Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Παρουσίαση με "Οnirama"

Για τις 19 Αυγούστου προγραμματίστηκε η επίσημη παρουσίαση της Ξάνθης, η οποία ως είθισται θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Le Chalet".
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι διοικούντες την ομάδα θα έχουν και έναν καλεσμένο που θα ψυχαγωγήσει τους φιλάθλους. Αυτή τη φορά, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν το συγκρότημα "Onirama".
Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του ακριτικού συλλόγου έχουν ρεπό την Κυριακή (24/07), ενώ από την Δευτέρα ξεκινούν και πάλι οι διπλές προπονήσεις.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του βλέπουν την υπόθεση του Σάιντ Χουσεΐνοβιτς να κολλά και δεν αποκλείεται αν δεν προκύψει μέχρι την Δευτέρα κάποια εξέλιξη, να κινηθούν για άλλες λύσεις.

Σε ό,τι αφορά το ταξίδι στην Κύπρο, που είχαν προγραμματίσει για τις αρχές Αυγούστου οι "ακρίτες", αναμένεται να αναβληθεί αφού τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση του νησιού.
"Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά εάν θα πραγματοποιήσουμε το ταξίδι στην Κύπρο, αφού όπως μαθαίνουμε υπάρχουν κάποια προβλήματα με την ηλεκτροδότηση", δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: