Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Αγγελούδης στο «Μ»: «Στον Άρη της καρδιάς μου…»

Το όνειρο κάθε μικρού παιδιού είναι μεγαλώνοντας να παίξει ποδόσφαιρο στην ομάδα της καρδιάς του. Να γίνει ένα από τα ινδάλματα της γενιάς του. Ο Νίκος Αγγελούδης είχε από μικρός υπομονή, όρεξη για σκληρή δουλειά και πίστη στο ταλέντο του. Από το Γενάρη οι κόποι τόσων ετών δικαιώθηκαν υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη… της καρδιάς του.
Από φέτος, ο πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα της Κ20, ζει το δικό του όνειρο, αλλά όπως τονίζει, μιλώντας στο «Μ», τίποτα δεν είναι εύκολο. Το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, στο Καρπενήσι, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον 20χρονο επιθετικό. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ το οποίο αν και σε φιλικό επίπεδο του δίνει ψυχολογία για να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά του. Αυτό που θέλει είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Το αν θα τα καταφέρει είναι πλέον στα πόδια του…
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ:
Γιώργο Στράντζαλη

-Νίκο, το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας ολοκληρώθηκε. Ένα πρώτο σχόλιο για το πώς κύλησε….
«Ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο και σκληρό δεκαπενθήμερο, αυτό στο Καρπενήσι. Έγιναν πολύ δυνατές προπονήσεις και υπήρξε βελτίωση σε πολλούς τομείς. Δώσαμε και τρία φιλικά μέσα από τα οποία βγήκαν συμπεράσματα αλλά και βοήθησαν το τεχνικό τιμ να δει τις αδυναμίες της ομάδας. Σίγουρα βοήθησε πολύ και στο να δεθούμε περισσότερο σαν ομάδα και να καταλάβουμε τις προθέσεις του προπονητή μας για τον τρόπο παιχνιδιού που ζητάει και γενικότερα τη φιλοσοφία που έχει».
-Για σένα είναι η πρώτη επαγγελματική προετοιμασία. Συναισθήματα, σκέψεις….
«Είναι αλήθεια ότι έχω περίεργα συναισθήματα. Πρώτον γιατί είμαι ποδοσφαιριστής της ομάδας που αγαπάω από μικρό παιδί και δεύτερον γιατί που δόθηκε αυτή η μεγάλη ευκαιρία. Στις σκέψεις μου μπαίνουν πάρα πολλά. Όπως για παράδειγμα ότι πρέπει να τα δώσω όλα για να πείσω τον προπονητή μου ότι μπορεί να υπολογίζει σε εμένα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω…»

-Συνάντησες πάντως και δυσκολίες στο να ανταπεξέλθεις στο πρόγραμμα….
«Είχα κάποια μικροπροβλήματα στα γόνατά μου. Ίσως έφταιγε ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν λόγο σκληρός αλλά και τη βοήθεια των φυσιοθεραπευτών του Άρη κατάφερα να τα ξεπεράσω χωρίς να μείνω εκτός προπονήσεων».
-Είδαμε ότι ο Σάκης Τσιώλης δουλεύει πολύ στην τακτική και  έχει επιθετική φιλοσοφία. Αυτό εσένα σε βοηθάει, όντας καθαρό φορ;
 «Με βοηθάει πάρα πολύ γιατί είμαι ένας παίκτης που μπορώ να αγωνιστώ και ως δεκάρι, αλλά και ως καθαρό σέντερ φορ. Η φιλοσοφία του προπονητή είναι επιθετική και πιστεύω ότι ο φετινός Άρης θα είναι εξαιρετικός μπροστά».

-Τι εντολές παίρνετε από τον προπονητή σας, που εστιάζει το ενδιαφέρον του;
 «Αυτό που μας ζητούσε συνεχώς είναι η κατοχή της μπάλας. Όταν χάνουμε την κατοχή ζητάει ακατάπαυστο πρέσινγκ. Θέλει μια ομάδα που να κυριαρχεί μέσα στο γήπεδο, με καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο».
-Νίκο, οι στόχοι σου ποιοι είναι;
«Στόχος μου είναι να δουλέψω πολύ σκληρά. Για να πετύχω αυτά που ονειρεύομαι θέλει δουλειά, υπομονή και επιμονή. Εύχομαι να καθιερωθώ στον Άρη. Θέλω να μείνω στο Κλεάνθης Βικελίδης για πολλά χρόνια. Στόχος μου είναι να αφιερώσω στον μοναδικό κόσμο της ομάδας μας πολλά γκολ»
-Ποια είναι η γνώμη σου για τον νέο Άρη; Ποιο θα είναι το δυνατό του σημείο;
«Ο φετινός Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Θα είναι δυνατός και θα ασκεί ακατάπαυστη πίεση και πρέσινγκ στον αντίπαλο. Μέχρι που θα τον… καταπίνει. Αυτό θα είναι ένα δυνατό στοιχείο του νέου Άρη. Αυτό μας ζητάει συνεχώς ο προπονητής».
πηγή: Metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: