Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών!

Νηνεμία πριν την… καταιγίδα παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στα πολλά επεισόδια της σχέσης του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Αρη με τον πρώην υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργο Γαλανό. Αμφότερες οι πλευρές φαίνεται, πάντως, πως συναισθάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης, αντιλαμβάνονται τη μέγιστη ανάγκη οι «κιτρινόμαυροι» να κερδίσουν την άνοδο και επιχειρούν τις δικές τους κινήσεις στη… σκακιέρα, έχοντας στο μυαλό τους το τέλος της χρονιάς.

Από πλευράς Ερασιτέχνη, με τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του προέδρου του ΑΣ Αρης, υπάρχει εκπεφρασμένη, πια, η πεποίθηση πως ο Γαλανός έχει αφήσει μεγάλο άνοιγμα στα ταμεία, το οποίο δεν στοιχειοθετείται και δεν αποδεικνύεται από πουθενά. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη επικαλούνται το πόρισμα λογιστών που ήλεγξαν την προηγούμενη διοικητική χρήση και «πατούν» σε αυτό, ούτως ώστε να εξαπολύσουν τα «βέλη» τους και να βρουν τον καλύτερο τρόπο να καλύψουν το σχετικό άνοιγμα.

Ηδη, υπάρχει (πλέον) απευθείας επικοινωνία με τον Γαλανό που αρνείται τα πάντα, επισημαίνοντας πως στο διάστημα της δικής του χρήσης, εκτός των παικτών της ομάδας, ήταν πληρωμένα τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, η ΕΠΟ και η Αστυνομία.

Αλλά και η αντίπερα όχθη, δεν αφήνει ασχολίαστα τα όσα συμβαίνουν. Ηδη ο πρώην υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος με μακροσκελή του τοποθέτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (φιλοξενήθηκε στη χθεσινή έκδοση της «Μ») επιφυλάχθηκε να απαντήσει, μετακυλώντας, πάντως, την οριστική του απάντηση για μετά το πέρας του πρωταθλήματος. Η «Μ» επικοινώνησε και χθες με τον Γιώργο Γαλανό που φαίνεται πως διατηρεί την ίδια «επιφυλακτική» στάση.

«Τα περισσότερα από αυτά που λένε, είναι αστεία και έχουν να κάνουν με το γεγονός πως έχουν κάτι μαζί μου. Προς το παρόν αρκούμαι μόνο στο να πω ότι όταν έφυγα εγώ από την ομάδα, ο Αρης ήταν πρώτος και δεν κυνηγούσε κανέναν. Αλλά το κατάφεραν κι αυτό και πλέον κυνηγούν τον Πανσερραϊκό. Τώρα, το σημαντικό είναι να ανέβει η ομάδα. Αλλιώς έρχεται… καταιγίδα και η μπόρα θα πιάσει πολλούς. Αμέσως μετά, θα τα πούμε με όλους. Αλλά όχι έτσι. Τετ-α-τετ, όπως πρέπει» ανέφερε.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: