Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Γκαρσία: "Αφήστε ήσυχο τον Τότι"

Αρκετά εκνευρισμένος φάνηκε ο Ρούντι Γκαρσία όταν δέχθηκε κριτική στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα με τη Μίλαν, για τον χρόνο συμμετοχής που δίνει στον Φραντσέσκο Τότι.

Κινδυνεύει ο Τότι να γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος;" ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου ο Ρούντι Γκαρσία, την ώρα που έχουν κυκλοφορήσει σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο Φραντσέσκο Τότι δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής για τρίτο σερί ματς με τη Ρόμα.

Η απάντηση πάντως από την πλευρά του Γάλλου τεχνικού ήταν άμεση καθώς έσπευσε να προστατεύει τον παίκτη του λέγοντας: "Αφήστε ήσυχο τον καπιτάνο.

Είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής και κάθε εβδομάδα γίνεται λόγος για αυτόν. Αφήστε τον ήσυχο, λέω πάντα τα ίδια λόγια γιατί τα πιστεύω.

Ο Τότι είναι παίκτης σημαντικός για μας, μπορεί να είναι στο αρχικό σχήμα ή να μπει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το μοναδικό πράγμα που μετράει για μας είναι να πάρουμε τη νίκη στο Μιλάνο και όλοι οι παίκτες μας να είναι στο 100% τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία. Αφήστε ήσυχο τον καπιτάνο, αρκετά".

Ερωτηθείς επίσης για το ποια έχει δυσκολότερο έργο στην 35η αγωνιστική, η Ρόμα που παίζει εκτός έδρας με τη Μίλαν ή η Λάτσιο που υποδέχεται την Ίντερ, ο Γκαρσία ήταν κατηγορηματικός:

"Με ανησυχεί μόνο η Μίλαν, δεν με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ίσως αυτή τη λέξη, συγκέντρωση, να την ακούσετε συχνά σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου επειδή δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο από το δικό μας παιχνίδι.

Ο στόχος είναι ο ίδιος με αυτόν που έχουμε εδώ και 22 μήνες που βρίσκομαι εδώ, να παίρνουμε τη νίκη στο ματς που έχουμε μπροστά μας να δώσουμε".
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: