Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Μπενίτες: «Περήφανος για όσα καταφέρει»

Περήφανος για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα δηλώνει ο Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος παρέλαβε από τα χέρια του Σάββα Θεοδωρίδη το βραβείο Best Goal της προηγούμενης αγωνιστικής.

Μπενίτες: «Περήφανος για όσα καταφέρει»
Το ωραιότερο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής σημείωσε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καλλονή ο Χόρχε Μπενίτες.
Τη βράβευση για το Best Goal την έκανε ο εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος και αναφέρθηκε τόσο στην αγωνιστική αξία, όσο και στο χαρακτήρα του Παραγουανού επιθετικού.

«Αυτό είναι ένα βραβείο για το ωραιότερο γκολ που μπήκε στην τελευταία αγωνιστική με την Καλλονή. Του εύχομαι να πετύχει ακόμη ωραιότερα γκολ. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και πάρα πολύ καλός παίκτης. Χρειάζεται στον Ολυμπιακό. Θα ανέβει και είμαι σίγουρος ότι θα βγει πολύ σύντομα και πρώτος σκόρερ. Γιατί είναι πραγματικά από τα μεγάλα ταλέντα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης.

Από την πλευρά του ο Χόρχε Μπενίτες ανέφερε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω κερδίσει αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τον κόσμο που επέλεξε το γκολ μου. Ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω και άλλα πράγματα. Είμαι περήφανος για αυτά που έχω καταφέρει. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: