Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ατσού στο gazzetta.gr: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά...»

Ο Γκανέζος εξτρέμ της Έβερτον, Κριστιάν Ατσού μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως τον ενδιαφέρει πρωτίστως να κάνει καριέρα στην Premier League αφήνοντας ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Ο Κριστιάν Ατσού από τα σπουδαιότερα ταλέντα των «black stars» βρίσκεται στην pole position των μεταγραφικών επιλογών του Βίτορ Περέιρα όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr.
Ο 23χρονος από το 2013 ανήκει στην Τσέλσι, ωστόσο οι «blues» προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του τον παραχώρησαν σε Φίτεσε και Έβερτον αντιστοίχως.
Στα «ζαχαρωτά» δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί με συνέπεια να ενεργοποιούνται ήδη σενάρια για το μέλλον του.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον διεθνή άσο αναφορικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του.
«Γνωρίζω πως ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, ο οποίος αγωνίζεται σταθερά στο Champions League, όμως δεν είμαι ενήμερος για αυτό το θέμα. Από όσο με έχει ενημερώσει ο μάνατζερ μου δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Από εσάς το μαθαίνω».
Ο πρώην παίκτης της Πόρτο τονίζει πως πρωταρχικός στόχος του είναι να κάνει καριέρα στην Premier League, δίχως ωστόσο να κλείνει την πόρτα του Ολυμπιακού.
«Από την ημέρα που πήρα μεταγραφή στην Τσέλσι το μόνο που με απασχολούσε είναι πως θα καταφέρω να σταδιοδρομήσω στο αγγλικό ποδόσφαιρο.
Πιστεύω έχω τις δυνατότητες να φτάσω ψηλά και παλεύω κάθε μέρα για αυτό. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι. Ήταν ένα όνειρο να παίξω στην Αγγλία».

Ο Ατσού επισημαίνει στο gazzetta.gr πως τα πάντα θα κριθούν στο τέλος της σεζόν.
«Τίποτα δεν μπορώ να αποκλείσω. Η τελική απόφαση ανήκει στην Τσέλσι για το αν θα μου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα ή αν θα με παραχωρήσει σε άλλο σύλλογο.
Μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν θα πάρω τις αποφάσεις μου».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: