Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Η μεγαλύτερη «μάχη»!

Η ώρα για τον μεγάλο τελικό του Copa America έφτασε, με τις Ουρουγουάη και Παραγουάη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο (22:00, Νοvasports1)!

Οι δύο ομάδες λοιπόν είναι αποφασισμένες να δώσουν μεγάλη «μάχη» στο «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες,  προκειμένου να κατακτήσουν το Κύπελλο της διοργάνωσης.

Οι Ουρουγουανοί απο την μια, θέλουν  να πάρουν στα χέρια τους  τον 15ο τίτλο τους, ενώ οι Παραγουανοί απο την μεριά τους  φιλοδοξούν να ανέβουν στην κορυφή του λατινικού ποδοσφαίρου, έπειτα από 32 χρόνια.

Η ομάδα Όσκαρ Ταμπάρεζ δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα αγωνιστεί  με τον Έντισον Καβάνι ο οποίος είναι  έτοιμος και αναμένεται να δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό. Απών πάντως, θα είναι ο πρόεδρος της χώρας, Χόρχε Μούιτσα, που αποφάσισε  να παραμείνει στην Ουρουγουάη αφού θεώρησε πρόκληση προς τους οικοδεσπότες Αργεντίνους τυχόν πανηγυρισμούς, σε περίπτωση που η χώρα του πάρει το τρόπαιο. Να σημειώσουμε βέβαια ότι οι σχέσεις των δύο χωρών δεν είναι και οι καλύτερες. Στο «στρατόπεδο» της Παραγουάης τώρα που έχει φτάσει μέχρι τον τελικό μετρώντας πέντε ισοπαλίες, υπάρχουν πολλά προβλήματα. Ο προπονητής Χεράρδο Μαρτίνο τιμωρήθηκε για δύο αγωνιστικές επειδή ενεπλάκη στα επεισόδια μετά την λήξη του ημιτελικού με την Βενεζουέλα, ενώ απο την εξέδρα θα δουν το ματς και οι: Ρόκε Σάντα Κρουζ (λόγω τραυματισμού) Αουρελιάνο Τόρες (λόγω τιμωρίας).





Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: