Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Πάει Μίκρα ο Μάρα

Ο Μπογκντάν Μάρα επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και την Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή.



Ο Μπογκντάν Μάρα όχι απλώς ήρθε χθες στην Θεσσαλονίκη από το Βουκουρέστι αλλά και αύριο αναμένεται να βρεθεί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα.

Η εκεί παρουσία του Ρουμάνου μεσοεπιθετικού δεν θα έχει να κάνει για να έχει συζητήσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής αλλά για να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.


Ίσως και με την υπόλοιπη ομάδα αν και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το αν θα παραμείνει στο δυναμικό του Ηρακλή όπως του εξέφρασε την επιθυμία ο Ανδρέα Παντελή σε τηλεφώνημά του τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας όπως είναι γνωστό με την σειρά του μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να επισημοποιηθεί η είσοδός του στα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής αφού το μόνο που απομένει δείχνει να είναι η συνάντηση του δικηγόρου του με τον αντίστοιχο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμου.

Ο Μάρα δείχνει να είναι θετικός στην παραμονή του στον Ηρακλή ωστόσο περιμένει να δει τι θα του προταθεί σε συνάντηση που είναι να έχει με τον Παντελή στην διάρκεια της εβδομάδας όπου ο Ρουμάνος θα έχει συνάντηση και με τον εκπρόσωπό του για τις προτάσεις που έχει στα χέρια του με μία εξ αυτών να είναι και από ομάδα της Κίνας.

Επίσης ο Παντελή όπως αποτελεί κοινό μυστικό έχει επιλέξει τον Μάκη Κατσαβάκη ως τεχνικό του Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου ενώ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ενγκουάτ Μαχόπ.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός που είχε έρθει στον Ηρακλή τον Ιανουάριο από την αυστριακή Σάλτσμπουργκ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε απόσυρση της προσφυγής του παραμένοντας στο ρόστερ της ομάδας και για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Παντελή τέλος έχει επικοινωνήσει και με τον Στέλιο Ηλιάδη για το τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα της προσφυγής του με την οποία διεκδικεί το ποσό – περίπου – των 150.000 ευρώ τόσο για να την αποσύρει αλλά και για να παραμείνει δεδομένου ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: