Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται ο τεχνικός διευθυντής!!

Θέμα ημερών σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr είναι η ανακοίνωση του ονόματος του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.
Το θέμα του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ έφτασε στο τέλος του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει συμφωνήσει με ξένο τεχνικό διευθυντή, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα ολοκληρωθεί το θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Σαββίδη στην πρόταση που του κατέθεσε ο πρόεδρος Ιάκωβος Αγγελίδης. Μπορεί από τον δικέφαλο του Βορρά να έβγαινε προς τα έξω μια μικρή καθυστέρηση στο deal με τον νέο υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, ωστόσο τελικώς τα πάντα κύλησαν όπως πρέπει, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να εισπράττει το «ναι» του ανθρώπου που θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Πήρε το χαρτί από τα Δικαστήρια!!

Στα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι το χαρτί από τα Δικαστήρια και έτσι την Δευτέρα η ΠΑΕ πληρώνει και ξεχρεώνει!

Όπως ήταν γνωστό η ΠΑΕ έπρεπε να πάρει στα χέρια της βεβαίωση με την οποία θα αποδείκνυε στην Εφορία ότι απέσυρε τις προσφυγές για τα παγωμένα χρέη. Αυτό το χαρτί το πήρε σήμερα και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί άνρθωπος της στην ΦΑΕ με την επιταγή. Το τελικό ποσό είναι 10.790.000 ευρώ. Στα 10.390.000 ευρώ προστίθενται άλλα 400.000 που αφορούν μέρος οφειλής επί εποχής Μπατατούδη και Ζαγοράκη ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.
*Πηγή: metrosport.gr*

Ρίβερ Πλέιτ: Φωτιά… στο Μονουμεντάλ οι οπαδοί με Μπόκα!! (videos)

Επική… ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ στο ντέρμπι με την «μισητή» Μπόκα Τζούνιορ στην πρώτη «μάχη» των «16» του Copa Libertadores.
Οι «εκατομμυριούχοι» υποδέχθηκαν τους «Γενοβέζους» στο Μονουμεντάλ, τα ξημερώματα της Παρασκευής (8/5) και έκαναν το πρώτο… βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, χάρις στο πέναλτι του Κάρλος Σάντσες στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ωστόσο, πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι, οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα, καθώς κάλυψαν κάθε… εκατοστό του Μονουμεντάλ και κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών, κόκκινα και άσπρα μπαλόνια έδωσαν ερυθρόλευκο χρώμα στις εξέδρες.
Μάλιστα, οι πυρσοί που άναψαν έβαλαν… φωτιά στο στάδιο του Μπουένος Άιρες, όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν…



River Plate Amazing Show vs Boca JuniorsRiver Plate Amazing Show vs Boca JuniorsExclusive Live Sports HD
Posted by Live Sports HD on Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015



*Πηγή: onsports.gr*

Ήθελε να προλάβει την Παρί για Ντεπάι η Γιουνάιτεντ!!

Ο λόγος της επισημοποίησης της συμφωνίας με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι, δεν ήταν άλλος από τις προθέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν να μπει σφήνα στην υπόθεση και γι' αυτό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπευσαν να κάνουν δικό τους τον Ολλανδό εξτρέμ.  
Ο 21χρονος άσος κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και συνεργάζεται ξανά με τον Λουίς Φαν Χάαλ στους «κόκκινους διαβόλους», μετακομίζοντας στο «Ολντ Τράφορντ» έναντι 30 εκατ.ευρώ, αφού πρώτα φρόντισε να οδηγήσει την PSV στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος.
Όπως ανέφερε ο Φαν Χάαλ, έπρεπε να βιαστεί για να αποκτήσει τον Ντεπάι και να είναι σίγουρος για τη μεταγραφή, αφού παραμόνευε η Παρί Σεν Ζερμέν και όπως του είπαν οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ, δεν είναι να... παίζεις με αυτά τα πράγματα.
Έτσι, το «deal» με την Αϊντχόφεν πήρε επίσημη μορφή από τις αρχές Μαΐου, πριν καλά – καλά τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και ανοίξει η θερινή μεταγραφική περίοδος.
*Πηγή: England365.gr*

Κι άλλη θέση για Ευρώπη στην Αγγλία!!

Μια ακόμα θέση άνοιξε στην Πρέμιερ για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της βαθμολογίας για το Fair-Play! «Μάχη» Γουέστ Χαμ με Έβερτον για να βρεθούν μέσα στο καλοκαίρι στον πρώτο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.  
Όπως ανακοίνωσε η UEFA, η Αγγλία κατέλαβε τη δεύτερη από τις τρεις θέσεις στις χώρες που επιβραβεύονται με μια επιπλέον θέση για το Γιουρόπα Λιγκ μέσω του Fair – Play και πλέον οι Γουέστ Χαμ και Έβερτον θα δώσουν τη μάχη τους για να εξασφαλίσουν το «εισιτήριο».
Αυτή τη στιγμή και με τρία ματς να απομένουν για το φινάλε του κορυφαίου πρωταθλήματος, τα «σφυριά» προηγούνται με 1.125 πόντους στην κατάταξη του Fair-Play, έναντι των 1.115 πόντων των «ζαχαρωτών». Οι δυο τους, έχουν παιχνίδι στο «Άπτον Παρκ» στις 16 του μηνός και αυτή η αναμέτρηση ενδεχομένως να αποδειχθεί καθοριστική.
Υποψήφια, αλλά με πολύ λιγότερες πιθανότητες, είναι και η Μπέρνλι των 1.112 πόντων...
*Πηγή: England365.gr*

«Δεν αποκλείω να υπάρξει συνεργασία Κοντομηνά-Σαββίδη»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του Δημήτρη Κοντομηνά με τον Ιβάν Σαββίδη άφησε ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM».
Για το ζήτημα του Ντόνι ΜακΓκραθ: «Το θέμα του ΜακΓκραθ έχει κολλήσει καθώς ο παίκτης έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες που μπορεί να παίξει εξαιτίας του γάμου του. Δεν είναι θέμα οικονομικό ούτε προθέσεων. Δεν έχει κλείσει το θέμα αλλά επειδή η διοίκηση έχει ξεκινήσει διαδικασίες για τον Μπρέμερ εγώ σέβομαι αυτή την κίνηση και δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Σέβομαι και εκτιμώ την απόφαση του προπονητή».
Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να “μπει” στη πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος: «Αυτοί είναι ευσεβείς πόθοι. Εύχομαι να τα καταφέρουμε και όλα είναι δυνατά. Κάποια στιγμή κερδίσαμε τον Ολυμπιακό εδώ μέσα πέρυσι και φέτος νικήσαμε τον Παναθηναϊκό. Όλα μπορούν να συμβούν. Ο πόθος βέβαια από τον ρεαλισμό απέχει πολύ και είναι κάτι πολύ δύσκολο. Σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει ηττοπάθεια αλλά είναι δύσκολο χωρίς να είναι ακατόρθωτο. Ο ΠΑΟΚ έχει τα φόντα και είναι συγκροτημένη ομάδα Θυμόμαστε τι έλεγαν για την ΑΕΚ και τι έκανε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο και πάνω από όλα η στήριξη του κόσμο. Μέσα στο Παλατάκι δύσκολα θα περάσει κάποιος ειδικά με την προσθήκη του Μπρέμερ».
Για τον Δημήτρη Κοντομηνά και για την πιθανή κίνηση του Ιβάν Σαββίδη για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Είναι πάρα πολύ θετική κίνηση. Ο κ. Σαββίδης βλέπουμε τι κάνει συνεχώς και έχει δώσει πάρα πολλά χρήματα. Είναι ευσεβής πόθος να αναλάβει ένας τέτοιος επιχειρηματίας και θα στηριχθεί από όλους μας. Βέβαια, περιμένω να δω την εξέλιξη και δεν έχω αποκλείσει την περίπτωση Κοντομηνά. Το ενδιαφέρον υπάρχει. Όποιος και να αναλάβει από τους δύο θα πάει τον ΠΑΟΚ σε άλλο επίπεδο. Την βοήθεια που δίνει ο κ. Σαββίδης κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει και αυτή την στιγμή υπάρχει ένδειξη ενδιαφέροντος αλλά τίποτα συγκεκριμένο.
Η βοήθεια του κ. Σαββίδη είναι σημαντική, καθοριστική και το ιδανικό θα ήταν να συνυπήρχαν οι δύο επιχειρηματίες στον ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείω καθόλου να υπάρξει μια τέτοια συνεργασία. Μέσα σε έναν τέτοιο χώρο του αθλητισμού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο κ. Σαββίδης ότι έχει πει το έχει υλοποιήσει. Από την άλλη και ο κ. Κοντομηνάς το έχει αποδείξει και αυτός έμπρακτα. Αν αυτά τα δύο κομμάτια συνδεθούν μεταξύ τους μόνο καλό μπορεί να προκύψει. Υπάρχει κοινό ενδιαφέρον. Στον επιχειρηματικό χώρο για εμένα είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια συνεργασία. Ως οπαδός θα το επιθυμούσα διακαώς».

Θα τα καταφέρουν και σε τρίτο τελικό;

Στη μοναδική επίδοση να χριστούν σκόρερ σε τρεις τελικούς του Champions League μπορούν να φτάσουν ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αν πάρουν μέρος στον τελικό της 6ης Ιουνίου στο Βερολίνο.

Θα τα καταφέρουν και σε τρίτο τελικό;
Σ' ένα ακόμα ρεκόρ είναι πολύ πιθανό να φτάσουν φέτος στο Champions League ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο ραντεβού της 6ης Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν οι μοναδικοί παίκτες στην ιστορία του Champions League που θα έχουν σκοράρει σε τρεις τελικούς.

Εκτός από αυτούς τους σπουδαίους σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να σημειώσουν κάποιο τέρμα σε δύο διαφορετικούς τελικούς και μάλιστα με τη φανέλα των δύο μεγάλων του ισπανικού ποδοσφαίρου: ο Ραούλ με τους «μερένχες» το 2000 και το 2002 και ο Σαμουέλ Ετό με τους Καταλανούς το 2006 και το 2009.

Συνολικά 17 είναι οι ποδοσφαιριστές στην ιστορία των τελικών είτε του Κυπέλλου Πρωταθλητριών είτε του Champions League που έχουν καταφέρει να χριστούν σκόρερ σε τουλάχιστον δύο τελικούς. Ωστόσο, ξεχωρίζουν δύο εμβληματικές μορφές του ποδοσφαίρου της δεκαετίας του 50’ και του 60’ο Αλφρέντο ντι Στέφανο και ο Φέρεντς Πούσκας, οι οποίοι κατέχουν το ρεκόρ σκοραρίσματος με 7 γκολ έκαστος με τη φανέλα της Ρεάλ, όταν οι Μαδριλένοι μεσουρανούσαν στα πρώτα χρόνια του θεσμού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στον «αέρα» ο Λουίς Ενρίκε!


Αβέβαιο είναι το μέλλον του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα παρά τα καλά αποτελέσματα, καθώς ο σύλλογος το καλοκαίρι έχει εκλογές, και μια νέα διοίκηση ίσως φέρει νέο τεχνικό.

Στον «αέρα» ο Λουίς Ενρίκε
Μόνο βέβαιο δεν είναι το μέλλον του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτελόνα, με τα ισπανικά Μέσα να θεωρούν πιθανή την απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις εκλογές που έχει ο καταλανικός σύλλογος τον Ιούλιο, με την εκλογή μιας νέας διοίκησης να μοιάζει δεδομένη.

Αλλαγή όμως στη θέση του προέδρου στην Ισπανία, πολλές φορές σημαίνει και αλλαγή προπονητή, ειδικά σε συλλόγους όπως η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ.

Μάλιστα, ο Χουάν Λαπόρτα, ο οποίος είναι το φαβορί για να πάρει τα «ηνία» της ομάδας, ήδη έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει τον Λουίς Ενρίκε, τονίζοντας μάλιστα ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να πάρει πίσω τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αγγλικά δημοσιεύματα πάντως πάνε το θέμα ακόμη πιο μπροστά, καθώς αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη προσεγγίσει τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα, ώστε να τον κάνει δικό της αν τελικά εκείνος αποχωρήσει από το καλοκαίρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κένιον Μάρτιν για αντί-Γκιστ!!


Την περίπτωση του Κένιον Μάρτιν, παίκτη με σπουδαία καριέρα στο NBA, αλλά ηλικίας 37 ετών, εξετάζει πολύ σοβαρά ο Παναθηναϊκός για να καλύψει το κενό του Τζέιμς Γκιστ.

Κένιον Μάρτιν για αντί-Γκιστ!

Πρόκειται για τον 37χρονο Κένιον Μάρτιν, ο οποίος έχει κάνει σπουδαία καριέρα σε Νετς και Νάγκετς κατά κύριο λόγο, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο για 11 ματς στους Μπακς.

Ο Μάρτιν έχει ύψος 2,06 μ και αγωνίζεται ως πάουερ-φόργουορντ, ενώ ήταν επιλογή νούμερο 1 στα ντραφτ του 2000 για λογαριασμό των Νιου Τζέρσεϊ Νετς με τους οποίους έπαιξε στους τελικούς του ΝΒΑ τόσο το 2002 όσο και το 2003, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το... δαχτυλίδι του πρωταθλητή εξαιτίας των Λος Άντζελες Λέικερς και των Σαν Αντόνιο Σπερς αντίστοιχα.

Πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό και σκληροτράχηλο παίκτη, ιδιαίτερα εκρηκτικό κοντά στο καλάθι και με χαρακτήρα που συχνά τον είχε οδηγήσει σε… μπελάδες.

Εκτός από Νετς (2000-2004) και Νάγκετς (2004-2011), πέρασε ακόμη από Κλίπερς τη σεζόν 2011-12 και Νικς (2013 και 2014), ενώ στο λοκ άουτ του 2011 «πετάχτηκε» μέχρι την Κίνα για να παίξει εκεί.

Τελευταίος σταθμός του στο NBA ήταν οι Μπακς όπου αντάμωσε με τον παλαιό του συμπαίκτη και νυν προπονητή των «Ελαφιών», Τζέισον Κιντ. Στο Μιλγουόκι έπαιξε σε 11 παιχνίδια (υπέγραψε δύο δεκαήμερα συμβόλαια) έχοντας μέσο όρο 1,8 πόντους και 1,7 ριμπάουντ σε 9 λεπτά συμμετοχής, νούμερα πολύ μακριά σε σχέση με τα εντυπωσιακά στατιστικά που είχε την πρώτη δεκαετία της καριέρας του.

Αυτό που προκύπτει από το περιβάλλον των «πρασίνων» είναι πως η περίπτωσή του εξετάζεται πολύ σοβαρά και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Εγκώμια για Λουντ!!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τις ικανότητες του Ρόμπιν Λουντ ο συνεργάτης του Γιάννης Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, Στιβ Ρούτερ.

Εγκώμια για Λουντ!
Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Στιβ Ρούτερ και το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεών του αναλώθηκε στον Ρόμπιν Λουντ, τον Φινλανδό ποδοσφαιριστή που έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου είχε μόνο καλά λόγια να πει, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν παίκτη που διαθέτει στοιχεία που λείπουν από την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στις ποδοσφαιρικές του αρετές αλλά και την προσωπικότητα που διαθέτει.

«Γνωρίζω ότι είναι πολύ καλός παίκτης και ταιριάζει στο προφίλ του κλαμπ, καθώς είναι νέος, έχει καλή εμπειρία για την ηλικία του και πιστεύουμε ότι μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο. Νομίζουμε ότι μπορεί να φέρει στην ομάδα κάτι που δεν διαθέτουμε. Είναι παίκτης που μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και πετυχαίνει γκολ, ενώ από τις πληροφορίες που συλλέξαμε από ανθρώπους που βρίσκονται στη Φινλανδία, αλλά και από τους αγώνες που παρακολουθήσαμε, διαπιστώσαμε ότι είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Μαθαίνει γρήγορα και θέλει απελπισμένα να κάνει καλύτερο τον εαυτό του. Επέλεξε τον Παναθηναϊκό ως το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τον αποκτήσαμε», δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι ο κ. Ρούτερ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το προσεχές παιχνίδι, το τελευταίο της κανονικής περιόδου, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Θα είναι δύσκολη αναμέτρηση. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν και θέλουμε να αποδώσουμε καλά. Επιστρέφουν κάποιοι ποδοσφαιριστές και μπορούμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με θετική σκέψη», αρκέστηκε να δηλώσει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έχει ανταγωνισμό η ΑΕΚ!

Άλλος ένας ενδιαφερόμενος για τον Έρβιν Μούλντερ προέκυψε την Παρασκευή. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ολλανδία, ο γκολκίπερ της Φέγενορντ (που συζητά με την ΑΕΚ) έχει «γυαλίσει» και στη Χέρενφεν.

Έχει ανταγωνισμό η ΑΕΚ
Δεν παίζει μόνη της η ΑΕΚ για την απόκτηση του Έρβιν Μούλντερ, σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ.

Παρόλο που δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών επιβεβαίωναν ότι ο γκολκίπερ της Φέγενορντ βρίσκεται κοντά στην «Ένωση», η ιστοσελίδα «Voetbal International» προσθέτει έναν ακόμα επίδοξο «μνηστήρα» στη διεκδίκησή του.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η Χέρενφεν (εξαιτίας της αποχώρησης του δικού της τερματοφύλακα, Κρίστοφερ Νόρντφελντ) κοιτάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Μούλντερ.

Μπορεί λοιπόν να σημειώνεται ότι «σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο ο παίκτης είναι κοντά στην ΑΕΚ» (και όντως οι «κιτρινόμαυροι» να έχουν το πάνω χέρι), ωστόσο τονίζεται ότι «δεν αποκλείεται τελικά ο Μούλντερ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία». *Πηγή: sport-fm.gr*

Μπενίτες: «Περήφανος για όσα καταφέρει»

Περήφανος για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα δηλώνει ο Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος παρέλαβε από τα χέρια του Σάββα Θεοδωρίδη το βραβείο Best Goal της προηγούμενης αγωνιστικής.

Μπενίτες: «Περήφανος για όσα καταφέρει»
Το ωραιότερο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής σημείωσε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καλλονή ο Χόρχε Μπενίτες.
Τη βράβευση για το Best Goal την έκανε ο εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος και αναφέρθηκε τόσο στην αγωνιστική αξία, όσο και στο χαρακτήρα του Παραγουανού επιθετικού.

«Αυτό είναι ένα βραβείο για το ωραιότερο γκολ που μπήκε στην τελευταία αγωνιστική με την Καλλονή. Του εύχομαι να πετύχει ακόμη ωραιότερα γκολ. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και πάρα πολύ καλός παίκτης. Χρειάζεται στον Ολυμπιακό. Θα ανέβει και είμαι σίγουρος ότι θα βγει πολύ σύντομα και πρώτος σκόρερ. Γιατί είναι πραγματικά από τα μεγάλα ταλέντα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης.

Από την πλευρά του ο Χόρχε Μπενίτες ανέφερε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω κερδίσει αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τον κόσμο που επέλεξε το γκολ μου. Ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω και άλλα πράγματα. Είμαι περήφανος για αυτά που έχω καταφέρει. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Οι διαιτητές της τελευταίας «στροφής»!


Ο Σιδηρόπουλος θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Κομίνης στα Χανιά στο Πλατανιάς – Ολυμπιακός και Παππάς στο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ.

Οι διαιτητές της τελευταίας «στροφής»
Ανακοινώθηκαν από την Σούπερ Λίγκα, το μεσημέρι της Παρασκευής, οι διαιτητές για τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι στη Νέα Σμύρνη στο κρίσιμο, για τον γηπεδούχο Πανιώνιο, ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Από εκεί και πέρα την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Πλατανιά θα διευθύνει ο Κομίνης, ενώ ο Παππάς θα είναι στην Λεωφόρο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 34ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ:
Καλλονή-Ατρόμητος: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Εργοτέλης-Λεβαδειακός: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Παππάς (Αθηνών)

Παναιτωλικός-Βέροια: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Πανθρακικός-Ξάνθη: Τριτσώνης (Αθηνών)

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νησου)

Πλατανιάς-Ολυμπιακός: Κομίνης (Θεσπρωτίας) *Πηγή: sport-fm.gr*

Η απάντηση του Χάμιλτον!!

Μία σου και μία μου… Ο Λιούις Χάμιλτον απάντησε στον Νίκο Ρόσμπεργκ και ήταν ο ταχύτερος πιλότος στον δεύτερο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Καταλονίας.

Η απάντηση του Χάμιλτον
Mercedes ξανά, αλλά διαφορετικός ο πιλότος… Μετά τον Νίκο Ρόσμπεργκ, που είχε πρωτεύσει στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Καταλονίας, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Λιούις Χάμιλτον να απαντήσει.

Μάλιστα ο Γερμανός πιλότος βρέθηκε στην τρίτη θέση, αφού δεύτερος «ανέβηκε» ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ τέταρτος παρέμεινε με τη δεύτερη Ferrari ο Κίμι Ραϊκόνεν.

Πιο ενθαρρυντική ήταν αυτή τη φορά η παρουσία των McLaren Honda, αφού ο Τζένσον Μπάτον ήταν έβδομος και ο Φερνάντο Αλόνσο δωδέκατος.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν, αφού η Lotus του Ρομάν Γκροσάν είδε το κάλυμμα της μηχανής του να… εκρήγνυται και υψώθηκε κόκκινη σημαία, ενώ ο Ντάνιελ Ρικιάρντο αναγκάστηκε να προβεί σε τέταρτη αλλαγή κινητήρα μέσα στη σεζόν γιατί η Red Bull του αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα. Τελικά ο Αυστραλός «κατετάγη» 13ος, ενώ ο ομόσταβλός του Ντάνιελ Κβίατ ήταν πέμπτος.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο τρίτος και τελευταίος γύρος ελεύθερων δοκιμών, ενώ στις 15:00 θα γίνουν οι κατατακτήριες και την Κυριακή την ίδια ώρα ο αγώνας.

Η κατάταξη:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εκτός ο Ντοσεβί!!

Περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ο Ματιέ Ντοσεβί δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Εκτός ο Ντοσεβί
Μια ελαφριά ενόχληση στο γόνατο του αριστερού του ποδιού ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Ματιέ Ντοσεβί δεν κατάφερε να «βγάλει» ολόκληρη την προπόνηση του Ολυμπιακού.

Πάντως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και η αποχώρησή του έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί ξανά τις επόμενες μέρες.

Ατομικό έκανε ο Αλμπέρτο, ενώ ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ συνέχισε τη θεραπεία του κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Γιαννούλης, Σαντάνα και Στρέζος.

Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής ανάπτυξης αλλά και σε τελειώματα φάσεων, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν και το… πατροπαράδοτο οικογενειακό δίτερμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Περίπατος με επιστροφή «Σόφο»

Η Μακάμπι ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στο Ισραήλ συντρίβοντας 98-72 την Ιρόνι Ναχαρίγια με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να επανεμφανίζεται μετά την τιμωρία του.

Περίπατος με επιστροφή «Σόφο»
Στην πρώτη θέση ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα Ισραήλ η Μακάμπι νικώντας πολύ εύκολα με 98-72 την Ιρόνι Ναχαρίγια.

Ο Σίλβεν Λάντσμπεργκ είχε 27 πόντους σε μόλις 18 λεπτά, ενώ 25 πρόσθεσε ο Ντέβιν Σμιθ.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης επανεμφανίστηκε αφού εξέτισε την ποινή τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί για χτύπημα σε αντίπαλο και σε 13 λεπτά είχε 8 πόντους (3/4 δίποντα, 2/3 βολές) και 2 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Υπόκλιση» Μουρίνιο σε Τζέραρντ!!

Απογοητευμένος με το γεγονός πως την Κυριακή (10/5) θα αντιμετωπίσει για τελευταία φορά ως αντίπαλο τον Στίβεν Τζέραρντ, δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο!
Η πρωταθλήτρια Τσέλσι υποδέχεται την Λίβερπουλ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μιλά με τα καλύτερα λόγια τον εμβληματικό αρχηγό των «κόκκινων», ο οποίος το καλοκαίρι αποχωρεί μετά από μια ολόκληρη.. ζωή στην αγαπημένη του ομάδα.
«Να βρίσκεις τον τρόπο να τον σταματήσεις, ή έστω να προσπαθείς να το καταφέρεις αυτό, ήταν πάντα δύσκολο. Είμαι πολύ στενοχωρημένος που αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα τον έχω αντίπαλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.
*Πηγή: England365.gr*

Θέλει την Άστον Βίλα ο Άνταμς!!

Ο Τόνι Άνταμς ηγείται επιχειρηματικής ομάδας που σκοπεύει να διαθέσει 150 εκατ.λίρες για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Άστον Βίλα από τον Ράντι Λέρνερ!
Ο παλαίμαχος αμυντικός της Άρσεναλ, είναι ο επικεφαλής ενός κονσόρτιουμ που έχει βάλει πολύ ισχυρή υποψηφιότητα για να πάρει τον σύλλογο του Μπέρμιγχαμ στην κατοχή του.
Ο Ράντι Λέρνερ έχει βάλει πωλητήριο εδώ και έναν χρόνο, ενώ πρόσφατα είχε γίνει γνωστό ότι οι διαδικασίες και οι συζητήσεις εντείνονται ώστε να υπάρχει κατάληξη μέσα στο καλοκαίρι και να γίνει ο σωστός προγραμματισμός για την ομάδα.
Στο τιμ του Τόνι Άνταμς, συμμετέχει κι ο Πολ Σμιθ που κάποια εποχή βρέθηκε στην Τσέλσι με τη ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή.
*Πηγή: England365.gr*

Όχι στα 80 εκατομμύρια της Μπάρτσα για Πογκμπά!!

Είναι γνωστό πως ο Πολ Πογκμπά αποτελεί "μήλον της Έριδος" για μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και φαίνεται πως η Μπαρτσελόνα είναι η πρώτη που έκανε κίνηση για τον πάρει από τη Γιουβέντους.

Όπως αποκαλύπτει η "Tuttosport" (πολύ έγκυρη σε θέματα που αφορούν τη Γιουβέντους), η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι η FIFA της έχει επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών μέχρι τον Ιανουάρι του 2016 και επιχείρησε να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με πρωταγωνιστή τον Πογκμπά.

Συγκεκριμένα κατέθεσε αστρονομική πρόταση ύψους 80.000.000 ευρώ για τον Γάλλο διεθνή μέσο (με ένα μέρος των χρημάτων να δίνεται μετρητά στους Τορινέζους), με την "βέκια σινιόρα" από την πλευρά της να φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά στο συγκεκριμένο ποσό.
*Πηγή: metrosport.gr*

Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Γκιουντογάν!!

Ήταν το προφανές εδώ και αρκετό, όμως επιβεβαιώθηκε απόλυτα από επίσημα χείλη πλέον. Ο Ιλκάι Γκιουντογάν αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ...  

Ο Γερμανός μέσος που βρίσκεται στη λίστα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί με τον Ματς Χούμελς, θα μείνει ελεύθερος στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και θα μπορέσει μέσα στο καλοκαίρι ν' αναζητήσει την επόμενη ομάδα του.

Αν και του είχε γίνει πρόταση ανανέωσης από τους Βεστφαλούς για τουλάχιστον έναν χρόνο (μέχρι το καλοκαίρι του 2016), δεν την αποδέχθηκε και ο γενικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Ζορκ, είπε στη «Bild»:

«Οι συζητήσεις που κάναμε με τον Ιλκάι οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο και το καλοκαίρι θα χωρίσουν οι δρόμοι μας».
*Πηγή: metrosport.gr*

Συζήτηση για το αθλητικό νομοσχέδιο στην Λίγκα!!

Από την διοργανώτρια Αρχή της Λίγκας γνωστοποιήθηκε ότι την Τετάρτη 13/05 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1) Επικύρωση βαθμολογίας (ολική ή μερική) κανονικής περιόδου πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 - 15.

2) Σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας του Συνεταιρισμού.

3) Ζητήματα εκ της θέσπισης του νέου νόμου 'Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις'.

4) Θέματα συμβάσεων του Συνεταιρισμού για τα επόμενα έτη - Σύσταση επιτροπής.

5) Διάφορα.

Τζιτζικώστας: «Να ανταποκριθεί ο κόσμος στην ευχή του Χρυσοβαλάντη!»

Κάλεσμα στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου να ενισχύσουν την προσπάθεια εκπλήρωσης της ευχής του 16χρονου Χρυσοβαλάντη να παρακολουθήσει έναν φιλικό αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Εθνική Ελλάδος Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004, στο πλαίσιο του «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας)», απηύθυνε Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Ο Χρυσοβαλάντης ευχήθηκε να διοργανωθεί ένας φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ και Εθνικής EURO 2004 και τα έσοδα να δοθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ. Είναι σημαντικό το έργο του νοσοκομείου και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να συνεχίσει να βοηθάει παιδιά με καρκίνο».


«Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι υπάρχουν τρία στοιχεία που καθιστούν το φιλικό αυτό αγώνα ξεχωριστό. Το πρώτο είναι ότι οι φίλαθλοι θα έχουν τη χαρά να δουν ξανά στο γήπεδο την Εθνική που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και τον ΠΑΟΚ, μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι διαθέτει σπουδαία κοινωνικά αντανακλαστικά. Το δεύτερο είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ. Το τρίτο είναι ότι θα χαρίσουμε ένα χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη. Από την πρώτη στιγμή θεώρησα ηθικό χρέος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να σταθεί δίπλα και να υποστηρίξει τον αγώνα για να εκπληρωθεί η ευχή του συγκεκριμένου παιδιού. Καλώ όλους τους φιλάθλους να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια και να παρακολουθήσουν μαζί μας τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Εθνική του EURO 2004».

«Έχουμε την ευκαιρία να δούμε ξανά την ομάδα της Εθνικής Ελλάδος του 2004 αλλά και την ομάδα του ΠΑΟΚ, που αποδεικνύει εδώ και χρόνια την κοινωνική της ευαισθησία».

«Η οικονομική κατάσταση των Περιφερειών είναι χάλια με τις περικοπές που έχουν γίνει έπειτα από απόφαση της Κυβέρνησης. Όμως οφείλεις να βάλεις πλάτη στο αίτημά της, καθώς παίζονται μισθοί και συντάξεις των πολιτών μας. Εμείς προσπαθούμε με ελάχιστα χρήματα να ανταποκριθούμε στα τεράστια προβλήματα που έχουμε και να τα βγάλουμε πέρα».
*Πηγή: metrosport.gr*

Γκαρσία: "Αφήστε ήσυχο τον Τότι"

Αρκετά εκνευρισμένος φάνηκε ο Ρούντι Γκαρσία όταν δέχθηκε κριτική στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα με τη Μίλαν, για τον χρόνο συμμετοχής που δίνει στον Φραντσέσκο Τότι.

Κινδυνεύει ο Τότι να γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος;" ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου ο Ρούντι Γκαρσία, την ώρα που έχουν κυκλοφορήσει σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο Φραντσέσκο Τότι δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής για τρίτο σερί ματς με τη Ρόμα.

Η απάντηση πάντως από την πλευρά του Γάλλου τεχνικού ήταν άμεση καθώς έσπευσε να προστατεύει τον παίκτη του λέγοντας: "Αφήστε ήσυχο τον καπιτάνο.

Είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής και κάθε εβδομάδα γίνεται λόγος για αυτόν. Αφήστε τον ήσυχο, λέω πάντα τα ίδια λόγια γιατί τα πιστεύω.

Ο Τότι είναι παίκτης σημαντικός για μας, μπορεί να είναι στο αρχικό σχήμα ή να μπει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το μοναδικό πράγμα που μετράει για μας είναι να πάρουμε τη νίκη στο Μιλάνο και όλοι οι παίκτες μας να είναι στο 100% τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία. Αφήστε ήσυχο τον καπιτάνο, αρκετά".

Ερωτηθείς επίσης για το ποια έχει δυσκολότερο έργο στην 35η αγωνιστική, η Ρόμα που παίζει εκτός έδρας με τη Μίλαν ή η Λάτσιο που υποδέχεται την Ίντερ, ο Γκαρσία ήταν κατηγορηματικός:

"Με ανησυχεί μόνο η Μίλαν, δεν με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ίσως αυτή τη λέξη, συγκέντρωση, να την ακούσετε συχνά σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου επειδή δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο από το δικό μας παιχνίδι.

Ο στόχος είναι ο ίδιος με αυτόν που έχουμε εδώ και 22 μήνες που βρίσκομαι εδώ, να παίρνουμε τη νίκη στο ματς που έχουμε μπροστά μας να δώσουμε".
*Πηγή: metrosport.gr*

«Θα θυμάμαι για πάντα το πέναλτι που μου έδωσε ο Μέσι» (Vid)

Ενθουσιασμένος για το πέναλτι που του παραχώρησε ο Αργεντινός εμφανίστηκε ο Νεϊμάρ, τονίζοντας πως ο Μέσι αν το εκτελούσε θα πετύχαινε χατ τρικ.

« Θα θυμάμαι ότι για το υπόλοιπο της ζωής μου : ότι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, μου επιτρέψτε να εκμεταλλευτώ την ποινή (του πέναλτι) ,ενώ ήταν στο κυνήγι για χατ-τρικ , και θα τον βοήθαγε πολύ στην κούρσα του πρώτου σκόρερ που δίνει.Δεν υπάρχουν λόγια , δεν έχω λόγια . Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον ευχαριστήσω για τη χειρονομία . »




*Πηγή: metrosport.gr*

«Θα παίξουμε στα ίσια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Αγιονερίου, Ιωάννης Κούρτογλου και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανσεραικό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τα εισιτήρια στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:
«Είχα σύσκεψη την Τρίτη και η απαίτηση του Πανσερραϊκού ήταν 1600 εισιτήρια. Ο αστυνομικός διευθυντής μας είπε πως το γήπεδο πληροί μόνο 600 θέσεις στην Ανατολική πλευρά. Εγώ αντέδρασα και είπα πως αν είναι μόνο 600 δεν γίνεται να δώσουμε εισιτήρια. Είπαμε να κάνουμε μια υπέρβαση και να δοθούν 200 εισιτήρια στην άλλη πλευρά του γηπέδου όπου θα είναι όρθιοι οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού. Η μεγάλη εξέδρα αν δεν ανοίγει επειδή δεν παραδόθηκε από τον εργολάβο».
Για το πώς θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι το Αγιονέρι:
«Θα μπούμε να παίξουμε το παιχνίδι που θα ξέρουμε. Είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε δεν υπάρχει πρόβλημα. Εμείς θα παίξουμε στα ίσια».
Για τους Αρειανούς το συμβούλιο του Αγιονερίου:
«Υπάρχουν τρεις – τέσσερις στο συμβούλιο αλλά εγώ τυχαίνει να είμαι ΠΑΟΚ. Και ο ΠΑΟΚ να ήταν ο αντίπαλος το ίδιο θα παίζαμε. Εγώ θέλω να παίξουμε, να τελειώσει ήρεμα το παιχνίδι και να μην γίνει κανά έκτροπο και φάμε κάποια τιμωρία. Εμείς θα παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε».
Για το τι θα γίνει αν έρθουν φίλαθλοι του Άρη:
«Θα έρθουν να κόψουν εισιτήρια χωρίς διακριτικά και θα μπούνε στην μεγάλη κερκίδα που θα είμαστε και εμείς. Τα εισιτήρια είναι ελεύθερα προς πώληση από τις δύο, το μεσημέρι της Κυριακής. Εμείς θα δίνουμε ελεύθερα εισιτήρια. Είναι δύσκολη κατάσταση και θα γίνονται συνέχεια έλεγχοι. Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση και χτυπάνε συνέχεια τα τηλέφωνα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Η κάρτα της ΑΕΚ!!

Τη νέα πιστωτική κάρτα -που έχει εκδοθεί από την Τράπεζα Πειραιώς και ήδη διατίθεται στο κοινό- παρουσιάζει και επίσημα την προσεχή Πέμπτη η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η κάρτα της ΑΕΚ
Μια ακόμα εμπορική συνεργασία -που παράλληλα αποφέρει προνόμια για τους φιλάθλους της- εγκαινιάζει η ΑΕΚ.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, την προσεχή Πέμπτη 14 Μαΐου (12:30) θα παρουσιαστεί και επίσημα η «ΑΕΚ FC MasterCard».

Πρόκειται για μια νέα πιστωτική κάρτα που ήδη διατίθεται από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και μέσω της οποίας οι φίλοι της «Ένωσης» που θα την αποκτήσουν, μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους οι οποίοι θα εξαργυρώνονται με διάφορα δώρα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Την Πέμπτη 14 Μαΐου στις 12:30 το μεσημέρι η ΠΑΕ ΑΕΚ και η Τράπεζα Πειραιώς θα παρουσιάσουν τη νέα πιστωτική κάρτα ΑΕΚ F.C. MasterCard στην αίθουσα Τύπου του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα.

Σημειώνεται ότι η νέα κάρτα ξεκίνησε να διατίθεται μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 σε δύο τύπους: Απλή και χρυσή.
Πρόκειται για μία ιδιαίτερα προνομιακή κάρτα, καθώς προσφέρει στους κατόχους της ένα πρόγραμμα πιστότητας, μέσω του οποίου μπορούν να κερδίσουν μοναδικά δώρα και αξέχαστες εμπειρίες με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, κάθε αγορά που πραγματοποιείται με την κάρτα μετατρέπεται σε πόντους, οι οποίοι εξαργυρώνονται με δώρα όπως: Αθλητικά είδη με το σήμα της ομάδας, συνοδεία ποδοσφαιριστών (line up kids), συμμετοχή στο ΑΕΚ day, εισιτήρια διαρκείας κ.α»
.

Στη λίστα του Παναθηναϊκού και ο Νίκος Βετούλας!!

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει και την περίπτωση του Νίκου Βετούλα, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο του Απόλλωνα κι έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του μετά το τέλος της σεζόν.
Στη μακρά λίστα του Παναθηναϊκού και ο Νίκος Βετούλας!
Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις των Ελλήνων προπονητών που θα μπορούσαν να πάνε την ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου και το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό του Νίκου Βετούλα. Ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει ανακοινώσει πως στο τέλος της σεζόν θα σταματήσει από τους Πατρινούς, ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεθεί η φόρμουλα να φύγει νωρίτερα, αν τελικά υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού.
Οι συμπτώσεις μάλιστα τα φέρνουν έτσι που την Κυριακή (10/5), βάσει του προγράμματος της 26ης αγωνιστικής, ο Βετούλας θα επισκεφθεί το ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, καθώς ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.
Θυμίζουμε ότι πέραν του Βετούλα κατά καιρούς έχουν γραφτεί δεκάδες ονόματα, χωρίς να αποκλείεται βεβαίως η λύση του Μανωλόπουλου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες κερδίζει πόντους όσο δεν βρίσκονται οι λύσεις για τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στους τελικούς της Α1.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Με τη διαιτησία τον απέκλεισαν, με τη διαιτησία…!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta συμπεράσματα για τον φετινό Ολυμπιακό της Ευρώπης. Κι όχι μόνο.
Ένα βήμα είναι λοιπόν από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ η Ντνίπρο. Με ένα άκυρο γκολ πήρε 1-1 στη Νάπολι και τώρα της αρκεί να φέρει 0-0 στην Ουκρανία για να περάσει τους Ιταλούς.
Όποιοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία της Ντνίπρο στη διοργάνωση, θα δουν ότι έχει διαιτησίες που θα της ζήλευε η…Ρεάλ Μαδρίτης. Πως τα καταφέρνει έτσι, δεν το ξέρω. Απλά την είχα...ανθιστεί πριν καν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, όταν είχα παρακολουθήσει σε μαγνητοσκόπηση το Ίντερ-Ντνίπρο 2-1. Όταν είχα δει ένα Σκοτσέζο διαιτητή να αφήνει την Ίντερ με 10 παίκτες από το α΄ημίχρονο και μετά να δίνει και πέναλτι υπέρ των Ουκρανών, είχα καταλάβει τι θα αντιμετώπιζε ο Ολυμπιακός. Πως κέρδισε τότε η Ίντερ; Μαγική εικόνα ήταν το 2-1...
Πράγματι, στο Ντνίπρο-Ολυμπιακός 2-0, ο Αυστριακός ρέφερι (έκτοτε δεν ξαναορίστηκε από την UEFA, αλλά πιθανόν να ήταν και λόγω ηλικίας το τελευταίο του παιχνίδι...) έπαιζε συνεχώς 60-40, ποσοστό που το…ξεχείλωσε στο β΄ ημίχρονο, όταν αρχικά δεν έδωσε πέναλτι στον Ομάρ και στο τελευταίο λεπτό μπόρεσε και πρώτα δεν σφύριξε δεύτερο πέναλτι (υπέρ του Φορτούνη) κι αμέσως μετά ακύρωσε και κανονικό γκολ (Μήτρογλου)! Οι Ουκρανοί είχαν, όμως, μια χαρά διαιτησία και στο Καραϊσκάκη. Ο Ολλανδός Μακέλι έβγαλε εύκολα έξω τον Μιλιβόγεβιτς κι άφησε τον Ολυμπιακό με δέκα παίκτες σχεδόν σε όλο το β΄ ημίχρονο.
Να προσέξουμε ότι κατά τη φετινή πορεία της Ντνίπρο, η UEFA της όρισε δύο φορές ίδιο διαιτητή, τον Λευκορώσο Κουλμπάκοφ κι άλλες δύο φορές διαιτητές από την Κροατία, τον Μπέμπεκ και τον Στραχόνια…
Για να είμαι δίκαιος: η Ντνίπρο έχει καλή ομάδα. Και ξύπνιο προπονητή, τον πιο ξύπνιο Ουκρανό προπονητή, τον Μάρκεβιτς. Γιατί αν δεν έχεις καλή ομάδα, δεν μπορείς να πας πουθενά. Αν έχεις καλή ομάδα κι έχεις και καλή διαιτησία, όλα γίνονται.
Ακόμη και να πας τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Για τη Γιουβέντους λέω, που και (πολύ) καλή ομάδα έχει και διαιτησία καλή έχει. Και το πέναλτι με τη Ρεάλ πήρε (ήταν πέναλτι, αλλά πόσα τέτοια πέναλτι έχουν δοθεί εις βάρος της Ρεάλ;…) και το πέναλτι με τη Μονακό, που δεν ήταν, το πήρε (κι έτσι την κέρδισε και την απέκλεισε). Και τον Ολυμπιακό με τη διαιτησία τον απέκλεισε, για να μην ξεχνιόμαστε.
Τα απίστευτα εγκλήματα από τον Ρώσο Καράσεφ (Ιταλό αρχιδιαιτητή έχουν στη Ρωσία…) στο Μάλμε-Ολυμπιακός 2-0, ποιόν ωφέλησαν; Τη…Μάλμε; Καθαρά τη Γιουβέντους. Ξεκάθαρα. Η, μήπως δεν θυμόμαστε τη διαιτησία του Άγγλου Άτκινσον στο Γιουβέντους-Ολυμπιακός 3-2; Με το που ισοφάρισε ο Ολυμπιακός άρχισε να παίζει 60-40. Και με το που έκανε το 1-2 ο Ολυμπιακός, το ανέβασε στο 70-30! Παρεμπιπτόντως, ο Άτκινσον σφύριξε και το Γιουβέντους-Ρεάλ 2-1…
Εντελώς τυχαία, η UEFA όρισε τον Σκοτσέζο Κόλουμ σε δύο φετινά παιχνίδια της πρωταθλήτριας Ιταλίας, το Γιουβέντους-Ατλέτικο 0-0 (πρόκριση) και το Μονακό-Γιουβέντους 0-0 (πρόκριση). Όπως όρισε το Σέρβο Μάζιτς σε άλλα δύο παιχνίδια της: Ντόρτμουντ-Γιουβέντους 0-3 και Ολυμπιακός-Γιουβέντους 1-0 (εκεί ο Ρομπέρτο έπιανε και τα άπιαστα).
Αν δεν το καταλάβατε, η Γιουβέντους έχει δώσει φέτος 11 ευρωπαϊκά παιχνίδια και τα έξι τα έχει παίξει με τους τρεις ίδιους διαιτητές!…
Με τη διαιτησία η (πολύ καλή ομάδα) Γιουβέντους απέκλεισε τον Ολυμπιακό. Και με τη διαιτησία η (πολύ καλή ομάδα) Γιουβέντους προχωράει ψηλά.
Με τη διαιτησία η (καλή ομάδα) Ντνίπρο απέκλεισε τον Ολυμπιακό. Και με τη διαιτησία η (καλή ομάδα) Ντνίπρο προχωράει ψηλά.
Το ένα το συμπέρασμα μιλάει από μόνο του: πρέπει να έχεις καλές διαιτησίες στην Ευρώπη, αν θέλεις να κάνεις κάτι. Να το μπορέσεις εσύ σαν κλαμπ, όπως κι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία σου.
Το άλλο το συμπέρασμα; Ο Ολυμπιακός και φέτος δεν ήταν μακριά από το κάνει ακόμη πιο μεγάλο βήμα στην Ευρώπη. Όπως και πέρσι, που για ένα γκολ έμεινε έξω από τους οκτώ του Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας στο Ολντ Τράφορντ, με τον Ολλανδό (πάλι) Κάϊπερς να σφυρίζει συνέχεια Γιουνάϊτεντ…
Αξίζει λοιπόν ο Ολυμπιακός να το παλέψει λίγο περισσότερο για το ευρωπαϊκό του όνειρο. Δεν είναι πολύ μακριά.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Από τον Οφερμαρς στον Ντεπάι!! (vids)

O Ντεπάι έγραψε ιστορία και η μεταγραφή του έσπασε κάθε ρεκόρ στην Ολλανδία! Οταν οι Οφερμαρς, Φαν Πέρσι ήταν στην κορυφή της σχετικής λίστας. 
Η επιθυμία του Λουίς Φαν Χάαλ έγινε πραγματικότητα και ο Μέμφις Ντεπάι από την επόμενη σεζόν θα παίζει στη Γιουνάιτεντ. Ρεκόρ μεταγραφής στην Ολλανδία, αφού η PSV θα εισπράξει περισσότερα από 30 εκατ. λίρες. Ο 21χρονος εξτρέμ με 21 γκολ σε 28 συμμετοχές έκανε τη διαφορά στην χώρα του και η Γιουνάιντ νίκησε τη Λίβερπουλ στη μάχη της απόκτησής του! Σας θυμίζουμε τις πέντε πιο ακριβές μεταγραφές Ολλανδών ποδοσφαιριστών.  

Μαρκ Οφερμαρς (Από Αρσεναλ σε Μπαρτσελόνα 25 εκατ.λίρες)
Τι και αν πέρασαν 15 χρόνια η μεταγραφή του Μαρκ Οφερμαρς στη Μπαρτσελόνα παραμένει μια από τις πιο ακριβές Ολλανδών. Μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις του Λουίς Φαν Χάαλ κατά τη διάρκεια της προπονητικής του σταδιοδρομίας. Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά στη Βαρκελώνη, ωστόσο ο Οφερμαρς δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες, ενώ μετά από μια τετραετία έφυγε χωρίς τίτλο.



Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Από Αρσεναλ σε Γιουνάιτεντ 24 εκατ. λίρες)
Το 2012 η Γιουνάιτεντ με μια τεράστια πρόταση κατάφερε να πείσει τον Φαν Πέρσι, ο οποίος και προερχόταν από μαγική σεζόν στην Αρσεναλ. Ο Ολλανδός απάντησε αμέσως στην ελκυστική πρόταση της Μάντσεστερ, θεωρήθηκε προδότης στα μάτια των Λονδρέζων. Ο ίδιος δεν πτοήθηκε και οδήγησε με το... καλημέρα τη νέα του ομάδα στο πρωτάθλημα!



 
Αριεν Ρόμπεν (Από Ρεάλ σε Μπάγερν 22 εκατ. λίρες)
Μπορεί στη Ρεάλ να μη βρήκε την τύχη που ονειρευόταν, ωστόσο από το 2009 κατάφερε στη Μπάγερν να γίνει ο ηγέτης της! Τρία πρωταθλήματα, ισάριθμα κύπελλα, ένα Ευρωπαϊκό, δυο τελικοί και ΄73 γκολ! Μάλλον... πετυχημένη η μεταγραφή για τους Βαυαρούς! Η μεταγραφή του στη Μπάγερν ήταν η 3η ακριβότερη, η μετακίνησή του από την Τσέλσι στη Ρεάλ κόστισε 21 εκατ. λίρες!



Ρουντ Φαν Νιστελρόι (Από PSV σε Γιουνάιτεντ 19 εκατ.)
Μεταγραφή ρεκόρ για την εποχή στην Ολλανδία, με τη Γιουνάιτεντ να δαπανά 19 εκατ. λίρες για να τον αποκτήσει. Οι ανησυχίες πολλές για την κατάσταση της υγείας του, αφού ένα χρόνο πριν η μεταγραφή είχε... ακυρωθεί μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστόύ συνδέσμων στο γόνατο. Ο Ολλανδός πέρασε τα ιατρικά και έκανε τα πάντα! Πέτυχε 95 γκολ και πήρε ένα νταμπλ, ένα κύπελλο και ένα Λιγκ Καπ. Ωστόσο, οι κακές του σχέσεις με τον Σερ Αλεξ τον έστειλαν στη Ρεάλ.



Γουέσλι Σνάιντερ (Από Αγιαξ σε Ρεάλ 18.3 εκατ. λίρες)
Η συμφωνία έγινε σε μια εποχή που η Ρεαάλ ήθελε να αλλάξει όλη την ομάδα και να δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό να φέρει ξανά τη Βασίλισσα ξανά στην κορυφή. Ωστόσο, ο Ολλανδος δεν εγκλιματίστηκε ποτέ. Εμεινε μια διετία και το 2009 πήγε στην Ιντερ. Εκει κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να κατακτήσει το τρεμπλ!



*Πηγή: gazzetta.gr*

Ούτε στην Ινδονησία ο Τζεμπά-Τζεμπά!!

 Η FIFA μετά την κόντρα ομοσπονδίας και κυβέρνησης στην Ινδονησία έχει βάλει λουκέτο στο πρωτάθλημα της χώρας με τον Τζεμπά-Τζεμπά να βρίσκεται μεταξύ άλλων ξεκρέμαστος.  
Πριν από μία δεκαετία αποχαιρετούσε άδοξα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον τα βρίσκει σκούρα ακόμη και στην Ινδονησία.
Ο Ερίκ Τζεμπά-Τζεμπά, ένα γυρολόγος των γηπέδων τον περασμένο Ιανουάριο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδονησία και συγκεκριμένα στην Περσέμπαγια Σουραμπάγια.
Για κακή του τύχη, ο σύλλογος στον οποίο ανήκει λόγω οικονομικών ατασθαλιών βρέθηκε στο στόχαστρο της κυβέρνησης που θέλησε να την αποβάλει από το πρωτάθλημα.
Η αντίδραση της ομοσπονδίας ήταν άμεση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς παρά τις προειδοποιήσεις της FIFA το πρωτάθλημα εδώ και περίπου ένα μήνα έχει διακοπεί.
Ο Τζεμπά-Τζεμπά μη έχοντας άλλη επιλογή αναχώρησε για την Γαλλία τερματίζοντας το συμβόλαιο του και πλέον δηλώνει έτοιμος για νέες περιπέτειες.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Δεληκάρης!!

Ο Γιώργος Δεληκάρης παίρνει εντός της ημέρας εξιτήριο από το 401 ΓΣΝ και έτσι γυρίζει σπίτι του.
Ένα πρόβλημά του στο κεφάλι του ήταν ο λόγος που ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού νοσηλεύτηκε το τελευταίο διάστημα σε δύο διαφορετικά νοσοκομεία. Ωστόσο εάν και αρχικά η κατάστασή του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και ημέρες η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Παρουσίασε φανερή βελτίωση, ξεπερνώντας για τα καλά τον κίνδυνο και ενώ οι εξετάσεις του ήταν ιδιαίτερα καλές. Έτσι εντός της ημέρας θα βγει από το 401 ΓΣΝ για να επιστρέψει σπίτι του. Να τονιστεί πως οι βετεράνοι άσοι των πρωταθλητών ήταν διαρκώς στο πλευρό του και ενώ ως γνωστόν όλα τα έξοδα της νοσηλείας του τα κάλυψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Αισιόδοξος για ανατροπή της αναβολής ο Αντσελότι!!

Την πεποίθηση πως θα βρεθεί άκρη και το πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβισιόν θα ολοκληρωθεί...στην ώρα του, εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι μιλώντας για το θέμα της αναβολής του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, στη συνέντευξη Τύπου του Σαββατιάτικου αγώνα με τη Βαλένθια και με το μυαλό τόσο στην αποφυγή κακών αποτελεσμάτων που θα στερήσουν από την ομάδα τη διεκδίκηση του τίτλου, όσο και με τη ρεβάνς απέναντι στη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ να πλησιάζει, ρωτήθηκε για την αναβολή που αναμένεται να πάει ισχύ από τις 16 του μηνός και είπε:
«Είναι θέμα που πρέπει και νομίζω ότι θα λυθεί τις επόμενες μέρες. Υπάρχει μια διαφωνία και έχουν σταματήσει προς το παρόν οι επαφές και οι συζητήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών, όμως αισιοδοξώ ότι δεν θα έχουμε θέματα και ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί κανονικά, δίχως καθυστερήσεις». 

*Πηγή: gazzetta.gr*

Αντετοκούνμπο, ο κυρίαρχος!!

Ξένο δημοσίευμα παρουσιάζει τους 16 νεαρούς αθλητές που αναμένεται να κυριαρχήσουν στον κόσμο τα επόμενα χρόνια. Ναι, καλά καταλάβατε. Στο Νο.1 βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά διθυραμβικά σχόλια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Καθόλου παράξενο, αφού μιλάμε για ένα παιδί που από την ελληνική Α2 βρέθηκε βασικός στην 6η ομάδα της Ανατολής στο ΝΒΑ και μάλιστα έκανε πολύ καλή σεζόν, όπως δείχνουν οι αριθμοί του.
Η ιστοσελίδα Business Insider αποθέωσε γι’ ακόμα μία φορά τον διεθνή πόιντ φόργουορντ. Συγκεκριμένα, φιλοξενεί άρθρο με 16 αθλητές που αναμένεται να κυριαρχήσουν στον κόσμο τα επόμενα χρόνια και ο πρώτος που αναφέρεται είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Το άρθρο κάνει λόγο για έναν παίκτη με ύψος σέντερ, αλλά ικανότητες γκαρντ. Έναν παίκτη που πολλοί συγκρίνουν με τον Κέβιν Ντουράντ ή τον Κέβιν Γκαρνέτ και που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ΝΒΑ, μαζί με τον Άντονι Ντέιβις, όταν περάσει η εποχή του ΛεΜπρον Τζέιμς!
Στη λίστα υπάρχουν ακόμα οι Μάρτιν Όντεγκααρντ (16 ετών, ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης) και μεγάλα ταλέντα από το χώρο της γυμναστικής, του γκολφ, του NFL, του τένις και της κολύμβησης (δείτε ΕΔΩ).

*Πηγή: gazzetta.gr*

«Στέλνουν» Έμερι στη Μίλαν!

Θετική απάντηση φέρεται να έχει δώσει ο Ουνάι Έμερι σε μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της Μίλαν, όπως φημολογήθηκε!
Ο τεχνικός της Σεβίλλης, η οποία έκανε πολύ μεγάλο βήμα για να φτάσει ξανά στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ μετά το 3-0 επί της Φιορεντίνα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», φέρεται να έχει δεχθεί τη θέση στον πάγκο των «ροσονέρι» ενόψει της επόμενης σεζόν!
Το «Tuttosport» είναι αυτό που κάνει αναφορά στον Έμερι και τις αυξημένες πιθανότητες ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Μίλαν στη θέση του Πίπο Ιντζάγκι.
Βέβαια, όπως χαρακτηριστικά τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, η πρόσληψη του Έμερι θα είναι το πιθανότερο σενάριο εφόσον ο Μπερλουσκόνι πουλήσει επιτέλους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών σε κάποια από τις ενδιαφερόμενες πλευρές εκ Ταϊλάνδης και Κίνας.
Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο νυν προπονητής της Σεβίλλης πάρει το δρόμο για το Μιλάνο, ενδεχομένως να τον ακολουθήσει και ο Κάρλος Μπάκα.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Νέο συμβόλαιο και ρήτρα σε Γκαγιά!!

Ο Γκαγιά υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Βαλένθια και οι «νυχτερίδες» εκτόξευσαν τη ρήτρα του στα 50 εκατ. ευρώ!
Το μεγάλο αστέρι της Βαλένθια στο Μεστάγια μέχρι το 2020! Ο Χοσέ Λουίς Γκαγιά θα συνεχίσει την καριέρα του στις «νυχτερίδες» για την επόμενη πενταετία. Μάλιστα, η επέκταση της συνεργασίας με τον 19χρονο ανακοινώθηκε παραμονές της αναμέτρησης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για το ματς με τη Ρεάλ! Ο Γκαγιά έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο και η ρήτρα εξαγοράς του ανέρχεται πλέον στα 50 εκατ. ευρώ!

*Πηγή: gazzetta.gr*

Ενροτό: «Ο Αρτούρ θέλει... Ολυμπιακό»!

Ο ατζέντης του Αρτούρ Μαζουάκου, Ροζέρ Ενροτό, μιλάει στο Gazzetta.gr για τα νέα δεδομένα για τον παίκτη του, το... πρέσινγκ από Ιταλία, τους στόχους του πελάτη του και το νέο συμβόλαιο.
Ο Ροζέρ και ο Κριστόφ Ενροτό είναι οι δύο άνθρωποι που εκπροσωπούν τον Αρτούρ Μαζουάκου, με τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού να έχει αποδειχθεί περιζήτητος στην Ιταλία και όχι μόνο. Με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον των Ίντερ, Ρόμα και Λάτσιο και των ρεπορτάζ και των αναφορών των Ιταλών αλλά και το προσεχές... καυτό καλοκαίρι για τον νεαρό άσο το Gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ροζέρ Ενροτό για τον Γάλλο αριστερό μπακ.
«Η αλήθεια είναι πως δέχομαι συνέχεια τηλεφωνήματα για τον Αρτούρ από την Ιταλία. Από ατζέντηδες και άλλους ανθρώπους. Από την άλλη όμως όσο και εάν καταλαβαίνω την δουλειά των δημοσιογράφων, που πρέπει να γράψουν κάτι, σας λέω πως αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχουν επίσημες προτάσεις από καμία ομάδα από την Serie Α. Το τι θα επιφυλάξει το μέλλον δεν μπορώ να το ξέρω, όμως τώρα που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από... πρέσινγκ για να πάει ο Αρτούρ στην Ιταλία», σχολίασε σχετικά.
Όσο για τα... θέλω και τους στόχους του παίκτη του ο Ενροτό διευκρίνισε πως «ο Αρτούρ είναι ξεκάθαρο το τι θέλει. Θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Μιλάμε πάντα με τωρινά δεδομένα. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα και είναι πολύ καλά εδώ. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο υπάρχει αυτό που λέμε ποτέ μην λες ποτέ, όμως στόχος του Αρτούρ εάν και εφόσον φύγει από την Ελλάδα δεν είναι να πάει να παίξει στην Ιταλία αλλά στην Αγγλία».
Για την προσωπική του εκτίμηση για τον Μαζουάκου ο γνωστός και έμπειρος ατζέντης σχολίασε: «Σας είπα και πριν πως ο Αρτούρ είναι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. Θα ρισκάρω λοιπόν να πω από τώρα πως κατά 90% - 99% ο Μαζουάκου θα είναι και την επόμενη χρονιά στην Ελλάδα, με στόχο να κάνει μία ακόμα πιο καλή σεζόν σε σχέση με φέτος».
Σχετικά με το ζήτημα του νέου συμβολαίου του Μαζουάκου ο Ροζέρ Ενροτό επισήμανε ότι «όχι υπογραφές δεν έχουμε βάλει ακόμα, αλλά είναι κάτι τυπικό. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης από την στιγμή που ο Αρτούρ έχει συμβόλαιο με την ομάδα αλλά και παράλληλα έχουμε κάνει και το νέο deal. Όταν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός να με φωνάξει τότε θα επισημοποιήσουμε και το καινούριο συμβόλαιό του».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Στέλνουν Φαν Πέρσι στην Φενέρμπαχτσε!!

Την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει σύμφωνα με τη «Milliyet» η Φενέρμπαχτσε, χάρη σε μία συμφωνία που έκλεισε με νέο χορηγό.
Με το μέλλον του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραμένει άγνωστο, αρκετές είναι οι ομάδες που φέρεται να τον «γλυκοκοιτάζουν».
Μία από αυτές φαίνεται πως είναι και η Φενέρμπαχτσε, η οποία σύμφωνα με τη «Milliyet», θα έχει την οικονομική ευκαιρία, λόγω μίας νέας συμφωνίας που έκλεισε με χορηγό, να προβεί στην απόκτηση του Ολλανδού.
Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Λουίς Φαν Χάαλ, είναι έτοιμος να απαλλαγεί το ερχόμενο καλοκαίρι από τις παρουσίες των Φαλκάο, Ερνάντες και πιθανότατα και του Φαν Πέρσι.
*Πηγή: England365.gr*

Σεβασμός και ελευθερία στον Φέρντιναντ!!

Ουδέποτε θα πιέσουν στην ΚΠΡ τον Ρίο Φέρντιναντ για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, με τον Άγγλο αμυντικό να πενθεί ακόμα για τον χαμό της συζύγου του...  
Η Ρεμπέκα, «έφυγε» στα 36 της χρόνια έπειτα από τη μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο, με τον Ρίο Φέρντιναντ να κρατάει την περιπέτεια που περνούσε ο ίδιος και η σύζυγός του μακριά από τη δημοσιότητα.
Το περασμένο Σάββατο έγινε γνωστό πως η Ρεμπέκα άφησε την τελευταία της πνοή, με την ΚΠΡ να σέβεται απόλυτα τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο έμπειρος αμυντικός κι έτσι, ο Κρις Ράμσεϊ δεν τον πιέζει καθόλου και περιμένει από εκείνον να τον ενημερώσει πότε θα είναι έτοιμος να παίξει και πάλι...
Οι Ρέιντζερς, την Κυριακή φιλοξενούνται από τη Μάντσεστερ Σίτι για την 36η αγωνιστική και συνεχίζουν την προσπάθεια επιβίωσης στην Πρέμιερ.
*Πηγή: England365.gr*

Χαζοί κι ο Μίτσελ κι ο Περέιρα;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον Μιλιβόγιεβιτς και τις προθέσεις του Ολυμπιακού.

Χαζοί κι ο Μίτσελ κι ο Περέιρα;
• Ακούω αρκετούς να λένε ότι ο Μιλιβόγιεβιτς δεν κάνει για τον Ολυμπιακό. Ή ότι είναι καλός, αλλά πως μπορεί να βρει ο Ολυμπιακός καλύτερο.

• Αυτό το τελευταίο σίγουρα είναι ακριβές. Ακριβέστατο. Ασφαλώς κι ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει καλύτερο κόφτη του Μιλιβόγεβιτς. Αλλά επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω αν μπορεί να βρει καλύτερο κόφτη στην ηλικία (24 ετών) του Μιλιβόγιεβιτς και στα λεφτά του Μιλιβόγιεβιτς. Όχι ότι κοστίζει λίγα ο Σέρβος, για την ενδεχόμενη αγορά του από την Άντερλεχτ. Όμως το πακέτο αξία-ηλικία-λεφτά, να ξέρετε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να το βρεις...

• Να σας υπενθυμίσω ότι παρότι δανεικός, ο Μιλιβόγιεβιτς ήταν απόλυτα βασικός στα πλάνα τόσο του Μίτσελ, όσο και του Βίτορ Περέιρα. Άραγε, να είναι...χαζοί και οι δύο;

• Ο Μίτσελ μέχρι την στιγμή που τραυματίστηκε ο Λούκα στο γόνατό του, στις 6 Δεκέμβρη, τον είχε ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα και στα 15 παιχνίδια του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να τον κάνει ποτέ αλλαγή! Ούτε λεπτό.

• Ο δε Περέιρα, με το που έγινε εντελώς καλά μετά την επέμβασή του ο Μιλιβόγιεβιτς, τον χρησιμοποιεί πάντα στην ενδεκάδα. Μπορεί να αφήνει έξω τον Εντινγκά ή τον Κασάμι, αλλά ποτέ τον Σέρβο.

• Γνώμη μου; Ότι έχει αδυναμίες ο Μιλιβόγεβιτς, έχει. Αυτό το πούλημα της μπάλας που κάνει μία φορά σε σχεδόν κάθε ματς, σου την δίνει στα νεύρα! Γιατί δίνει τη δυνατότητα στον αντίπαλο να σε απειλήσει, αφού ο χώρος του είναι νευραλγικός. Και το παιχνίδι που έκανε στο 1-2 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ήταν τραγικό.

• Αλλά πάντοτε φίλοι μου βάζεις τα πράγματα στη ζυγαριά. Και εκεί παίρνεις τις αποφάσεις σου.

• Και στο ζύγι, τα καλά του Μιλιβόγεβιτς είναι πολύ περισσότερα από τα άσχημα. Βάζει τα πόδια στη φωτιά, κόβει, αλλάζει καλά το παιχνίδι στα πλάγια, έχει κάθετη πάσα για γκολ, έχει κεφαλιά, σκοράρει που και που, έχει μεταπωλητική αξία και φαίνεται ότι γουστάρει να παίζει στον Ολυμπιακό, κάτι πολύ σημαντικό για τους ξένους παίκτες.

• Νομίζω ότι, λογικά, ο Ολυμπιακός κοιτάζει πώς θα τον κρατήσει. Κι ακόμη πιο λογικά, βέβαια, κοιτάζει πώς θα τον κρατήσει με όσο το δυνατό καλύτερους οικονομικούς όρους. Έτσι είναι αυτά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Όντουμ: «Ανυπομονούμε για τα πλέι οφ»


Πώς και πώς περιμένει τα πλέι οφ ο Τζέικ Όντουμ, που ζητεί και τη συμπαράσταση του κόσμου του ΠΑΟΚ στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Όντουμ: «Ανυπομονούμε για τα πλέι οφ»
Αναλυτικά, ο Αμερικανός γκαρντ του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για:

-τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Πάντα είναι σημαντικό να κερδίζεις σπουδαίους αντιπάλους, ομάδες με παράδοση, αλλά και σε γήπεδα που συνήθως είναι δύσκολο να το πετύχεις. Για μένα ωστόσο ήταν απλά μία ακόμη νίκη και πρέπει γρήγορα να την βάλουμε στην άκρη και να συνεχίσουμε. Ήταν ωστόσο και μία νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει των πλέι οφ».

-τον αγώνα με τα Τρίκαλα: «Πάντα θέλεις να τελειώσεις με όμορφο τρόπο την κανονική περίοδο και θετικά ενόψει των πλέι οφ. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι ο αγώνας μας με τα Τρίκαλα, για να δουλέψουμε κάποια πράγματα σε άμυνα και επίθεση ενόψει των πλέι οφ και φυσικά να κερδίσουμε».

-τα πλέι οφ: «Για αυτό αγωνίζεσαι επί εννιά μήνες, για να πάρεις ένα σημαντικό πλεονέκτημα και να το εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο μπορείς. Έχουμε δουλέψει πολύ όλη την χρονιά, ανυπομονούμε να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και να αρχίσουμε με την πρώτη φάση και τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε εκεί, να περάσουμε τον πρώτο αντίπαλό μας και να δούμε στο τέλος πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. Για μένα είναι και κάτι ιδιαίτερο, αφού θα είναι τα πρώτα πλέι οφ της καριέρας μου».

-την σημασία της παρουσίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Κάθε φορά που είχαμε στο γήπεδό μας πολύ κόσμο, ήταν πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα. Παρακολούθησα και τον τελευταίο αγώνα του βόλεϊ, ήταν πραγματικά μία πολύ όμορφη εμπειρία και όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντική θα είναι η βοήθειά των φιλάθλων μας, ειδικά όταν δημιουργούν αυτή την τρελή ατμόσφαιρα. Θα είναι σαν να παίζουμε με έξι παίκτες κι αυτό πάντα δίνει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα».

Με Τσιάρα και δύο αμφίβολους ο Άρης στο Ρέθυμνο!!

Ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Τσιάρας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με το Ρέθυμνο στην Κρήτη, όπως και οι αμφίβολοι Νέιμικ και Σίμτσακ.

Με Τσιάρα και δύο αμφίβολους ο Άρης στο Ρέθυμνο
Με νέο πρόσωπο τον Γιώργο Τσιάρα, που αποκτήθηκε εν όψει play offs, αλλά και δύο ερωτηματικά αναχωρεί ο Άρης για το Ρέθυμνο και τον αγώνα του Σαββάτου με την τοπική ομάδα.

Οι «κίτρινοι», που με νίκη είναι σίγουρα τέταρτοι στην κανονική περίοδο, θα περιμένουν μέχρι το τζάμπολ για να διαπιστώσουν αν Νέιμικ και Σίμτσακ, που έχουν πρόβλημα στη μέση, είναι σε θέση να αγωνιστούν.

«Φτάσαμε στην τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου και μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, στο Ρέθυμνο, το οποίο θα κρίνει και τη θέση που θα καταλάβουμε στη βαθμολογία. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα για τη σημασία της αναμέτρησης. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλά δουλεμένη ομάδα, η οποία κάνει εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, με αρκετές πηγές κινδύνου», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

«Εμείς από την πλευρά μας αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ειδικά με τους παίκτες της γραμμής των ψηλών. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του και να παρουσιαστούμε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια, κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο ρυθμός, το ριμπάουντ και το μακρινό σουτ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κοντονής!!


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο θα έχει την Δευτέρα ο Σταύρος Κοντονής.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κοντονής
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο θα έχει την Δευτέρα ο Σταύρος Κοντονής.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα τον ενημερώσει για όλα τα θέματα τα οποία έχουν σχέση με τις αρμοδιότητες που έχει αναλάβει.

Φυσικά ανάμεσα σε αυτά θα είναι και το νέο αθλητικό νομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στην κορυφαία πεντάδα ο Σπανούλης!!

Μέλος της κορυφαίας πεντάδας της Ευρωλίγκας είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Μαζί του Τεόντοσιτς, Μπιέλιτσα, Ρέγες και Μαριάνοβιτς. Ισοφάρισε το ρεκόρ του Ναβάρο, υποψήφιος και για MVP.

Στην κορυφαία πεντάδα ο Σπανούλης
Για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, ο Βασίλης Σπανούλης αναδεικνύεται μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επελέγη στην ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Τύπου και φίλαθλοι. Μάλιστα είναι η πέμπτη σερί χρονιά που επιλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης και έβδομη συνολικά, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ ρου Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

inner

Τον Λαρισαίο γκαρντ στην κορυφαία πεντάδα της χρονιάς, από την οποία θα προκύψει και ο MVP, πλαισιώνουν ο Μίλος Τεόντοσιτς της ΤΣΣΚΑ, ο Νεμάνια Μπιέλιτσα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ο Φελίπε Ρέγες της Ρεάλ και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς του Ερυθρού Αστέρα.




Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς απαρτίζεται από τους Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ), Άντριου Γκάουντλοκ (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ), Ντέβιν Σμιθ (Μακάμπι) και Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα).

inner








*Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει Μαζουακού η Ρόμα!!

Με δημοσίευμά της η ιταλική ιστοσελίδα “Messaggero” υποστηρίζει η Ρόμα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού!

Θέλει Μαζουακού η Ρόμα
Και άλλη ιταλική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού.

Η ιστοσελίδα της Messaggero υποστηρίζει ότι τον άσο του Ολυμπιακού καλοβλέπει η Ρόμα μετά τις καλές εμφανίσεις που έχει κάνει στην εφετινή αγωνιστική σεζόν.

Πρέπει να αναφέρουμε το γεγονός ότι τόσο ο Άσλεϊ Κόουλ όσο και ο Χοσέ Χολέμπας δεν έχουν ικανοποιήσει στην εφετινή τους παρουσία και ο τεχνικός διευθυντής των «ρωμαίων», Βάλτερ Σαμπατίνι αναζητά παίκτη για τη θέση αυτή.

Η Messaggero αποτελεί μια από τις έγκυρες εφημερίδες και ιστοσελίδες στην Ιταλία. *Πηγή: sport-fm.gr*