Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Άρεσε για ένα ημίχρονο

Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με την Ουτρέχτη στην Ολλανδία, η οποία έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Μοίρασε χρόνο συμμετοχής ο Νίκος Καραγεωργίου.



Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Εργοτέλη στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Αντίπαλος ήταν η Ουτρέχτη και η αναμέτρηση διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο της ολλανδικής ομάδας. Αυτό έγινε υπό συνεχή βροχόπτωση και με την παρουσία 1000 θεατών.
Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Εργοτέλης άρεσε στο πρώτο ημίχρονο, όπου κι έκανε μερικές φάσεις. Η πρώτη καλή στιγμή για τους κρητικούς ήταν στο 7', όταν ο Μπούντιμιρ βρήκε το Χρυσοφάκη και αυτός έκανε το εναέριο βολέ για να στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Άλλη μια ευκαιρία για το σύλλογο του Ηρακλείου ήταν στο 36', με τον Τζούνιορ να πλασάρει άουτ, ύστερα από ατομική προσπάθεια. Από την πλευρά της, η Ουτρέχτη είχε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα. Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Γιαλούσης ήταν ο μοναδικός απών, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας.
Οι συνθέσεις
Ουτρέχτη: Κούμινς, Μάρτενσον, Μουλένγκα, Ντεμούζ, Φαν Ντε Μάρελ, Σχούτ, Ταγάκι, Σαρότα, Λένσκι, Φόρστερμανς, Μπούλντχαουζ.
Έπαιξαν και οι: Ζούλο, Ασαρέ, Κέρινγκς, Νέιχολτ, Λιμιπάλι, Καλί, Μάρκιετ, Βαν Ντε Χουρν, Βάιτενς.
Εργοτέλης: Αθανασίου, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Τζανακάκης, Βίσιο, Μπέτο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κουτσιανικούλης, Μπούντιμιρ.
Β’ μέρος: Αθανασίου, Πρωτογεράκης, Σασιασβίλι, Κανδηλάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Κυριακίδης, Ρομάνο, Χαντί (80’ Μπουχαλάκης), Λεάλ, Κατσικοκέρης.
«Αυτές είναι οι δυνάμεις μας»
Τέλος, μετά τη λήξη του αγώνα ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε σε δηλώσεις του ότι αυτή την εποχή ο Εργοτέλης έχει μόνο αυτές τις δυνατότητες από πλευράς δυνάμεων. «Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι για εμάς και γι’ αυτό το λόγο το μοιράσαμε για να πάρουν σχεδόν όλοι οι παίκτες από ένα ημίχρονο συμμετοχής.
Αυτή την εποχή αυτές είναι οι δυνατότητές μας από πλευράς δυνάμεων. Αν θέλουμε να συγκρίνουμε τα δύο ημίχρονα, στο πρώτο ήμασταν καλύτεροι, πιο σταθεροί και πιο σίγουροι. Το δεύτερο δεν ήταν και τόσο καλό για εμάς. Παρόλα αυτά, ήταν το πρώτο παιχνίδι και η προσπάθεια των παικτών έγινε στο μέγιστο βαθμό».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: