Τον 19χρονο Σέρχιο Αραούχο γλυκοκοιτάζει η Μπαρτσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα θέλουν να τον εντάξουν στις ακαδημίες, ώστε να ενσωματωθεί στο παιχνίδι της ομάδας, με την Μπόκα Τζούνιορς να ζητά 15 εκατ.
Η Μπόκα Τζούνιορς μπορεί να βρίσκεται στη Βαρκελώνη για το φιλικό με την Εσπανιόλ, αλλά η άλλη ομάδα της πόλης δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει... δουλειές με τη διοίκηση των Ξενέισες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ole της Αργεντινής, η Μπάρτσα αναζητά παίκτες νεαρούς και ανερχόμενους, ώστε να τους εντάξει στο πρόγραμμα της Μασία. Ουσιαστικά δηλαδή αναζητά τον νέο Μέσι.

Εντάξει, ακριβώς τέτοιος δεν είναι ο Σέρχιο Αραούχο, τον οποίο έχει εγκρίνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο 19χρονος επιθετικός αναμένεται στη φετινή Απερτούρα που ξεκινάει σε λίγο καιρό, να πάρει πολλές ευκαιρίες, μια και θεωρείται το μεγάλο ταλέντο της Μπόκα. Η Μπαρτσελόνα λοιπόν συναντήθηκε με τους Αργεντινούς για τον πιτσιρικά. Υπήρξε μια διερευνητική κουβέντα και μια υποθετική πρόταση 10 εκατ. ευρώ, με την Μπόκα να αξιώνει 15. Προς το παρόν το θέμα έμεινε εκεί, μα αν και εφόσον ο Αραούχο κάνει καλή σεζόν, –όπως αναμένεται– η Μπάρτσα θα επιστρέψει, με τη Ρεάλ να τον έχει επίσης στα υπόψη.
πηγή: gazzetta.gr