Η Τσέλσι φερόταν να πλησιάζει στην απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου τις προηγούμενες ημέρες, όμως ο τεχνικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Χέρμαν φαν Χόλσμπεκ, τόνισε ότι οι πιθανότητες να φύγει είναι 50%.
Πριν από λίγες ημέρες οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στο Λονδίνο, όμως συμφωνία δεν επήλθε. Στη συνέχεια, οι Άγγλοι ανέφεραν ότι η Τσέλσι κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ στην Άντερλεχτ για την απόκτηση του Λουκάκου, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν μέχρι στιγμής.
Ο τεχνικός διευθυντής της βελγικής ομάδας έκανε δηλώσεις στις οποίες τόνισε ότι η Άντερλεχτ θα θέσει προθεσμία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, την οποία δεν θα κάνει γνωστή, ενώ τόνισε ότι οι πιθανότητες να φύγει ή να μείνει στις Βρυξέλλες ο 18χρονος επιθετικός είναι 50-50, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.
Το ζήτημα φέρεται να είναι καθαρά οικονομικό, με τους Βέλγους προς το παρόν να μην ικανοποιούνται, και αν η Τσέλσι δεν ανεβάσει την προσφορά της τις επόμενες ημέρες, δύσκολα ο Λουκάκου θα κάνει το ταξίδι για το Λονδίνο φέτος...

«Οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν την τιμή. Από τη στιγμή που αυτό το ποσό δεν έχει τεθεί στις διαπραγματεύσεις, ο Ρομέλου θα μείνει στην Άντερλεχτ. Θα συναντηθούμε σύντομα με τον εκπρόσωπο του Ρομέλου, προκειμένου να θέσουμε μια προθεσμία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Με το πέρας αυτής ο Λουκάκου δεν πρόκειται να φύγει.
Δεν πρόκειται να αποκαλύψω πότε θα φτάσει στο τέλος της η προθεσμία, καθώς έμαθα τις τελευταίες εβδομάδες τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Ρομέλου θέλει να παίζει και να βελτιώνεται. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες να φύγει ή να μείνει είναι 50-50, κάτι που θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα», ήταν οι δηλώσεις του Φαν Χόλσμπεκ.
πηγή: gazzetta.gr