Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Στη λίστα του Παναθηναϊκού και ο Νίκος Βετούλας!!

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει και την περίπτωση του Νίκου Βετούλα, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο του Απόλλωνα κι έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του μετά το τέλος της σεζόν.
Στη μακρά λίστα του Παναθηναϊκού και ο Νίκος Βετούλας!
Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις των Ελλήνων προπονητών που θα μπορούσαν να πάνε την ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου και το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό του Νίκου Βετούλα. Ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει ανακοινώσει πως στο τέλος της σεζόν θα σταματήσει από τους Πατρινούς, ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεθεί η φόρμουλα να φύγει νωρίτερα, αν τελικά υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού.
Οι συμπτώσεις μάλιστα τα φέρνουν έτσι που την Κυριακή (10/5), βάσει του προγράμματος της 26ης αγωνιστικής, ο Βετούλας θα επισκεφθεί το ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, καθώς ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.
Θυμίζουμε ότι πέραν του Βετούλα κατά καιρούς έχουν γραφτεί δεκάδες ονόματα, χωρίς να αποκλείεται βεβαίως η λύση του Μανωλόπουλου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες κερδίζει πόντους όσο δεν βρίσκονται οι λύσεις για τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στους τελικούς της Α1.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: