Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ανθουλάκης: «Αν ο Άρης ήταν έτοιμος από την αρχή, θα είχε ανέβει σίγουρα»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Καβάλας, Σίμος Ανθουλάκης και μίλησε για τον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Αγιονερίου με τον Πανσερραϊκό και την υπόθεση άνοδο, την οποία όπως είπε θα είχε κερδίσει ο Άρης αν δεν έχανε πολύτιμο χρόνο το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι. Από την αρχή, Καβάλα, Άρης και Πανσερραϊκός ξεχώρισαν και το πρωτάθλημα κρίνεται μέχρι το τέλος. Εμείς έχουμε κάποιες μικρές ελπίδες και για αυτές θα παλέψουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε όλη τη χρονιά και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Αν ο Άρης ήταν έτοιμος από την αρχή του πρωταθλήματος θα είχε ανέβει σίγουρα»

Για το Αγιονέρι – Πανσερραϊκός: «Δύσκολο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Και το Αγιονέρι και ο Πανσερραϊκός είναι πολύ καλές ομάδες».

Για την άνοδο: «Ο Πανσερραϊκός έχει δυο δύσκολα παιχνίδια. Εκτός από τον αγώνα με το Αγιονέρι και η Δόξα Δράμας είναι μια ομάδα με ιστορία και δε χαρίζεται πουθενά. Πάντως αυτή τη στιγμή, ο Πανσερραϊκός φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα».


Ακούστε όσα είπε ο Σίμος Ανθουλάκης στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: