Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Σπανούλης!!

Νέα τεράστια απώλεια για την Εθνική ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης είναι... off. Έκανε τις εξετάσεις και πάει για χειρουργείο.
Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Σπανούλης!
Οι φόβοι για πιθανή απουσία του Βασίλη Σπανούλη από το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου επιβεβαιώθηκαν, μετά τις εξετάσεις που έκανε ο γκαρντ του Ολυμπιακού. Ο “V-Span” αισθάνθηκε χθες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και για αυτό αποχώρησε εσπευσμένα από το Καρπενήσι, όπου προετοιμάζεται η Εθνική, ώστε να έρθει στην Αθήνα και κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο γιατρός Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης εξέτασε τον διεθνή γκαρντ και του εξήγησε πως αν θέλει να... ξεμπερδεύει οριστικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα στους προσαγωγούς, θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που τελικά θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η νέα αυτή απουσία δημιουργεί έναν επιπλέον... πονοκέφαλο στον Ηλία Ζούρο, ο οποίος δεν έχει στην διάθεσή του επίσης τους Διαμαντίδη, Παπαλουκά, Τσαρτσαρή, Μαυροκεφαλίδη, Περπέρογλου και πιθανόν και τον Νικ Καλάθη, ο οποίος κάνει... αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. 
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: