Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Για μια θέση στη Super League

Με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής συνεχίζονται την Κυριακή (25/07, 20:30) τα πλέι οφ ανόδου από την Football League στη Super League, προκειμένου να προκύψει η τρίτη ομάδα που θα πλαισιώσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό ως «νεοφώτιστους» στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο «Ελ Πάσο», με την Δόξα Δράμας να αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ. Οι Δραμινοί που επικράτησαν στην πρεμιέρα 1-0 τον Διαγόρα, μπήκαν για τα καλά στην διεκδίκηση της ανόδου και με νίκη θα περάσουν στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας. Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί, που νίκησαν με το ίδιο σκορ τον Λεβαδειακό, έχουν την «πολυτέλεια» να παίξουν για δύο αποτελέσματα, προκειμένου να παραμείνουν σε θέση φαβορί για το «εισιτήριο» με προορισμό την Super League.

Στον άλλον αγώνα της ημέρας, ο Διαγόρας θα παίξει με τον Λεβαδειακό στο στάδιο της Φυλής, με τους Βοιωτούς να θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου, απέναντι στους Ροδίτες, που παραμένουν χωρίς βαθμό και κατά συνέπεια πολύ μακριά από τον στόχο.

Το πρόγραμμα:

Δημ. Στ. Φυλής        20:30 Διαγόρας-Λεβαδειακός (Conn-X)
Δημ. Στ. Καλλιθέας    20:30 Δόξα Δράμας-ΟΦΗ (Conn-X)

Η βαθμολογία (σε 1 αγώνα)
1. ΟΦΗ         7
2. Δόξα Δράμας 4
3. Λεβαδειακός 2
4. Διαγόρας    0





Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: