Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Μοντέλα: «Μπορούμε να το γυρίσουμε...»

Αν και το 3-0 δεν αφήνει πολλά περιθώρια στη Φιορεντίνα, ο Βιντσέντζο Μοντέλα εμφανίστηκε ήρεμος και αποφασιστικός για την εντός έδρας ρεβάνς των ημιτελικών με τη Σεβίλλη.
Ο κόουτς των «βιόλα» έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» παρά το γεγονός πως στην ανάπαυλα οι Ανδαλουσιανοί είχαν το προβάδισμα (1-0), ενώ τόνισε πως μετά και το δεύτερο γκολ των Ισπανών, η Φιορεντίνα απογοητεύθηκε...
«Για να είμαστε ειλικρινείς, η ομάδα μου έκανε εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και έπρεπε να έχουμε σκοράρει. Δικαιούμασταν ένα γκολ στο πρώτο μέρος. Κάναμε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες, ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και μόλις δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ, επηρεαστήκαμε αρνητικά και δεν παλέψαμε... Παρά το τελικό σκορ, κοντράραμε τη Σεβίλλη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να γυρίσουμε την κατάσταση στη ρεβάνς. Αν η Σεβίλλη κατάφερε να πετύχει τρία γκολ στο πρώτο ματς, γιατί να μην μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς στον επαναληπτικό;» ήταν τα λόγια του Μοντέλα.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: