιστικού Μαρξισμού της πολυπολιτιστικότητας".
"Θέλει να αλλάξει την κοινωνία", είχε δηλώσει νωρίτερα ο δικηγόρος του Γκέιρ Λίπσταντ στο NRK, ο οποίος είχε υπογραμμίσει επίσης ότι ο πελάτης του "πιστεύει ότι οι πράξεις του ήταν στυγερές, αλλά ότι στο δικό του το μυαλό ήταν απαραίτητες" και ότι επιθυμεί να τις εξηγήσει στο δικαστήριο τη Δευτέρα.
Εν τω μεταξύ στους 93 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τη βομβιστική επίθεση στο Όσλο και την επίθεση με όπλο στο νησί Οτόγια την Παρασκευή, καθώς ένας τραυματίας που νοσηλευόταν υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του, μετέδωσε το δημόσιο δίκτυο NRK.
Η νορβηγική αστυνομία πραγματοποίησε σήμερα επιχείρηση στο ανατολικό τμήμα του Όσλο, η οποία συνδέεται με την έρευνα που διεξάγεται για τη διπλή επίθεση της Παρασκευής.
"Διεξάγουμε μια αστυνομική επιχείρηση που έχει στόχο μια διεύθυνση στο ανατολικό Όσλο. Αυτή (η επιχείρηση) συνδέεται με την έρευνα" για τις επιθέσεις, δήλωσε ο Άντερς Φρίντεμπεργκ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Όσλο, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.
Σύμφωνα με άλλον αξιωματούχο της αστυνομίας, τον οποίο επικαλείται το Ρόιτερς, η επιχείρηση της αστυνομίας "συνδέεται με τη βομβιστική επίθεση στο Όσλο". Την ίδια πληροφορία είχε αναφέρει νωρίτερα σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Verdens Gang.
Σύμφωνα με πηγές, στην επιχείρηση αυτή μετέχει η αντιτρομοκρατική μονάδα της αστυνομίας Delta.
ΠΗΓΗ: newstoday.gr

Θύμισε Βαλβέρδε ο Φέργκιουσον...!!

Μεταγραφές τέλος, εκτός και αν προκύψει κάτι καλό, δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θύμισε τα όσα λέει τις τελευταίες ημέρες για τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Θύμισε Βαλβέρδε ο Φέργκιουσον...
Ο Σκωτσέζος τεχνικός μετά και το φιλικό κόντρα στην ομάδα του Σικάγο, τόνισε: «Πάντα κοιτάμε για παίκτες που έχουν ποιότητα. Τώρα θα αρχίσουμε τη σεζόν με τους παίκτες που έχουμε και αυτό μου αρκεί. Αυτή την στιγμή δεν ψάχνουμε για παίκτη στην μεσαία γραμμή»
πηγή: sportdog.gr

Τα... κλειδιά της επιτυχίας!!

ιαβάστε τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Οντένσε.
Τα... κλειδιά της επιτυχίας
Με μία πρώτη ματιά, η κλήρωση της τρίτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, που έφερε ως αντίπαλο του Παναθηναϊκού την Οντένσε, είναι στα μέτρα του. Από την εκτίμηση αυτή όμως, μέχρι το τι θα παρουσιαστεί εντός του αγωνιστικού χώρου, υπάρχει μεγάλη διαφορά... Άλλωστε οι Δανοί έχουν ήδη στα πόδια τους δύο επίσημα παιχνίδια, στα οποία έχουν δείξει κάποια καλά στοιχεία, την ώρα που οι «πράσινοι» των φιλικών μοιάζουν να ψάχνουν ακόμη τα πατήματά τους...
Βάσει των όσων έχουμε δει λοιπόν από την Οντένσε των παιχνιδιών με την Νόρτσελαντ και την Οντένσε, αλλά και τη μέχρι στιγμής εικόνα του «τριφυλλιού», το Leoforos.gr επιχειρεί να αναλύσει τα πέντε που θα πρέπει να έχουν οι «πράσινοι» την Τετάρτη το βράδυ, προκειμένου να μείνουν όρθιοι στην Δανία και γιατί όχι να πάρουν ακόμη και το προβάδισμα για την πρόκριση.
ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΤΟ
Από τη στιγμή που ο Στέργος Μαρίνος φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για μία θέση στην ενδεκάδα και συγκεκριμένα στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, πέφτει στην αριστερή πλευρά. Εκεί δηλαδή που αγωνίζεται ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντίνος θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τόσο την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός, όσο και την ταχύτητά του, προκειμένου να δημιουργήσει κινδύνους μπροστά από την αντίπαλη εστία. Θα πρέπει άλλωστε να είναι αρκετά ζωηρός προκειμένου να μην επιτρέψει τόσο στον Καντρί που παίζει στα χάφ, όσο και στον Ρουντ να πάρουν επιθετικές πρωτοβουλίες.
ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ Ο ΝΙΝΗΣ
Από τη στιγμή που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δείχνει αποφασισμένος να τον χρησιμοποιήσει ως εσωτερικό αριστερό μέσο, ο ρόλος του είναι εξαιρετικής σημασίας για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί θα πρέπει να συνεργάζεται πολύ καλά με τον Λέτο. Δεύτερον γιατί θα πρέπει να αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ της άμυνας με την επιθετική γραμμή και τρίτον γιατί θα αναλάβει να εκτελέσει πολλές στημένες μπάλες. Τα δείγματα γραφής που έχουν δώσει οι Δανοί μέχρι στιγμής είναι οτι έχουν μεγάλη αδυναμία στον συγκεκριμένο τομέα. Η άμυνά τους ταλαιπωρείται συχνά σε αυτό τον τομέα και οι «πράσινοι» δεν θα πρέπει να τον αφήσουν ανεκμετάλλευτο.
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΡΙΝΟΥ
Ψάχνοντας κανείς να βρει την απάντηση στο ερώτημα γιατί επιμένει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να χρησιμοποιεί τον Στέργο Μαρίνο ως δεξί εξτρέμ ενόψει του παιχνιδιού με την Οντένσε, η απάντηση κρύβεται στο όνομα του Μεντί. Ο δεξιοπόδαρος μπακ των Δανών, ο οποίος όμως παίζει από αριστερά, αποτελεί τον νούμερο 2 κίνδυνο για κάθε αντίπαλη άμυνα μετά τον Ουτάκα. Με την χρησιμοποίηση του Μαρίνου, που έχει ανασταλτικές ικανότητες, από την πλευρά του ο Πορτογάλος τεχνικός ευελπιστεί να τον εξουδετερώσει και να μην απειλήσει την εστία του Τζόρβα.
Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Ένα από τα χαρακτηριστικά της Οντένσε, είναι οι γρήγορες αντεπιθέσεις της. Κάτι που σημαίνει οτι τόσο η τετράδα των αμυντικών, όσο και ο Σιμάο που αγωνίζεται μπροστά από τα στόπερ, πρέπει να έχουν τα μάτια τους...14 και να μην παρασύρονται από ενδεχόμενη κατοχή από τους «πράσινους». Ο Ουτάκα, έχει δείξει οτι δεν αστειεύεται...
ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
Οι τελευταίες εικόνες που έχουμε από τα φιλικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού, δείχνουν μία ομάδα που δημιουργεί κινδύνους για τον αντίπαλο, με το... σταγονόμετρο... Τι σημαίνει αυτό; Οτι ο Παναθηναϊκός και στην προκειμένη περίπτωση ο Πετρόπουλος, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, δεν έχει την πολυτέλεια να σπαταλήσει ευκαιρίες. Ακόμη και τη μισή, που λέει ο λόγος, πρέπει να την κάνουν γκολ...

Πηγή: Leoforos.gr

Οι τελευταίες ώρες της Amy Winehouse!!

Εθεάθη να αγοράζει ecstasy, κοκαΐνη και κεταμίνη
Οι τελευταίες ώρες της Amy Winehouse
Πληροφορίες για τις τελευταίες ώρες πριν από το θάνατο της Amy Winehouse έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την αστυνομία τα αίτια του θανάτου της, οι κυριακάτικες εφημερίδες της Βρετανίας αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια εθεάθη να αγοράζει ναρκωτικά στο Κάμντεν την Παρασκευή το βράδυ, μεταξύ των οποίων χάπια ecstasy, κοκαΐνη, ηρωίνη και κεταμίνη.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μετά τη διασκέδαση της στο Κάμντεν ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει το πάρτι στο διαμέρισμα της όπου σύμφωνα με πληροφορίες έκανε χρήση των ναρκωτικών ουσιών σε συνδυασμό με υπερβολική δόση αλκοόλ.
Ωστόσο άγνωστο παραμένει αν ήταν μόνη στο διαμέρισμα της. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του θανάτου της πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων ήταν άγνωστοι θαυμαστές της αλλά και κοντινοί της φίλοι έσπευσαν στο σπίτι της Winehouse για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη της.
Πολλοί ήταν εκείνοι που άφησαν από ένα λουλούδι έξω από το σπίτι της, άδεια μπουκάλια από μπίρες αλλά και αποχαιρετιστήρια σημειώματα. Ένα από αυτά έγραφε χαρακτηριστικά: «Πολύ εύθραυστη, πολύ όμορφη και υπερβολικά μεγάλο ταλέντο για τον κόσμο αυτό».
Σύμφωνα με ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας η ημερομηνία διεξαγωγής της ιατροδικαστικής εξέτασης θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα το πρωί.
ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr

Γκολάρα καταλάθος ή... πνίξιμο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το γκολ του Μποσίνγκουα στο φιλικό της Τσέλσι με ομάδα της Ταϊλάνδης. Ο άσος των “μπλε” για σέντρα πήγαινε και σκόραρε, όμως σε αυτό βοήθησε και λίγο ο τερματοφύλακας που ήταν... τραγικός.
Γκολάρα καταλάθος ή... πνίξιμο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ν. Κορέα: Δια νόμου ο χημικός ευνουχισμός των παιδεραστών!!

Η Νότια Κορέα έγινε η πρώτη χώρα της Ασίας, η οποία θέσπισε νόμο που επιτρέπει τη χρήση “χημικού ευνουχισμού”, σε όσους έχουν καταδικαστεί για παιδεραστία.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης, η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 15 χρόνια.

Ο νόμος δίνει στους δικαστές την εξουσία να διατάσσουν την υποβολή των καταδικασθέντων για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων κάτω των 16 ετών στη συγκεκριμένη ιατρική διαδικασία.

H διαδικασία προβλέπει τη χορήγηση φαρμάκων, που «καταπιέζουν» τις σεξουαλικές ορμές.

Η νομοθεσία αυτή είχε προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες από οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
πηγή: cosmo.gr

Σνάουτσνερ: "Να σκοράρουμε στη Νορβηγία"

Φέρνοντας ως παράδειγμα τα παιχνίδια των δύο ομάδων το 2009, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ δε θεωρεί καθόλου εύκολη την πρόκριση απέναντι στη Βαλερένγκα. Ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στο olaPAOK.gr και επισήμανε ότι "κλειδί" για την πρόκριση είναι το εκτός έδρας γκολ στο Ούλεβαλ.
Μίροσλαβ, ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που κάνεις για τις αναμετρήσεις με τη Βαλερένγκα;
"Δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για μας να πάρουμε την πρόκριση! Αντιμετωπίσαμε την ίδια ομάδα πριν δύο χρόνια και διαπιστώσαμε στην πράξη ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα. Κερδίσαμε εκεί με σκορ 1-2 με λίγο τύχη θα έλεγα. Στον επαναληπτικό βρεθήκαμε πίσω στο σκορ (σ.σ. 0-1) και στο τέλος αναγκαστήκαμε να κλειστούμε στην άμυνα και να διώχνουμε την μπάλα για να μην χάσουμε την πρόκριση. Άρα, το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας".
Στο τελευταίο φιλικό με τον Πιερικό ο ΠΑΟΚ φάνηκε ανέτοιμος. Προλαβαίνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση στο πρώτο παιχνίδι με τους Νορβηγούς;
"Έτσι κι αλλιώς στον τομέα της ετοιμότητας η Βαλερένγκα έχει το προβάδισμα. Η αντίπαλός μας έχει δώσει σειρά επίσημων αγώνων μέχρι τώρα για το νορβηγικό πρωτάθλημα, αλλά και το Europa League. Εμείς έχουμε δώσει μόνο φιλικούς αγώνες. Μάλιστα, έχουμε και πολλούς τραυματισμούς παικτών. Ο χρόνος μέχρι το πρώτο παιχνίδι είναι λίγος, οπότε αυτό που μένει είναι να βγάλουμε στη Νορβηγία παραπάνω από το 100% των δυνάμεών μας μέσα στο γήπεδο. Σε αυτή την περίπτωση ισχύει αυτό που λέμε στο ποδόσφαιρο ότι πρέπει να παίξουμε με καρδιά, εκτός από μυαλό! Πάντως, όπως γνωρίζουν όλοι, τα προβλήματα καμιά φορά σε κάνουν πιο δυνατό κι αυτό ελπίζω να συμβεί σε αυτή την περίπτωση".
Τι είδους παιχνίδι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο Ούλεβαλ για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει;
"Ανοικτό, αλλά με μυαλό!"
Τι εννοείς ακριβώς;
"Πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ, αλλά να μην είμαστε εντελώς ανοικτοί στην άμυνά μας. Να μην δώσουμε χώρους στους αντιπάλους μας να σκοράρουν".
Θεωρείς ότι είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να πετύχει γκολ εκτός έδρας; Γιατί ακόμη κι αν δεν το κάνει, αν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, θεωρητικά έχει πλεονέκτημα, αφού η ρεβάνς είναι στην Τούμπα.
"Δεν είναι απλώς σημαντικό να σκοράρουμε εκτός έδρας. Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να σημειώσουμε γκολ, κρατώντας εννοείται την άμυνά μας στο μηδέν, ουσιαστικά θα είναι το κλειδί της πρόκρισης για μας! Έχουμε τη ρεβάνς στην Τούμπα κι αυτό από μόνο του είναι μεγάλη βοήθεια στην προσπάθειά μας".
Άρα, πιστεύεις ότι είναι καλύτερα που άλλαξε η έδρα και παίζει ο ΠΑΟΚ το πρώτο παιχνίδι στη Νορβηγία.
"Ναι, πιστεύω ότι είναι καλύτερα για μας. Είναι αλλιώς να παίζουμε επαναληπτικό στην Τούμπα και να ξέρουμε τι σκορ πρέπει να κυνηγήσουμε. Άλλωστε, στον επαναληπτικό πιστεύω ότι θα είμαστε και πιο έτοιμοι και με λιγότερα αγωνιστικά προβλήματα, σε σχέση με αυτά που έχουμε τώρα".
Η τρομοκρατική επίθεση που έγινε στη Νορβηγία σας επηρεάζει ψυχολογικά;
"Έμείς θα πάμε εκεί να παίξουμε ποδόσφαιρο. Βεβαίως, όλοι το σκεφτόμαστε αυτό που έγινε, γιατί έχει πολλούς νεκρούς και όσο να είναι επηρεάζεσαι. Σίγουρα δεν είμαστε φοβισμένοι, όμως, δεν νιώθεις καλά όταν σκέφτεσαι αυτό που έγινε εκεί. Πάντως, σε πιο δύσκολη θέση είναι οι παίκτες της Βαλερένγκα, καθώς αυτό που έγινε, συνέβη στον τόπο που ζούν".

Άλμπα: "Η εγκυμοσύνη με έκανε να αισθάνομαι πιο σέξι"




Να και κάτι που δεν ξέραμε για τις επιπτώσεις που έχει η εγκυμοσύνη σε μια γυναίκα. Η ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα σε πρόσφατη συνέντευξη της είπε ότι αν κάτι άλλαξε μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της είναι ότι πλέον αισθάνεται πιο ερωτική γυναίκα.
"Πριν ήμουν λίγο ντροπαλή σε σχέση με το σεξ. Νόμιζα ότι ήταν κακό να αισθάνεσαι σεξουαλικά επιθυμητός, όμως μετά από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μου κάτι άλλαξε μέσα μου", είπε η Άλμπα.

Και συνέχισε: " Κατάλαβα ότι το σώμα μου δεν είναι στολίδι. Είναι ένα όργανο σαν όλα τα άλλα και έχει φτιαχτεί για να εξυπηρετεί τις βιολογικές μου ανάγκες. Και μια από αυτές είναι το σεξ. Γι' αυτό και πλέον δεν ντρέπομαι. Απλώς είναι το μέσο για να ικανοποιήσεις μια σου μεγάλη ανάγκη".

Αυτά είπε η Άλμπα και μας έκανε σοφότερους.
πηγή: cosmo.gr


Jessica Alba dancing montage from Sin City by citysin28

Ο Μπόγιαν θέλει να γίνει... Ανρί!!

Ο Μπόγιαν Κρικτς πήγε στη Ρώμη, ξεσπάθωσε εναντίον του Πεπ Γκουαρδιόλα και στη συνέχεια, πήρε τη φανέλα με το 14. Για ποιό λόγο;
Ο 20χρονος εξήγησε: «Πήρα το 14 επειδή δεν υπήρχαν άλλα νούμερα διαθέσιμα, συν του ότι είναι μια φανέλα που την έχουν φορέσει σπουδαίοι παίκτες στο παρελθόν, όπως ο Κρόιφ και ο ο εξαιρετικός φίλος μου Τιερί Ανρί»!
Με τον Γάλλο δηλαδή θέλει να μοιάσει ο Μπόγιαν που τόνισε επιπλέον πως ο Λουίς Ενρίκε ήταν ο λόγος που τον έκανε να φορέσει τη φανέλα των Ρωμαίων. «Ο Γκουαρδιόλα είναι παρελθόν. Θέλω να σκέφτομαι μόνο το παρόν και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρόμα», είπε.
πηγή: contra.gr

Παρουσίαση με "Οnirama"

Για τις 19 Αυγούστου προγραμματίστηκε η επίσημη παρουσίαση της Ξάνθης, η οποία ως είθισται θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Le Chalet".
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι διοικούντες την ομάδα θα έχουν και έναν καλεσμένο που θα ψυχαγωγήσει τους φιλάθλους. Αυτή τη φορά, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν το συγκρότημα "Onirama".
Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του ακριτικού συλλόγου έχουν ρεπό την Κυριακή (24/07), ενώ από την Δευτέρα ξεκινούν και πάλι οι διπλές προπονήσεις.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του βλέπουν την υπόθεση του Σάιντ Χουσεΐνοβιτς να κολλά και δεν αποκλείεται αν δεν προκύψει μέχρι την Δευτέρα κάποια εξέλιξη, να κινηθούν για άλλες λύσεις.

Σε ό,τι αφορά το ταξίδι στην Κύπρο, που είχαν προγραμματίσει για τις αρχές Αυγούστου οι "ακρίτες", αναμένεται να αναβληθεί αφού τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση του νησιού.
"Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά εάν θα πραγματοποιήσουμε το ταξίδι στην Κύπρο, αφού όπως μαθαίνουμε υπάρχουν κάποια προβλήματα με την ηλεκτροδότηση", δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
πηγή: contra.gr

Μάρα στο Contra.gr: "Επτά μήνες δεν πήρα τίποτα"

Ο έμπειρος παίκτης, μιλώντας στο Contra.gr, αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα συζητήσεις που είχε με τον Κύπριο επιχειρηματία, τόνισε πως εδώ και επτά μήνες δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ παραδέχτηκε πως έχει προτάσεις από ομάδες της χώρας μας, οι οποίες όμως μπήκαν στο ψυγείο λόγω… Ηρακλή.
"Επέστρεψα στην Ελλάδα και οι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλη αγωνία. Εδώ και λίγο καιρό βρίσκομαι καθημερινά σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Παντελή, ο οποίος μου είπε ότι με θέλει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Ωστόσο δεν μπορώ να πάρω κάποια απόφαση τώρα. Πρέπει πρώτα να υπογράψει τα χαρτιά αγοράς της ΠΑΕ, να αναλάβει επίσημα και μετά να δούμε τι θα γίνει με τα λεφτά. Μου είπε πως τα έχει βρει σε όλα με το Ρέμο και όλα είναι τυπικά", είπε αρχικά ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής .
Σε ότι αφορά το θέμα της προσφυγής που κατέθεσε και τα χρήματα που του οφείλονται, ο Ρουμάνος τόνισε πως: "Έκανα προσφυγή όπως όλοι οι παίκτες άλλωστε. Ήταν λογικό. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να διασφαλίσουμε τα χρήματα για τα οποία έχουμε δουλέψουμε. Εδώ και επτά μήνες δεν έχω πάρει τίποτα,. Μόνο στην αρχή της χρονιάς πήραμε κάποια λεφτά, αλλά ήταν πολύ λίγα. Αν τακτοποιηθεί το θέμα των χρημάτων μου, τότε θα δω τι θα γίνει., Πάντως το ότι τόσο καιρό περιμένω τον Ηρακλή, δείχνει ότι όντως με νοιάζει αυτή η ομάδα".
Αύριο ο Ρουμάνος θα προπονηθεί με την ομάδα, ενώ θα έχει εκ νέου συζήτηση με τον μάνατζέρ του για τις προτάσεις που του έχουν έρθει από άλλες ομάδες της Super League: "Ο εκπρόσωπός μου μού είπε πως υπάρχουν τρεις προτάσεις από την Ελλάδα, μία από τη Ρουμανία και μία από την Κίνα. Τις εξετάζουμε όλες αλλά πρώτα περιμένω τον Ηρακλή".
Απέσυρε την προσφυγή ο Μαχόπ
Το ό,τι εδώ και αρκετό καιρό ο Ανδρέας Παντελή βρίσκεται σε συζητήσεις με παίκτες της ομάδας προκειμένου να παραμείνουν στο ρόστερ ή να αποσύρουν τις προσφυγές τους, είναι γνωστό.
Παρόλα αυτά, η τελευταία εξέλιξη που προέκυψε και λίγοι γνωρίζουν, αφορά στον Λουίς Μαχόπ που φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κύπριο επιχειρηματία για να αποσύρει την προσφυγή και να επιστρέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.
Την ίδια στιγμή, σε ανοιχτή γραμμή με τον Παντελή βρίσκονται οι Ηλιάδης, Γιάκομπ, Μάρα και Χοσέμι.

Νίκη της Ρεάλ στη Φιλαδέλφεια!!

Φιλική νίκη με 2-1 επί της Φιλαδέλφεια Γιούνιον σημείωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έβαλε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ.
Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Καγιεχόν εκμεταλλεύθηκε το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ για τη "βασίλισσα".
Εννέα λεπτά αργότερα, ο Οζίλ δέχθηκε την πάσα του Μπενζεμά και με αρχοντικό τρόπο (αφού απέφυγε έναν αντίπαλο), έκανε το 2-0.
Το highlight της βραδιάς ανήκε στην Φιλαδέλφεια, σε μία φάση όπου ο Φαρφάν μείωσε το σκορ. Ο Περουβιανός πήρε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με υποδειγματικό ψηλοκρεμαστό πλασέ "κρέμασε" τον Κασίγιας.
Εν τέλει, η Ρεάλ κράτησε το προβάδισμα και ολοκλήρωσε την περιοδεία της στις ΗΠΑ με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Προηγούμενα "θύματα" της "βασίλισσας" ήταν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι και η Τσίβας.
πηγή: contra.gr


Φιλαδέλφεια Γιούνιον - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 by MotionCrew

Η Τουρκία υποψήφια για τους Ο.Α. 2020!!

Οι Τούρκοι το πήραν απόφαση και ετοιμάζονται να ανακοινώσουν υποψηφιότητα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.
Η Κωνσταντινούπολη πραγματοποιεί τεράστια άλματα προς τον εκσυγχρονισμό της και δείχνει ικανή να χτυπήσει στα ίσια άλλες πρωτεύουσες, όπως τη Ρώμη, τη Μαδρίτη και το Τόκιο, οι οποίες έχουν ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους για τη μεγαλύτερη αθλητική και εμπορική διοργάνωση.
Δεν αποκλείεται μάλιστα σήμερα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να ανακοινώσει και την την τουρκική, έστω και αν η Πόλη έχασε το 2000, το 2004, το 2008 και το 2012 που προσπάθησε.
Η τελική επιλογή από τη ΔΟΕ θα γίνει το 2013.
πηγή: contra.gr