Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

«Τελικός» για τρίτη θέση!!

Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν μονομαχούν στην 32η αγωνιστική στο ματς που θα κρίνει ποιος θα αποφύγει την περιπέτεια των προκριματικών του Champions League.

«Τελικός» για τρίτη θέση
Ματς που ίσως κρίνει ποιος θα γλιτώσει το σκόπελο των προκριματικών του Champions League διεξάγεται για την 32η αγωνιστική στη «Μπορούσια Παρκ». Η τρίτη Γκλάντμπαχ φιλοξενεί την τέταρτη Λεβερκούζεν που βρίσκεται στο -2. Οι γηπεδούχοι πέραν του Στραντσλ δεν έχουν σημαντικές απουσίες, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δεν θα έχουν στη διάθεσή τους Παπαδόπουλο, Κάστρο και Μπελαραμπί.

Η Βόλφσμπουργκ, που μετρά τρία ματς χωρίς νίκη, έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί από τους δύο διώκτες της εκμεταλλευόμενη το αποτέλεσμα στο μεταξύ τους παιχνίδι, αρκεί να νικήσει εκτός έδρας την Πάντερμπορν, που είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Μπάγερν φιλοξενεί την Άουγκσμπουργκ έχοντας μεν κατακτήσει τον τίτλο, αλλά και με την απογοήτευση μετά το 3-0 από την Μπαρτσελόνα. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, που δεν υπολογίζει και πάλι Ρόμπεν, Ριμπερί, Αλάμπα, Ρόντε, Στάρκε και Μπαντστούμπερ, αναμένεται να προφυλάξει/ξεκουράσει παίκτες εν όψει της ρεβάνς της Τρίτης.

Η Ντόρτμουντ, με σημαντικές απουσίες τους Ρόις, Γκρόσκροϊτς, Ράμος, Σαχίν και Μπλαστσικόφσκι, φιλοξενεί τη Χέρτα με στόχο να παραμείνει στο κυνήγι της έβδομης θέσης, ώστε να μην υποχρεωθεί να κατακτήσει το Κύπελλο για να παίξει στο Europa League.

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

Παρασκευή 8/5 (21:30)
Αμβούργο-Φράιμπουργκ

Σάββατο 9/5 (16:30)
Μπάγερν Μονάχου-Άουγκσμπουργκ
Ντόρτμουντ-Χέρτα Βερολίνου
Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν
Ανόβερο-Βέρντερ Βρέμης
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Χόφενχαϊμ
Στουτγκάρδη-Μάιντς (19:30)

Κυριακή 10/5
Πάντερμπορν-Βόλφσμπουργκ (16:30)
Κολωνία-Σάλκε (18:30)

Η επόμενη αγωνιστική (33η)

Σάββατο 16/5 (16:30)
Σάλκε-Πάντερμπορν
Λεβερκούζεν-Χόφενχαϊμ
Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ
Μάιντς-Κολωνία
Άουγκσμπουργκ-Ανόβερο
Βέρντερ Βρέμης-Γκλάντμπαχ
Φράιμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου
Στουτγκάρδη-Αμβούργο
Χέρτα Βερολίνου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: